Lendon

Nemt og enkelt

Vi udbetaler på 1 minut

VÆLG BELØB

6 000 kr.
Første ydelse (rentebetaling) d.:
1.10.2019
Første ydelse (rentebetaling)*:
390.00 kr.
Månedlig ydelse*:
930.00 kr.

* Ydelsen er en minimumsbetaling, du skal betale d. 1. i hver måned for at fortsætte med din kredit. Ydelsen er betaling af den påløbne rente, og betaling af ydelsen medfører således ikke afdrag på kreditten.

Pris eksempel på en 12 mdr. kredit**:

EU låne-info

Samlet kreditbeløb:
6 000 kr.
Samlede kreditomkostninger:
10080.00 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb:
16080.00 kr.
Debitorrente fast:
192 % 
ÅOP:
435 %
** Da kreditten ikke har nogen fast løbetid, er priseksemplet givet ud fra en antagelse om, at kreditten løber i 12 måneder, at kreditten tilbagebetales i 12 lige store månedlige betalinger, og at den endelige betaling indfrier kreditten inkl. renter og omkostninger. Det understreges, at der er tale om et eksempel, og at betaling af ydelserne markeret med * ikke medfører afdrag på kreditten.”
Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.
Sådan fungerer LendOn

1

Udfyld låneansøgningen

Brug beregneren på forsiden og vælg dit ønskede lånebeløb. Tryk herefter på “Ansøg nu”-knappen. Det eneste, du skal bruge, er dit NemID og dine konto- og kortoplysninger.

2

Få svar på
ansøgningen

Vi behandler altid din ansøgning hurtigst muligt. Du får svar på låneansøgningen via din profil på LendOn.

3

Få pengene med det samme

Ofte kan vi godkende en ansøgning med det samme. Godkender vi dit lån, vil beløbet blive overført til din konto inden for få minutter.

Sådan ansøger du om en kredit

Opret en kundeprofil

Har du ikke ansøgt om et lån eller en kredit hos LendOn før, skal du først oprette en kundeprofil her på siden. Du opretter dig ved at benytte vores låneberegner på forsiden og trykke “Ansøg nu”. Dernæst vil du blive bedt om at indtaste dine personlige oplysninger, hvorefter din kundeprofil vil blive oprettet. Når du er oprettet som kunde, har du altid mulighed for at logge ind på din kundeprofil og følge med i din låneaftale, dine afdrag og ansøge om en ny kredit hvis behovet opstår.

Ansøgning og login med NemID

Ved at ansøge med NemID undgår du at skulle indsende personlige dokumenter. Så snart ansøgningen er godkendt, skal du blot underskrive låneaftalen med NemID på din kundeprofil, når du er logget ind med NemID.

Få pengene på din konto med det samme

Godkendes din ansøgning, vil pengene være til rådighed på din konto med det samme, efter du har underskrevet låneaftalen – uanset hvornår på døgnet, du ansøger.

“Sikkert og nemt ansøgning med NemID og SKAT.”

ANSØG NU

Det siger vores kunder om os: “Det er nemt og hurtigt og god service.”

Tjek vores anmeldelser

Seneste Artikler

GUIDES

Tips og gode råd: Her finder du billige biler til salg

Er du træt af det offentlige, eller synes du, at det er blevet demotiverende at cykle til arbejde i øsende regn, og sidder du derfor lige nu og overvejer, om du burde købe en billig bil til salg?

GUIDES

Forskudsopgørelse for begyndere

Ret forskudsopgørelse | Skattestyrelsen har åbnet for adgangen til at rette og ændre i forskudsopgørelsen, og derfor er det tid til at tjekke, om den er udfyldt korrekt. Hvis der er sket

GUIDES

Populære skisportssteder

Vi danskere elsker skiferier, og vi elsker at stå på ski. Det er den ene uge på året, hvor vi med stor glæde stikker snuden i kulde og sne, smider vores alvorlige miner og bliver børn igen. Lige