Lendon

Lån trygt og enkelt

Fleksibelt efter dine behov

VÆLG BELØB

6 000 kr.
Første ydelse (rentebetaling) d.:
1.10.2019
Første ydelse (rentebetaling)*:
390.00 kr.
Månedlig ydelse*:
930.00 kr.

* Ydelsen er en minimumsbetaling, du skal betale d. 1. i hver måned for at fortsætte med din kredit. Ydelsen er betaling af den påløbne rente, og betaling af ydelsen medfører således ikke afdrag på kreditten.

Pris eksempel på en 12 mdr. kredit**:

EU låne-info

Samlet kreditbeløb:
6 000 kr.
Samlede kreditomkostninger:
10080.00 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb:
16080.00 kr.
Debitorrente fast:
192 % 
ÅOP:
435 %
** Da kreditten ikke har nogen fast løbetid, er priseksemplet givet ud fra en antagelse om, at kreditten løber i 12 måneder, at kreditten tilbagebetales i 12 lige store månedlige betalinger, og at den endelige betaling indfrier kreditten inkl. renter og omkostninger. Det understreges, at der er tale om et eksempel, og at betaling af ydelserne markeret med * ikke medfører afdrag på kreditten.”
Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.
Sådan fungerer LendOn

1

Udfyld låneansøgningen

Brug beregneren på forsiden og vælg dit ønskede lånebeløb. Tryk herefter på “Ansøg nu”-knappen. Det eneste, du skal bruge, er dit NemID og dine konto- og kortoplysninger.

2

Få svar på
ansøgningen

Vi behandler altid din ansøgning hurtigst muligt. Du får svar på låneansøgningen via din profil på LendOn.

3

Få pengene med det samme

Ofte kan vi godkende en ansøgning med det samme. Godkender vi dit lån, vil beløbet blive overført til din konto inden for få minutter.

Sådan ansøger du om en kredit

Opret en kundeprofil

Har du ikke ansøgt om et lån eller en kredit hos LendOn før, skal du først oprette en kundeprofil her på siden. Du opretter dig ved at benytte vores låneberegner på forsiden og trykke “Ansøg nu”. Dernæst vil du blive bedt om at indtaste dine personlige oplysninger, hvorefter din kundeprofil vil blive oprettet. Når du er oprettet som kunde, har du altid mulighed for at logge ind på din kundeprofil og følge med i din låneaftale, dine afdrag og ansøge om en ny kredit hvis behovet opstår.

Ansøgning og login med NemID

Ved at ansøge med NemID undgår du at skulle indsende personlige dokumenter. Så snart ansøgningen er godkendt, skal du blot underskrive låneaftalen med NemID på din kundeprofil, når du er logget ind med NemID.

Få pengene på din konto med det samme

Godkendes din ansøgning, vil pengene være til rådighed på din konto med det samme, efter du har underskrevet låneaftalen – uanset hvornår på døgnet, du ansøger.

“Sikkert og nemt ansøgning med NemID og SKAT.”

ANSØG NU

Det siger vores kunder om os: “Det er nemt og hurtigt og god service.”

Tjek vores anmeldelser

Seneste Artikler

GUIDES

10 ting man kan lave under Corona

Uddannelsesinstitutioner, arbejdspladser, cafeer, restauranter og klubber er lukket. Over hele landet opfordres vi alle sammen til at holde os indendørs og undgå al social kontakt. Pludselig er

GUIDES

Sommerhus ved vandet

Et sommerhus ved vandet? Foråret er kommet. Overalt i de danske skove popper de hvide anemoner frem fra skovbunden, mens lærken synger foråret ind. Det kan næsten ikke blive smukkere. Det mildere

GUIDES

Klar til at arbejde hjemmefra?

At arbejde hjemmefra kan være enormt ensomt og deprimerende. Uden daglig kontakt til kollegaer og ledere, der stimulerer os fagligt og socialt, får de fleste af os følelsen af at være isolerede og