YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

Banner

lån penge gratisKredit op til 15.000 Kr.

lån penge gratisNye kunder får 30 dage rentefrit

lån penge gratisKun månedlige renter indtil indfrielsen

lån penge gratisKredit op til 20.000 Kr.

lån penge gratisMånedligt afdrag efter dit budget

lån penge gratisVores laveste
månedlige rente

kr.
120 % /
kr.
kr.
kr.
kr.
kr.
180 % /
* Ydelsen er en minimumsbetaling, du skal betale d. 1. i hver måned for at fortsætte med din kredit. Ydelsen er betaling af den påløbne rente, og betaling af ydelsen medfører således ikke afdrag på kreditten.
** Da kreditten ikke har nogen fast løbetid, er priseksemplet givet ud fra en antagelse om, at kreditten løber i 12 måneder, at kreditten tilbagebetales i 12 lige store månedlige betalinger, og at den endelige betaling indfrier kreditten inkl. renter og omkostninger. Det understreges, at der er tale om et eksempel, og at betaling af ydelserne markeret med * ikke medfører afdrag på kreditten."
Vælg lånebeløb?
kr.
kr.
Vælg løbetid?
dage
dage

Afdragslån tilbydes på nuværende tidspunkt kun til eksisterende kunder.
Log venligst ind.

Glemt adgangskode? Klik her eller kontakt vores kundeservice på 44 22 46 64

For at kunne låne mere end 6000 kr, skal du være kunde hos os.
Allerede kunde? Log ind her.

Glemt adgangskode? Klik her eller kontakt vores kundeservice på 44 22 46 64
Kundesupport
44 22 46 64
info@lendon.dk
lendon.dk
08:00 - 18:00
08:00 - 16:00
LUKKET
Kundeservice sms lån
Din Sikkerhed
Høj kundetilfredshed


Lånebeløb op til 15.000 kr
Vi tilbyder et minilån i form af en kredit op til 15.000 kr., og du bestemmer selv, hvor meget du ønsker at bruge af den. Du betaler naturligvis kun for den del du ønsker at benytte. Du kan altid indbetale og trække beløbet ud igen via. din kundeprofil, indtil du vælger at indfri hele din kredit.
Hurtiglån
Låneansøgningen til vores online kredit tager blot 1 minut, og du får derved samme fordel, som du finder ved typiske SMS-lån, kviklån og mobillån. Det eneste du skal bruge for at låne penge online, er dit NemID og dine kontooplysninger. Et lån hos os kræver ingen dokumentation eller sikkerhed fra dig.
Fleksibel lånemulighed
Med vores kredit har du mulighed for at få et online kredit som du kan afbetale, når det passer dig. Ønsker du små månedlige betalinger, kan du nøjes med at betale den månedlige rentebetaling, så du er sikret mod eventuelle rykkere. Får du luft i økonomien, har du altid mulighed for at aindbetale til din kredit så du får det afviklet efter dit behov.
Nemt lån
Når du opretter en kredit, får du samtidig en online kundeprofil, hvor du hele døgnet kan tilgå din aftale og justere dit kredit efter behov.
Ingen skjulte omkostninger
Lånemarkedet for online privatlån såsom mikrolån, kontantlån og forbrugslån kan have en række gebyrer. Vi har valgt at fjerne alle disse gebyrer, så du kun betaler ét fast månedligt beløb og får en god låneoplevelse. Dette afspejler sig blandt andet i vores positive kundeanmeldelser som du kan læse på Trustpilot.
Lånebeløb op til 20.000 kr.
Vi tilbyder et forbrugslån i form af et afdragslån op til 20.000 kr., du bestemmer selv hvor meget du ønsker at tilbagebetale af om måneden. Ud fra den ønskede månedlig ydelse fastlægger vi en løbetid for dit lån.
Vores laveste månedlige rente
Lendon.dk tilbyder med vores afdragslån vores laveste rente sammenlignet med vores 2 andre produkter.
Hurtiglån
Låneansøgningen til vores online Afdragslån tager blot 1 minut, og du får derved samme fordel, som du finder ved typiske SMS-lån, kviklån og mobillån. Det eneste du skal bruge for at låne penge online, er dit NemID og dine kontooplysninger. Et lån hos os kræver ingen dokumentation eller sikkerhed fra dig.
Fleksibel lånemulighed
Med vores afdragslån har du mulighed for at få et onlinelån, som du kan afbetale skræddersyet til din økonomi. Du vælger selv din ønskede månedlige ydelse og får derefter din låneperiode. Får du luft i økonomien, kan du altid indfrie dit lån før tid.
Nemt lån
Når du opretter et Afdragslån, får du samtidig en online profil, hvor du hele døgnet kan tilgå din aftale og justere dit lån efter behov.
Er du kunde i forvejen, kan du blot logge på oppe i højre hjørne ved at anvende din email samt dit password.
Ingen skjulte omkostninger
Lånemarkedet for online privatlån såsom mikrolån, kontantlån og forbrugslån kan have en række gebyrer. Vi har valgt at fjerne alle disse gebyrer, så du kun betaler ét fast månedligt beløb og får en god låneoplevelse. Dette afspejler sig blandt andet i vores positive kundeanmeldelser som du kan læse på Trustpilot.
LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS, Gammel Kongevej 1, 1610 København V. CVR nummer 36965797.
LendOn.dk © 2019