Lendon

Nemt og enkelt,

vi udbetaler på 1 minut

Vælg lånebeløb

13 000 kr.

Vælg månedlig ydelse *

kr.

EU låne-info

Samlet kreditbeløb
13 000 kr.
Samlede kreditomkostninger
14983.73 kr.
Løbetid (måneder)
19
1. månedlig betaling
1472.83 kr.
Debitorrente fast
120 % 
ÅOP
214 %
Samlet tilbagebetalingsbeløb
27983.73 kr.
* MÅNEDLIG YDELSE
1472.83 kr.

VÆLG BELØB

6 000 kr.
Første ydelse (rentebetaling) d.:
1.10.2019
Første ydelse (rentebetaling)*:
390.00 kr.
Herefter mdl. ydelse (rentebetaling):
930.00 kr.

FOR NYE KUNDER ER DE FØRSTE 30 DAGE RENTEFRIE

* Ydelsen er en minimumsbetaling, du skal betale d. 1. i hver måned for at fortsætte med din kredit. Ydelsen er betaling af den påløbne rente, og betaling af ydelsen medfører således ikke afdrag på kreditten.

Pris eksempel på en 12 mdr. kredit**:

EU låne-info

Samlet kreditbeløb:
6 000 kr.
Samlede kreditomkostninger:
10080.00 kr.
Samlet tilbagebetalingsbeløb:
16080.00 kr.
Debitorrente fast:
180 % 
ÅOP:
435 %
** Da kreditten ikke har nogen fast løbetid, er priseksemplet givet ud fra en antagelse om, at kreditten løber i 12 måneder, at kreditten tilbagebetales i 12 lige store månedlige betalinger, og at den endelige betaling indfrier kreditten inkl. renter og omkostninger. Det understreges, at der er tale om et eksempel, og at betaling af ydelserne markeret med * ikke medfører afdrag på kreditten.”
Sådan fungerer LendOn

1

Udfyld låneansøgningen

Brug beregneren på forsiden og vælg dit ønskede lånebeløb. Tryk herefter på “Ansøg nu”-knappen. Det eneste, du skal bruge, er dit NemID og dine konto- og kortoplysninger.

2

Få svar på
ansøgningen

Vi behandler altid din ansøgning hurtigst muligt. Du får svar på låneansøgningen via din profil på LendOn.

3

Få pengene med det samme

Ofte kan vi godkende en ansøgning med det samme. Godkender vi dit lån, vil beløbet blive overført til din konto inden for få minutter.

Sådan ansøger du om en kredit eller et lån

Opret en kundeprofil

Har du ikke ansøgt om et lån eller en kredit hos LendOn før, skal du først oprette en kundeprofil her på siden. Du opretter dig ved at benytte vores låneberegner på forsiden og trykke “Ansøg nu”. Dernæst vil du blive bedt om at indtaste dine personlige oplysninger, hvorefter din kundeprofil vil blive oprettet. Når du er oprettet som kunde, har du altid mulighed for at logge ind på din kundeprofil og følge med i din låneaftale, dine afdrag og ansøge om en kredit eller et lån på ny, hvis behovet opstår.

Ansøgning og login med NemID

Ved at ansøge med NemID undgår du at skulle indsende personlige dokumenter. Så snart lånet er godkendt, skal du blot underskrive låneaftalen med NemID på din kundeprofil, når du er logget ind.

Få pengene på din konto med det samme

Godkendes din ansøgning, vil pengene være til rådighed på din konto med det samme, efter du har underskrevet låneaftalen – uanset hvornår på døgnet, du ansøger.

“Sikkert og nemt ansøgning med NemID og SKAT.”

ANSØG NU

Det siger vores kunder om os: “Det er nemt og hurtigt og god service.”

Tjek vores anmeldelser

Seneste Artikler

GUIDES

Skal du betale penge tilbage til Skat?

Hvert år i marts får danskerne mulighed for at tjekke deres årsopgørelse hos Skat. Mens nogle får lidt ekstra penge på kistebunden, oplever andre at få noget af en skattegyser - nemlig en

PRIVATØKONOMI

Online Lån - Din Privatøkonomi

Lendon.dk tilbyder 2 attraktive online låne muligheder, du kan ansøge om online. Online låneansøgning hos LendOn, er den billigste og hurtigste måde, du kan låne penge på. LendOn tilbyder

GUIDES

Hvad gør du, hvis du er havnet i RKI?

Du har nok hørt om RKI før, men hvad er det egentligt RKI betyder? Bliv klogere på RKI her. Hvad er RKI?Hvornår kan en virksomhed registere dig i RKI?Kan det være til din fordel at være