YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvordan fungerer SMS-lån?

Mikrolån, minilån, mobillån og SMS-lån. Kært barn har mange navne, og til tider kan det være svært at navigere rundt i de mange udtryk. Den seneste teknologiske udvikling og sikkerhedsmæssige årsager har medført, at det klassiske SMS-lån nu er fortid.

Dette betyder dog ikke, at du ikke længere kan bruge mobilen til at låne penge med. Tværtimod. I en tid hvor smartphones er blevet allemandseje, er det utrolig nemt at låne penge via mobilen.

Det klassiske SMS-lån

Før i tiden var SMS-lån, som navnet antyder, lån der blev optaget via SMS. Man sendte blot en SMS med personlige oplysninger, og det ønskede beløb. Herefter behandlede udbyderne ansøgningen, og man fik hurtigt svar. De klassiske SMS-lån var ligesom kviklån kendetegnet ved kortere løbetid og mindre beløb.

Nye regler vedrørende NemID medførte, at brugen af NemID i dag er en del af dét at låne penge via mobilen. Denne udvikling har skabt større sikkerhed for både dig som låntager og os som udbyder.

Det nye SMS-lån

Selvom man ikke længere låner via SMS, er udtrykket SMS-lån stadig ganske udbredt og med til at skabe forvirring. I dag bruges udtrykket stadig om de lån, du kan ansøge via din smartphone. Brugen af NemID har dog ikke gjort processen langsom. Du kan ansøge om et lån inden for et minut blot ved at have personlige oplysninger og NemID klar.

Den nye måde at låne på via mobilen fungerer sådan, at du blot klikker ind på Lendon.dk på din smartphone. Herefter er ansøgningsprocessen fuldkommen lige så nem og hurtig, som hvis det klares på computeren. Den samme nemme proces gælder selvfølgelig også ved brugen af tablet.

Samtidig gælder alle de samme tilbud og fordele stadig, selvom du benytter mobilen. Du vil stadig være i stand til at ansøge om både kviklån og kredit. Det vil også stadig være muligt at låne op til 15.000 kr., og der vil heller ikke være nogen skjulte omkostninger ved at låne fra mobilen, ligesom tilfældet er med lån via computeren. Den eneste forskel på at gøre det på computeren og mobilen er, at mobilen tilbyder lidt ekstra fleksibilitet, da du kan optage lån på farten.

LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS, Gammel Kongevej 1, 1610 København V. CVR nummer 36965797.
LendOn.dk © 2019