YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvem kan benytte sig af vores lånetilbud?

Lånetilbud

Sådan får du dit lånetilbud

Hvis du vælger et lånetilbud gennem LendOn, så vil du komme til at værdsætte den enormt nemme, hurtige og intuitive ansøgningsproces, som vi har udarbejdet for din skyld. Du kan se processen herunder, vi har opdelt den i tre trin, så du hurtigt kan få det komplette overblik, inden du modtager dit lånetilbud. Fra start til slut tager ansøgningsprocessen ikke længere end et par minutter. Så skal du blot vente på, at vores kundeservice vender tilbage med dit lånetilbud – hvis du altså bliver godkendt.

Opret din ansøgning om lånetilbud

På lendon.dk kan du finde det ansøgningsskema, som du skal benytte dig af, for at ansøge om et lånetilbud. Den skal du udfylde med den relevante information, som den beder om. Det gælder for eksempel CPR-nummer, tlf nummer, e-mailadresse og diverse bankoplysninger. Det er på baggrund af disse oplysninger, at vi vurderer, hvilke vilkår dit lånetilbud skal indeholde, så det er afgørende, at du udfylder dem korrekt. Vi har heldigvis gjort det nemt og ligetil.

Bekræft din ansøgning med NemID

Du skal også bruge dit NemID til at bekræfte ansøgningen om lånetilbuddet. Det skyldes to årsager. For det første kan vi hurtigt og nemt indhente den sidste relevante data om dig – så slipper du for at skulle udfylde dem. Derudover sikrer NemID processen også, at det er dig, der foretager ansøgningen om lånet. På den måde kan der ikke begås snyd.

Tilføj kreditkort

Så snart du har godkendt ansøgningen om et lånetilbud, så skal du tilføje et af dine betalingskort. Så sørger vi nemlig for, at dine månedlige renter for lånet trækkes automatisk. Du slipper for besværet ved at skulle gøre det manuelt, og så kommer du desuden heller ikke ud for at skulle betale dyre rykkergebyrer, hvis du glemmer det.

Sådan!

Godt gået! Du har nu oprettet din ansøgning om et lånetilbud hos LendOn. Du kan derfor bare læne dig tilbage og vente på, at en af vores dygtige medarbejdere fra vores kundeservice kontakter dig. Det er dem, der oplyser dig omkring, hvorvidt din ansøgning er blevet godkendt eller ej.

LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS, Gammel Kongevej 1, 1610 København V. CVR nummer 36965797.
LendOn.dk © 2019