YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

GUIDES

Måder på at reducere straks dine udgifter del 3

Planlæg omkostninger

Dette er virkelig et vigtigt tip, som du bør udnytte. Hvis du f.eks.ved, at der om en måned vil være en fødselsdagsfest for en person, der er vigtig for dig, planlægger du at købe en gave i tide, uden at spilde penge på unødvendige ting.

Ligeledes, hvis du ved, at din bil skal til syn om 2 måneder, så skal du forberede dig på det. På denne måde kan du også spare penge, hvis du har brug for en bilreparation.

Disse er blot nogle få eksempler, men det er vigtigt at forstå, at når du planlægger og ved, hvad prisen er, vil du vinde ved det.

Får råd fra eksperter

Det må indrømmes, at folk ofte ignorerer utallige fejl grundet deres uvidenhed og desværre har tendens til at gentage dem flere gange.

Hvis du ikke forstå budgetteringsprocessen, og hvis du har en fornemmelse af, at uanset hvad du forsøger at gøre, bringer det ingen resultater, så skal du snakke med specialister/konsulenter, der kan hjælpe dig at overvinde vanskelighederne.

LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS, Gammel Kongevej 1, 1610 København V. CVR nummer 36965797.
LendOn.dk © 2019