YOUR INTERNET EXPLORER IS NO LONGER SUPPORTED

You are using an old version of .
To improve your experience using our website, we strongly recommend to update your browser to its latest version or download one of the following browsers:

Google Chrome (recommended): Download here
Mozilla Firefox: Download here
Microsoft Edge: Only available with Windows 10
Microsoft Internet Explorer (IE9+): Only available with Windows Vista and upwards

ONLINE-LÅN

Hvad er online-lån?

DET KAN DU BRUGE DIT ONLINE-LÅN TIL

Dit lån er din sag. Derfor blander vi os hos LendOn ikke i, hvad du anvender dit online-lån på. Det er derfor kun din egen fantasi, der sætter rammerne for, hvad du kan bruge pengene fra dit online-lån på.

Vi har dog alligevel valgt at samle nogle eksempler på, hvad du kan anvende dit online-lån fra LendOn på.

Brug online-lån til uforudsete udgifter.

Selv det mest veludførte budget kan væltes af en uforudset udgift. Nogle uforudsete udgifter er større end andre, og de kan være umulige at tage forbehold for. Det kan være en skade på din bil i forbindelse med et trafikuheld, en ødelagt bærbar computer eller telefon.

I nogle tilfælde giver det bedst mening at eliminere udgiften med det samme, og her kan du foretage et online-lån hos LendOn. Online-lånet kan være din sikkerhed, hvis en stor uforudset udgift skulle opstå. Det bedste er, at du selv bestemmer tilbagebetalingsperioden! Hvis du betaler online-lånet tilbage inden for de første 30 dage, så er lånet helt gratis.

Hvis du er afhængig af din bil til at komme på arbejde eller i skole, og din bil udsættes for en skade, der skal repareres, kan et online-lån fra LendOn komme dig til undsætning. På den måde kan du få udbedret skaden med det samme, og du kan hurtigt komme tilbage på vejen.

Hvis du anvender din computer til skole eller arbejde, og den er gået i stykker, kan du optage et online-lån hos LendOn, hvis du ikke selv har plads i budgettet til at købe en ny. Så kan du hurtigt vende tilbage til arbejdet, uden at gå glip af for meget.

Tidsbegrænsede tilbud

Det hænder, at der opstår et tilbud, som er for godt til at være sandt. Måske trænger du til at komme lidt væk på ferie og falder over et enormt billigt afbudsrejsetilbud. Men fordi det er sidst på måneden, har du ikke plads i budgettet til at slå til og gøre brug af tilbuddet. Her kan et online-lån fra LendOn være din redning. Online-lånet kan give dig pengene til at gøre brug af det ekstraordinært billige rejsetilbud, og så kan du betale det tilbage, når der bliver slået hul på næste måned. Så slipper du også for at betale ekstra mange penge for en ferie, når det er i højsæsonen.

Det kan også være, at dit gamle TV efterhånden synger på sidste vers, og du derfor trænger til at skifte det ud. Pludselig falder du over et tilbud på dit drømme-fjernsyn til en yderst attraktiv pris, men der er på nuværende tidspunkt ikke nok penge på kontoen til at købe det. Så kan det være, at du skal optage et online-lån hos LendOn. Ansøgningen tager ganske få minutter, og du kan have pengene på din konto efter et par timer. Så kan du gøre brug af tilbuddet og nyde synet af din yndlingsserie eller lokal-derbyet i den skarpeste kvalitet. Når der igen er overskud på kontoen, kan du tilbagebetale lånet.

Eliminer minus på kontoen med et online-lån

Det er aldrig et rart syn, når der er røde tal på kontoen. Heldigvis tilbyder LendOn online-lån i 30 dage gratis. Det betyder, at hvis du betaler lånet tilbage inden for den første måned, så skal du ikke betale noget ekstra. LendOn har desuden elimineret oprettelsesgebyrer og startomkostninger, så du har fuldt overblik over dit lån. Du kan derfor tage et online-lån hos LendOn og eliminerer de røde tal på kontoen, og når næste måned starter, og du på ny har penge på kontoen, kan du betale lånet tilbage – kvit og frit.

LendOn.dk drives af Creamfinance Denmark ApS, Gammel Kongevej 1, 1610 København V. CVR nummer 36965797.
LendOn.dk © 2019