mand-staar-groenthandler-spar-penge-i-hverdagen-lendon-min.jpg

Spar penge i hverdagen


Der kan faktisk være en del penge at spare ved at lave lidt små justeringer i hverdagen. Ved at følge de her nemme sparetips garanterer vi, at du får lidt ekstra penge mellem hænderne til at opleve mere for.
Her får du fem gode råd til at spare penge i hverdagen.


SPAR PENGE PÅ MAD

Penge til mad er for mange en af de helt store udgiftsposter på måneden. Mange danskere handler ind til aftensmaden på vej hjem fra studiet eller jobbet, hvor de foran køledisken prøver at memorere, hvad de mangler i køleskabet. Det resulterer ofte i meget madspil og unødvendige indkøb.


MADPLAN

Det kan være en fordel at lave en ugentlig madplan allerede om søndagen, inden ugen går i gang. Ved at lave en ugentlig madplan, ved man, hvad man skal have at spise alle dage, og man kan forberede sine indkøb på forhånd.


En god idé, når man alligevel sidder og planlægger sin madplan, er at gå ind på tilbudsugen. På tilbudsugen findes aktuelle tilbud fra supermarkeder over hele landet.

Hvis man har ekstra overskud, så kan man også bruge et par timer af sin søndag på at forberede et par middagsretter og smide dem i fryseren. På den måde har man altid mad lige ved hånden, så man er fri for at ty til den dyre take-away løsning.

Man skal selvfølgelig huske at forkæle sig selv med take-away en gang i mellem, men planlæg det ind i budgettet på forhånd.


MERE KREATIVITET

Ved at være kreativ og tænke ud af boksen, undgår man også at lave de samme kedelige retter uge for uge. Her er en række danske madsblogs, man kan lade sig inspirere af!

Louises madblog
Danske Madblogs
Miras madblog
Madling


UNDGÅ IMPULSKØB

Impulskøb hænger ofte sammen med det at handle ind til aftensmaden i supermarkederne på vej hjem fra arbejde. Men der er også mange andre steder, man kan undgå at blive fristet af impulskøb.

Det kan eksempelvis være mellemmåltidet, to-go-kaffen og shopping. De fleste impulsindkøb drejer sig om små beløb, men i løbet af en måned kan det hurtigt løbe op og blive en dyr fornøjelse.

Et godt råd er altid at have lidt snack i tasken, investere i en termokop og tage sin kaffe med hjemme fra. Prøv også at udforsk loppebutikker, hvor folk sælger ud af egen garderobe. Her sælges ofte nyt og ubrugt tøj til meget små priser. Besøg eksempelvis Lidkøb på Østerbro, her er en masse spændende ting.


LAV ET BUDGET OG SPAR PENGE

Vi opfordrer altid vores kunder til at lave et budget måned for måned. Et budget kræver ikke super meget tid, men kan gøre en stor forskel. Et budget hjælper i høj grad med at få større overblik over, hvor mange penge man har til måneden, og hvad man kan tillade sig at bruge penge på.

Ved at lave et budget får man et simpelt overblik over sine indtægter og faste udgifter, så man herefter kan fordele overskydende penge ud på forskellige poster som eksempelvis mad, opsparing og fornøjelser.


TJEK DINE FASTE UDGIFTER

Herudover kan det være en god idé at tage et kig på sine faste udgifter én gang om året og undersøge om der findes en mere optimal løsning. Det drejer sig om blandt andet forsikringer, bank, tv-pakke, mobilabonnement og internet. Læs vores blogindlæg her, hvor vi guider dig til de billigste forsikringer.

På faste udgifter kan der årligt være mange penge at spare. I visse tilfælde er det muligt at spare penge ved at samle tv-pakke, mobilabonnement og internet hos den samme udbyder.


EN TUR PÅ JERNHESTEN OG SPAR PENGE

En cykel er først og fremmest det billigste, nemmeste og hurtigste transportmiddel til de, som bor og arbejder i større byen.
Men det er faktisk lige så effektivt at cykle en halv time, som det er at løbe en halv time. Du kan derfor slå to fluer med et smæk ved at cykle rundt, så sparer du også fitnessabonnement, samtidig med at du holder dig sund og rask.

Ikke nok med at motion er med til at øge dit generelle energiniveau, er det også med til at styrke kroppens immunforsvar. Dette betyder færre sygdomme, mindre medicinforbrug og generelt bare en friskere hverdag.


DROP DE USUNDE VANER

En oplagt måde at spare på er ved at droppe de usunde og dyre vaner som rygning, alkohol, og søde sager. Her kan man spare mange penge.

Udover de at de dårlige vaner skal væk, er det en fornuftig ide at få gjort motion og sund kost til en del af din hverdag.

Du kan få gode råd og tips til rygestop ved at klikke her.


HAR DU BRUG FOR ET LÅN?

LendOn tilbyder to attraktive online lånemuligheder:

15.000 kr. i kredit

Start ansøgningen her !


KONTAKT LENDON

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lånetilbud?
Er du ikke helt sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


VIL DU VIDE MERE OM VORES LÅN?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lånetilbud?
Er du ikke helt sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.

KUNDESERVICE
Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,