bedste-laan-til-forbrug

Bedste lån

Det er kun dig som ved, hvad der er det bedste lån for dig. Derfor har vi hos Lendon.dk flere lånemuligheder. Ønsker du blot at låne et mindre beløb, kan du optage et kviklån. Du kan også låne op til 15.000 kr., ved at tegne en kredit hos os. Er du førstegangs-låner, er de første 30 dage endda rente- og gebyrfrie.

For at sikre at vi kan tilbyde dig det bedste lån, har vi sørget for en hurtig og nem ansøgningsproces. Du klikker blot på låneberegneren herunder, hvorefter du kan ansøge om det bedste lån for dig på få minutter. Vores nemme og bekvemme låneproces, har desuden resulteret i en høj score på Trustpilot.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ansøg på 1 minut
 • Hav pengene indenfor 3 timer
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Vi modtager ofte spørgsmål om, hvilken af vores lånetyper der eksempelvis er det bedste, mest givende og/eller hurtigst at betale af igen. Det er blot sådan med online-lån, at det er helt individuelt hvilken lånemulighed, der er den bedste. Nogle ønsker blot at låne et lille beløb i få dage, imens andre har behov for at låne flere penge og en længere periode. Vi har derfor støbt denne side sammen, som har til formål at give dig et bedre overblik over, hvilket lån du bør optage. Klik dig rundt på siden via oversigten herunder, og bliv bedre rustet inden du optager det bedste lån for dig.

DET BEDSTE LÅN TIL FORBRUG

Har du et kortfristet lånebehov, kan en kredit fra os meget vel være det bedste lån til din situation. Du får svar på din ansøgning indenfor få minutter og allerede 3 timer efter kan du se pengene på din konto, hvis du låner i vores åbningstid. Låner du udenfor vores åbningstid, kan der gå op til én hverdag før du har pengene på din konto.

Hvad end du låner inden- eller udenfor vores åbningstid, er vores proces væsentligt hurtigere end ved banklån. Vores kredit kan altså være det bedste lån, hvis du skal låne til noget her og nu. Det kan eksempelvis være en uforudset udgift eller et attraktivt tilbud, men det kan også i nogle tilfælde være til indskuddet på en bolig eller andet.Læs mere om det bedste lån her:

Det bedste lån til uforudsete udgifter

Uforudsete udgifter opstår, som navnet indikerer, pludseligt og kræver typisk handling her og nu. Her kan vores kredit være det bedste lån til dig, der vil have udgiften ud af verden med det samme og spare pengene sammen efterfølgende. Typiske uforudsete udgifter er fx tandlægeregningen, reparation i hjemmet og reparation af bil. Alle kan de udgøre en markant omkostning på op til flere tusinde kroner, hvorfor selv det bedst tilrettelagte budget ikke altid kan holde til dem. En kredit kan således også være det bedste lån til dig, der lever efter et budget.

Det bedste lån til attraktive tilbud

Har du set noget du bare ikke kan leve uden? Så kan vores kredit være det bedste lån til dig. Dette lånebehov er ekstremt individuelt, hvorfor det varierer fra rejser, til ure, til gadgets. Der er derfor ikke én løsning på, hvilken situation vi kan give dig det bedste lån. En tommelfingerregel er dog, at hvis besparelsen overstiger omkostningen ved at låne, kan du gå igang med det samme. Er det modsatte tilfældet, kan du stadig låne hos os, men du skal være opmærksom på, hvilken situation du sætter dig selv i. Da vi har en ubegrænset løbetid, kan en kredit fra os dog sagtens være det bedste lån til dig, uanset besparelsen. Det er en vurdering du skal lave med dig selv.

Det bedste lån til indskud

I nogle tilfælde kan en kredit fra os være det bedste lån til indskud, typisk hvis du skal betale indskud på en ny bolig, før du får indskud eller depositum fra din nuværende bolig tilbage. I et sådan tilfælde kan du anvende vores lån til at dække differencen eller hele indskuddet, indtil du får dine penge tilbage fra din tidligere bolig. Med en beløbsgrænse på 15.000 kr. er vores lån en oplagt mulighed, men det er selvfølgeligt op til dig, hvad du mener der er det bedste lån for dig. Det er altså typisk for dig, der bor til leje, da indskud på ejer- og andelsboliger er markant højere end det lån vi tilbyder.

bedste-laan-til-forbrug-LendonDK

HVAD KOSTER DET BEDSTE LÅN?

Hvis du mener at vores kredit er det bedste lån for dig, er der stadig måder, hvorpå du kan forme lånet, så det bliver endnu bedre. Vores kredit har en fast månedlig rente på 15% med en ubegrænset løbetid. Du kan dog med fordel tilbagebetale lånet tidligere, såfremt du har luft i økonomien. På den måde sparer du renteomkostninger. Det bedste lån for dig, har altså ikke nødvendigvis den løbetid du først antager.

Det bedste lån for dig kan altså være et lån, der løber over 7 måneder og hvor du desuden afdrager løbende på lånet. Denne lånekonstellation vil reducere din omkostninger mest muligt i forhold til udgangspunktet og er altså en attraktiv låneform, hvis din økonomi kan bære det.

Omvendt kan det bedste lån for dig ligeså vel være et afdragsfrit lån. I et sådan tilfælde betaler du kun den månedlige rente på 15% frem til løbetidens udløb, hvor du betaler hele lånebeløbet tilbage. Vi trækker automatisk den månedlige rente fra det kreditkort du har angivet, så du undgår, at dit lån når en uoverskuelig størrelse. Denne konstellation er altså det bedste lån til dig, der vil have den lavest mulige månedlige omkostning på dit lån.

Prisen på det bedste lån varierer således fra person til person, alt efter hvad du mener er det bedste lån for dig. Du kan altid få overblik over lånets maksimale omkostning ved at anvende vores smarte låneberegner. Alt du skal gøre er at justere på lånebeløbet, så vil alle omkostninger automatisk tilpasse sig dette. Eksempelvis ligger den maksimale omkostning ved et lån på 2.500 kr., på 6.687,5 kr. Det betyder, at du ved løbetidens udløb maksimalt har betalt 6.687,5 kr. for dit lån – forudsat at løbetiden er 12 måneder og at du ikke løbende har afdraget på lånet. Vores kredit er dermed det bedste lån til dig, hvis du som udgangspunkt er sikker på, at du i løbet af de kommende 12 måneder har de 6.687,5 kr. til rådighed.

hvad-er-det-bedste-laan

DET BEDSTE LÅN FOR DIG?

Så hvad er det bedste lån for dig? Det kan kun du svare på. Lånebehov er nemlig ekstremt individuelt. Vi blander os derfor ikke i, hvad du låner penge til. Vi har dog nogle krav du skal opfylde, hvis du har vurderet, at det bedste lån for dig, er en kredit fra os. For at blive godkendt som låntager hos Lendon.dk, skal du:

 • være mindst 21 år
 • have et dansk CPR-nr
 • have en dansk adresse
 • have et NemID
 • have en aktiv e-mailadresse
 • have et dansk telefonnummer
 • have en dansk bankkonto
 • vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Opfylder du ovenstående krav, er du blevet godkendt til det ansøgte lånebeløb og du kan begynde at ansøge om det godkendte lånebeløb på Lendon.dk. Opfylder du ikke ét eller flere af ovenstående krav, bliver du ikke godkendt, hvilket betyder, at vi desværre ikke kan låne dig pengene på nuværende tidspunkt. Dette kan skyldes ét eller flere forhold i din låneansøgning. Et forhold kunne være, hvis du står registreret i RKI, da vi har en firmapolitik om, at vi ikke låner penge til danskere med denne registrering. Ændrer forholdet sig, og mener du at vores kredit er det bedste lån for dig, er du mere end velkommen til at søge igen.

At låne penge er en privatsag

Hos Lendon.dk kan du finde det bedste lån uden dokumentation. Det betyder at du ikke behøver at fremvise os nogen former for papirer angående dit lånebehov. Kort sagt så blander vi os ikke i, hvad dit egentlig lånebehov drejer sig om og hvorfor du har brug for det bedste lån. Det skyldes at vi anser det at låne penge som en privatsag.

Det eneste vi kræver af dig som låntager er, at du kan opfylde de få krav, som vi stiller til vores låntagere. Dem kan du se lige over dette afsnit. Derudover vil vi blot råde dig til, altid at tænke dig grundigt om, før du låner penge. Det er uanset om du låner penge af en ven, i banken eller hos en online låneudbyder som Lendon.dk. Overvej især om du har mulighed for at betale det lånte beløb tilbage, inden låneperioden udløber, således at du ikke kommer til at hænge på unødvendige renter og gebyrer.

find-det-bedste-laan-At låne penge er en privatsag-LendonDK

ER VORES KREDIT DET BEDSTE LÅN?

Vores kredit er ikke det bedste lån for alle. Men har du identificeret dit lånebehov som kortfristet, kan en kredit fra os i mange tilfælde være det bedste lån for dig. Det skyldes, at de fleste kortfristede lånebehov lægger sig op af forbrug, hvor det i meget få tilfælde kan betale sig at gå igennem banken.

Vi stiller ikke spørgsmål til, hvad du låner til. Opfylder du vores krav til låntagere, kan du låne til præcis det du mangler. Du har fuldt overblik over din kredit gennem hele processen via din personlige kundeprofil på Lendon.dk, hvorfra du tillige kan afdrage på lånet eller hæve trække yderligere ud fra din kredit. Den månedlige rente på 15% trækker vi automatisk fra det kreditkort du har angivet, så du undgår, at dit lån når en uoverskuelig størrelse.

Allerede før du låner, kan du vurdere hvorvidt vores kredit er det bedste lån for dig. Dette gør du via vores låneberegner, der viser dig den maksimale omkostning på dit lån, ud fra det lånebeløb du har angivet. Du kan med andre ord afprøve forskellige beløb og se, hvordan det påvirker renteomkostningen allerede inden du låner.

Det bedste lån til forbrug og regninger

Når du skal beslutte hvorvidt en kredit eller et kviklån hos os, er det bedste lån for dig, så tænk især over, hvad dit lånebehov er opstået af. Hos Lendon.dk kan du maksimalt låne 15.000 kr. ved at tegne en kredit. Selvom dette også er en pæn sjat penge, så er det ikke i forbindelse med ethvert lånebehov, at de penge kan hjælpe dig.

Står du eksempelvis og skal købe et hus, så er det banken du skal kontakte, da vi i dette tilfælde ikke kan tilbyde dig det bedste lån. Har du derimod brug for at låne til rejse, eller at låne til tandlægen, så vil vi sagtens kunne hjælpe dig. Overvej desuden også hvorvidt dit lån er kortfristet eller langfristet. Vores kredit kan eksempelvis være det bedste lån for dig, såfremt dit lånebehov er kortfristet.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL DET BEDSTE LÅN FOR DIG?

Hvad der er det bedste lån for dig, er individuelt. Derfor kan du med stor sandsynlighed sidde tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring, hvordan det bedste lån til netop din situation ser ud. Du er helt sikkert ikke alene. Derfor henviser vi til vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor du kan finde svar på det oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke det svar du søger, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe og rådgive dig alle hverdage fra 9:00 til 16:30 på telefon 78 74 62 08 eller via mail på info@lendon.dk.KundeserviceTelefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på