et-billede-af-et-dyrt-hus-med-pool-danmarks-rigeste-lendOn.dk

Her er Danmarks rigeste. Men hvordan gør de?

Vi har i Danmark mange rige og succesfulde familier med kæmpe formuer. 10 % af den danske befolkning ejer tilsammen 80 % af de danske formuer, og det er ikke så lidt igen. Men hvem er de rigeste danskere? Og hvordan gør de?

LendOn giver dig her et overblik over Danmarks rigeste – og deres vej til penge.


DE RIGESTE FAMILIER I DANMARK

Ikke så overraskende er det familien Kirk Kristiansen, bedre kendt som stifterne bag Lego, der kan prale af at eje Danmarks største formue.

Anders Holch Povlsens, som står bag virksomhed Bestseller, har også indtjent mange milliarder. På trods af Holch Povlsens formue, så er virksomhedens formue ikke halvt så stor, som den Lego-milliardærerne kan vise frem.

Herunder er den fulde liste over de ti rigeste familier og personer i Danmark:


EN GOD IDÈ OG EN MASSE LÅN

Der findes selvfølgelig ikke en konkret forretningsplan for, hvordan du stifter en milliard-forretning.

De rigeste danskere findes både i tøjbranchen, teknologibranchen – og så er der dem, der sælger dyner eller farvede legetøjsklodser.

Fællestrækene for dem alle er, at de er startet helt fra bunden af.


THY-DRENGEN MED STORE AMBITIONER

Det kan være svært at forestille sig, at hele Danmarks Dyne-Lars startede som fattig bondedreng i Thy – og at han med hans kreative idéer og høje ambitioner, fik banket et globalt butiksimperium op.

Eller at Coolshop-stifteren Jacob Risgaard (som dog ikke fremgår på ovenstående liste) lagde første spadestik til sin millionvirksomhed ved at låne 300.000 kroner i banken.

Skøre tilfældige idéer og lånte penge er dog ofte sådan mange iværksættere og rige danskere, har startet deres million-eventyr.


GODE RÅD TIL IVÆRKSÆTTERE

Der er altid godt med gode råd fra Danmarks rigeste selv. De har været på rejsen, og de ved, hvad det kræves for at få succes.

“Man skal gøre op med sig selv, om man har kvalifikationerne og modet til det. Og så skal man være indstillet på at gå sine egne veje. Man kan ikke få succes ved at gå i andres fodspor” – Lars Larsen, Stifter af JYSK

…Og hertil hører første gode råd:


GIVER DET MENING?

Som selvstændig må du også agere selvstændig.

Gå dine egne veje, og byg en virksomhed op omkring noget, der interesserer dig. Du skal trods alt bruge afsindigt mange arbejdstimer på dit projekt, så derfor er det umådeligt vigtigt, at dit projekt forbliver spændende og passer til dine personlige interesser.


LAD DIG INSPIRERE

Nok skal du finde din egen sti at gå på, men det er faktisk en rigtig god idé også at lade dig inspirere af andre. Brug dit netværk, læs artikler på nettet og lyt til lydbøger om iværksætteri.

Som selvstændigt lever du af andres interesse i dig og dit projekt, så det nytter intet at være afvisende overfor andres gode råd.


LAV EN FORRETNINGSPLAN

En forretningsplan er lidt ligesom en varedeklaration for din forretningside – den fortæller, hvordan du vil tjene penge, hvilken målgruppe du arbejder mod, samt hvad det økonomisk og praktisk vil kræve for, at din ide kan blive til en forretning. Ligeså er det også forretningsplanen som en mulig investor eller långiver vil kigge på, før de kan låne dig penge.


LENDON LÅNER DIG TIL SUCCES


Drømmer du om at få stor succes og tjene mange penge – og har du brug for et lån til at finansiere starten på din drøm, så hjælper LendOn dig på vej.

Prøv vores låneberegner her!


HAR DU BRUG FOR ET GODT LÅN?

LendOn tilbyder to attraktive online lånemuligheder:

15.000 kr. i Kredit

Start ansøgningen her !


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lånetilbud?
Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.

KUNDESERVICE
Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,