En-sort-kop-kaffe-lav-en-billig-kop-kaffe-hjemme-LendOn.dk

Byens bedste kaffe – Guide til billig kaffe

Danmark er det fjerde mest kaffedrikkende land, kun overgået af Sverige, Østrig og Finland. Tre ud af fire danskere indtager den koffeinrige drik dagligt – det svarer til, at vi drikker fire kopper kaffe dagligt. Danskerne bruger i gennemsnit 1.150 kr. årligt på kaffe. 


DYRE DRÅBER OG KAFFEKRUS

Hver syvende dansker køber hver uge minimum én kop færdigbrygget kaffe. Det er netop hos caféerne, at prisen på kaffe er ved at vælte de små budgetter.

Politiken besøgte i 2015 de fem mest udbredte kaffebarer i Danmark; Riccos, Emmerys, Starbucks, Lagkagehuset og Espresso House. Her var det kun Riccos som kunne tilbyde en lille Café Latte til under 30 kr.


KAFFE PÅ FARTEN

For danskerne er det tilsyneladende en hel særlig luksus at drikke sin kaffe på farten. En undersøgelse lavet af Norstat Danmark viser, at danskerne er gladest for deres morgenkaffe.
Her kommer en række gode råd til, hvordan du selv kan lave en god og billig kop kaffe til at tage med på farten.


KØB ET TERMOKRUS

I stedet for at bruge penge på dyre papkrus, bør du købe et termokrus. Det kan nemlig nemt vaskes op og genbruges dag efter dag. Testguru.dk har anbefalet fire forskellige termokrus, som alle scorer høje point på kvalitet i forhold til prisen.

 1. Bodum Travel Press Set – 99 kr.
 2. Eva Solo To go Cup – 150 kr.
 3. Esbit termokrus – 199 kr.
 4. Contigo West Loop Termokrus – 299 kr.

Selvom at 299 kr. er mange penge for et termokrus, så er det faktisk kun tilsvarende 10 små Café Latte ude i byen. Derfor er dit termokrus hurtigt tjent ind igen.

Brug pricerunner til at finde din næste termokop.


FILTER, INSTANT, KAPSEL ELLER BØNNER

Med det rette udstyr kan du brygge god og billig kaffe derhjemme. Dog er der naturligvis visse typer, som er billigere at brygge end andre.

Med udgangspunkt i kaffemærket Lavazza, vil prisen per brygget kop kaffe hjemme se således ud:

 • Kapselkaffe: 2 kr.
 • Instantkaffe: 1,4 kr.
 • Filterkaffe: 1 kr.
 • Kaffe på bønner du selv kværner: 0,9 kr.

Blandt danskerne er den mest populære kaffetype filterkaffe, som hele 52 % af de danske kaffedrikkere nyder godt af.


TIPS TIL GOD OG BILLIG KAFFE

 1. Uanset om du koger vand til din instant kaffe, eller brygger kaffen på maskinen, så bør vandet altid være koldt og friskt fra hanen. Ellers kan kaffen få en flad smag.
 2. Den optimale bryggetemperatur er 92-96 grader. Er dit kogevand 100 grader eller derover, så risikerer du at skolde din kaffe og dermed ødelægge smagen.
 3. Uanset hvilken type kaffe du bruger, så bør du altid opbevare den et mørkt, tørt sted.
 4. Det er vigtigt at du afkalker din maskine ofte, da kalk kan sænke temperaturen og dermed forværre din kaffeoplevelse.
 5. Selvom at kaffedåser er fine, så bør du ikke hælde dine kværnede bønner op i disse. Så snart du tager hul på den vacuum, som eksempelvis filterkaffe er pakket ind i, vil meget af kaffens aroma fordufte.

Nu skulle du gerne havde fået en idé til, hvordan du kan spare udgiften væk til dyr kaffe – og i stedet nyde god og hjemmebrygget billig kaffe.

Har du brug for et lån til en ny kaffemaskine eller termokop, kan du altid få et hurtigt og nemt lån hos LendOn.


DIN PRIVATØKONOMI

 • Lån 20.000 kroner
 • Ansøg hurtigt og nemt online
 • Få pengene udbetalt straks
 • Lav fast rente


ANSØG OM ET ONLINE LÅN HER


KONTAKT LENDON

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lånetilbud?
Er du ikke helt sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE
Telefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,