de-3-mest-populaere-myter-om-kviklaan

3 myter om lån du skal vide


Du har måske overvejet at tage et lån i perioder, hvor økonomien har været udfordret – eventuelt af en uforudset udgift til bilen, eller en ekstra høj varmeregning. Men du har sikkert også hørt, at lån er noget, man skal holde sig langt fra. Luksusfælden og mediernes negative omtale har heller ikke bidraget til et bedre ry af branchen. Derfor kan vi godt forstå, hvis du er lidt betænkelig i forhold til at optage et online lån.

Vi opfordrer altid vores kunder til at tænke sig om, inden de tager et lån. Men sandheden er, at det at tage et lån ikke er så slemt, som det til tider bliver fremstillet. Et online lån kan sagtens være en løsning, så længe man giver det omtanke inden.

I dette indlæg afliver vi de mest populære myter, så du får et lidt bedre indblik i, hvad det indebærer at tage et lån.


Myte 1. Det er dyrt at låne.

Den første og mest udbredte myte er, at det er rigtig dyrt at optage et lån. Men det behøver faktisk ikke være så dyrt at tage et lån. Det kommer an på mange faktorer, hvor dyrt det er.

Optager du et lån hos LendOn, får du faktisk en af de laveste rentesatser på markedet. På vores privatlån tilbyder vi en fast lav rente på 15 % af lånebeløbet. Det er en langt billigere rentesats vi tilbyder, end mange andre låneudbydere – også banker gør.

Det kan dog blive dyrt at låne penge, både hos LendOn og alle andre lånudbydere, hvis man ikke overholder de afdragsaftaler, som der bliver indgået. Overholder man som kunde ikke betalingsplanen – og betaler man ikke tilbage på lånet og renten, så kan det godt gå hen og blive en dyr affære.

Hvis man ikke betaler tilbage på sit lån, bliver der nemlig tillagt ekstra administrationsgebyrer i form af rykkere. Det er ekstra udgifter man som kunde sagtens kan undgå at få, hvis man foreksempel laver et budget og en plan over betalingerne allerede den dag, man optager lånet.

Ved at have en plan over, hvordan og hvor meget man afdrager hver måned, så behøver det slet ikke blive dyrt at låne penge.
Myte 1. FORKERT!


Myte 2. Det er en dårlig idé.

Det er en almen opfattelse, at det er en rigtig dårlig idé at låne penge. Den opfattelse bliver som regel delt af de, som aldrig har stået i en situation, hvor de har haft akut behov for at låne penge. Dé, som aldrig har stået i en udsat situation, hvor de foreksempel har mistet deres arbejde, er blevet syge, blevet skilt, mistet bolig etc.

Vi deler den opfattelse, at det selvfølgelig er meget bedre at spare penge op og lave en opsparing – så man altid har til de ekstra udgifter og uforudsete poster. Men vi ved også, at det ikke er alle, som har de samme forudsætninger for at spare op hele tiden, og det kan der være flere årsager til.

Er man foreksempel studerende, er man afhængig af SU og dertil et deltidsjob. De fleste studerende bor i storbyer, hvor huslejen er skyhøj og sluger hele SU-udbetalingen.

Bliver cyklen så stjålet og computeren bryder sammen samme dag, og har man ikke en kære mor eller far, der står klar til at tømme lommerne, så er mange afhængig af at tage et hurtigt lån, der kan hjælpe i de udfordrende tider. I denne situation er et lån en god idé.

Man skal selvfølgelig bare altid huske, at lånet skal betales tilbage igen.
Myte 2. FORKERT!


MYTE 3. Mere gæld.

Man hører flere steder, at folk er endt med at komme i gæld på grund af et lån. Pengene blev brugt til et omfattende forbrug, og nu er det pludseligt blevet svært at betale tilbage. Det er en antagelse at også nogle bruger et lån til at betale tilbage på et gammel lån. Det synes vi er en rigtig dårlig idé, fordi flere lån også betyder mere gæld, der kan være svært at komme ud af. Derfor har vi også indført nye krav der skal sikre, at vores kunder har råd til at betale sig ud af deres lån igen.

Det er derfor selvfølgelig klart, at når man bruger sine penge uden omtanke, kan det få konsekvenser for ens økonomi. Derfor anbefaler vi, at du overvejer din finansielle situation, inden du optager et lån, og det gælder uanset hvilken form for lån du optager.

Hos Lendon.dk kan du ansøge om lån hurtigt og nemt – og du vil modtage penge kort efter din ansøgning er godkendt. Vi hjælper dig også med råd og vejledning til, hvilket lån der passer dig og dit behov.
Myte 3. FORKERT!


LENDON HAR ET GODT RY

De her myter opstår, fordi branchen desværre har et dårligt ry, og nogle låneudbydere ødelægger det for andre låneudbydere med blandt andet aggressiv markedsføring, der lokker kunder til at tage højere lån, end de faktisk har råd til at tage.

Vi hos LendOn ønsker, at opfylde vores kunders behov og ønsker, og samtidig være vores kunders fortrolige og loyale lånepartner. En lånepartner, der hjælper vores gode kunder, når de står i et økonomisk rod, og har brug for en hjælpende hånd til at komme ud af kniben.
Vi ønsker at passe på vores kunder hos LendOn – og deres sikkerhed – det er også derfor, at vi stiller høje krav til ansøgere, inden vi godkender et lån.


TRUSTPILOT

Du kan også altid tjekke vores gode anmeldelser på TrustPilot.
Alle låneudbydere kan fremstille sig selv bedre end de er i reklamer, men på TrustPilot kan du selv undersøge, om det nu også skulle være sandt.
Sørg altid for at finde en låneudbyder, der har mange anmeldelser med en høj score. På den måde sikrer du dig, at tilfredse kunder ikke er enkeltstående tilfælde.


Hos Lendon.dk har vi i øjeblikket over 100 anmeldelser fra tilfredse kunder, som har givet os 5 stjerner. Dem er vi meget stolte af. Besøg vores TrustPilot-profil her.

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på