cykel-staar-paa-gaden-byen-myter-om-kviklaan-lendon-jpeg.jpg

Myter om online lån

Du har måske overvejet at tage et online lån i perioder, hvor økonomien har været skrabet på grund af uforudsete udgifter. Men du har sikkert også hørt, at lån er noget, man skal holde sig langt fra.

Luksusfælden og mediernes negative omtale har heller ikke bidraget til et bedre ry af branchen. Derfor kan vi godt forstå, hvis du er lidt betænkelig i forhold til at optage et online lån.

Vi opfordrer altid vores kunder til at tænke sig om, inden de tager et lån. Men sandheden er, at det at tage et lån ikke er så slemt, som det til tider bliver fremstillet. Et online lån kan sagtens være en løsning, så længe man tænker sig om.

I dette indlæg afliver vi de mest populære myter, så du får et lidt bedre indblik i, hvad det indebærer at tage et online lån.


Myte 1. Det er dyrt at låne.

Den første og mest udbredte myte er, at det er rigtig dyrt at optage et lån. Men det behøver faktisk ikke være så dyrt at tage et lån.

Optager du et lån hos LendOn, får du faktisk en af de laveste rentesatser på markedet. Det er en langt billigere rentesats, vi tilbyder, end mange andre låneudbydere – inklusiv banker.

Det kan dog blive dyrt at låne penge, både hos LendOn og alle andre lånudbydere, hvis man ikke overholder de afdragsaftaler, som der bliver indgået. Overholder man som kunde ikke betalingsplanen – og betaler man ikke tilbage på lånet og renten, så kan det godt gå hen og blive en dyr affære.

Hvis man ikke betaler tilbage på sit lån, bliver der nemlig tillagt ekstra administrationsgebyrer i form af rykkere. Det er ekstra udgifter man som kunde sagtens kan undgå at få, hvis man foreksempel laver et budget og en plan over betalingerne allerede den dag, man optager lånet.

Ved at have en plan over, hvordan og hvor meget man afdrager hver måned, så behøver det slet ikke blive dyrt at låne penge.
Myte 1. FORKERT!


Myte 2. Det er en dårlig idé.

Det er en almen opfattelse, at det er en rigtig dårlig idé at låne penge. Den opfattelse bliver som regel delt af de, som aldrig har stået i en situation, hvor de har haft akut behov for at låne penge.

Vi deler den opfattelse, at det selvfølgelig er meget bedre at spare penge op og lave en opsparing. Men vi ved også, at det ikke er alle, som har de samme forudsætninger for at spare op hele tiden, og det kan der være flere årsager til.

Er man studerende, er man afhængig af SU og dertil et deltidsjob. De fleste studerende bor i storbyer, hvor huslejen er skyhøj og sluger hele SU-udbetalingen.

Bliver cyklen så stjålet og computeren bryder sammen samme dag, og har man ikke en kære mor eller far, der står klar til at tømme lommerne, så er mange afhængig af at tage et hurtigt lån, der kan hjælpe i de udfordrende tider. I denne situation synes vi, at et lån er en god idé.

Man skal selvfølgelig bare altid huske, at lånet skal betales tilbage igen.
Myte 2. FORKERT!


MYTE 3. Mere gæld.

Man hører flere steder, at folk er endt med at komme i gæld på grund af et lån. Pengene blev brugt til et omfattende forbrug, og nu er det pludseligt blevet svært at betale tilbage. Det er en antagelse, at også nogle bruger et lån til at betale tilbage på et gammel lån.

LendOn har indført nye krav der skal sikre, at vores kunder har råd til at betale sig ud af deres lån igen.

Hos Lendon.dk kan du ansøge om lån hurtigt og nemt – og du vil modtage penge kort efter din ansøgning er godkendt. Vi hjælper dig også med råd og vejledning til, hvilket lån der passer dig og dit behov.
Myte 3. FORKERT!


LENDON HAR ET GODT RY

De her myter opstår, fordi branchen har et dårligt ry, og nogle låneudbydere ødelægger det for andre låneudbydere.

Hos LendOn ønsker vi at opfylde vores kunders behov og ønsker og samtidig være vores kunders fortrolige og loyale lånpartner. En lånpartner, der hjælper vores gode kunder, når de står i et økonomisk rod og har brug for en hjælpende hånd til at komme ud af kniben.

Vi ønsker at passe på vores kunder og deres sikkerhed – det er også derfor, at vi stiller høje krav til ansøgere, inden vi godkender et lån.


TRUSTPILOT

Du kan også altid tjekke vores gode anmeldelser på TrustPilot.

På Trustpilot har vi i øjeblikket over 100 anmeldelser fra tilfredse kunder, som har givet os 5 stjerner. Dem er vi meget stolte af.

Besøg vores TrustPilot-profil her.


BRUG FOR ET LÅN?

LendOn tilbyder to attraktive online lånemuligheder:

15.000 kr. i Kredit

Start ansøgningen her !


KONTAKT LENDON

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lånetilbud?
Er du ikke helt sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.

KUNDESERVICE
Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00


Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,