Summer piggy bank with sunglasses on the beach

Et privatlån til dit behov

Et privatlån til dit behov

Der kan være mange grunde til, at du har brug for et privatlån. Derfor er der heller ikke ét behov, der er mere rigtigt end andre, når du overvejer at låne. Hvad du til gengæld skal gøre dig tanker om er, hvorvidt du har mulighed for at betale lånet tilbage inden for fristen, samt hvilket lånebehov du har. Er der for eksempel tale om et langfristet lånebehov, er vores privatlån muligvis ikke løsningen for dig. Vurderer du derimod dit lånebehov som kortfristet og er du rimelig sikker på, at du kan tilbagebetale privatlånet indenfor en overskuelig tidsramme, kan du roligt ansøge om privatlån hos os.

Kortfristede lånebehov dækker over mange ting – lige fra tandlægeregningen til drømmerejsen. Derfor har vi herunder samlet et par grunde til, at det kan give mening at optage et privatlån.

Praktisk information om privatlån

Det er altid en god ide at sætte sig ind i det praktiske informationer i forbindelse med et lån. Derfor har vi samlet en opsummering omkring privatlån her, så du kan få det fulde overblik. Når du tager et privatlån hos LendOn, kan du tage det hurtigt, så du ikke behøver at vente på længerevarende behandlingsprocesser og godkendelser.

Den første gang du optager et privatlån hos LendOn, får du de første 30 dage af privatlånet helt gratis. Det betyder altså, at hvis du betaler privatlånet tilbage inden for 30 dage, så er skal du ikke betale noget for det. Hvis du står og mangler lidt penge til kortsigtet forbrug, som du kan tilbagebetale inden 30 dage, så kan du omkostningsfrit foretage et privatlån hos os i dag.

Det tager kun få minutter at ansøge om et privatlån hos LendOn. Alle stiftelsesomkostninger og gebyrer er trukket fra, så du kun skal betale løbende renter på dit lån. Vi har desuden sørget for, at du har den ultimative fleksibilitet, når det gælder privatlån. Det betyder, at du selv kan bestemme, hvor lang din tilbagebetalingsperiode på privatlånet skal være. Du kan ansøge online i trygheden af dit hjems fire vægge, så du ikke er nødsaget til at bevæge dig ned i en bank. Der er desuden mulighed for at foretage en nem og hurtig ansøgning om privatlån på din mobil.

Hos LendOn vil vi ikke bestemme, hvad du bruger dine penge på. Det samme gælder, når du optager et privatlån hos os. Du kan trygt ansøge om et privatlån hos os og anvende pengene på et ferietilbud, en fladskærm eller noget helt tredje!

Piggybank-Et privatlån til dit behov-blog-LendonDK
Piggy Bank Wearing Sunglasses Relaxing At The Beach

Uforudsete udgifter

Uforudsete udgifter er udgifter, som du ikke har budgetteret til. Det kan være presserende ting, der afbryder flowet i hverdagen, såsom en dryppende vandhane eller reparation af bilen eller cyklen. Det er afgørende, at disse skader repareres med det samme, da konsekvenserne for ikke at gøre det kan være endnu dyrere. Hvis du ikke lige har pengene til at få betalt for reparationerne, kan det give mening at optage et privatlån hos LendOn. På den måde kan du hurtigt få udbedret din vandskade eller repareret din bil.

Uimodståelige tilbud

Et kortfristet lånebehov kan også være et tilbud med en stor besparelse, eksempelvis den dyre drømmetaske eller det dyre drømmeur, som er sat ned til halv pris. Låner du til et godt tilbud er det vigtigt, at du holder besparelsen op mod lånets samlede omkostning. Er omkostningen højere end besparelsen, er det ikke en rentabel løsning, da du i princippet mister flere penge ved at låne penge til besparelsen end ved at købe varen til fuld pris. Kan du ikke vente, kan vores privatlån naturligvis benyttes alligevel. Hvis du benytter tilbuddet ved at tage et privatlån hos LendOn, og låneomkostninger ikke overstiger det du sparer på tilbuddet, så har du faktisk sparet penge, hvis du optager et privatlån.

Bemærk, at hvis det er første gang du foretager et privatlån hos LendOn, får du de første 30 dage af privatlånet gratis. Så hvis du blot skal bruge 30 dage på at betale lånet tilbage, så kan du med fordel optage et privatlån hos LendOn – kvit og frit.

Fjern minus fra kontoen

Hvis der står røde tal på kontoen, kan du ansøge om et privatlån hos LendOn og erstatte de røde tal med grønne. Det giver især god mening, hvis du blot venter på, at næste måned rundes, så du kan betale pengene tilbage. Betaler du privatlånet tilbage inden for de første 30 dage, er det nemlig gratis.

DU MÅ ELLER LIGE...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på