kvinde-ser-paa-fleksibelt-forbrugslaan

Forbrugslån

Mangler du lidt ekstra penge til forbrug? Så er et forbrugslån muligvis løsningen for dig. Med en kreditfra Lendon.dk, kan du låne op til 15.000 kr. til en fast månedlig rente på 15 % om måneden. De første 30 dage er rente- og gebyrfrie for nye kunder og du kan tilbagebetale lånet, når som helst.

Vores låneproces er både komfortabel og hurtig. Derfor tager det dig kun få minutter at udfylde en ansøgning. Du trykker blot på låneberegneren herunder, og så er du i gang. Ansøger du indenfor vores åbningstider, vil du kunne bruge af dit forbrugslån inden for få timer. Find os meget gerne på Trustpilot.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ingen gebyrer
 • Ingen stiftelsesomkostninger
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Spontane beslutninger, nøvendige køb eller regninger som skal betales – hos Lendon.dk har vi ingen holdning til, hvad dit lånebehov måtte være opstået af. Vi ønsker blot at tilbyde dig de bedste låneprodukter på markedet. Derfor kan du også sagtens optage et forbrugslån hos os. Du kan låne op til 15.000 kr. med vores kredit idag. Inden du optager et lån, så sørg for at sætte dig godt ind i, hvad et forbrugslån indebærer. Det kan du gøre her på siden, hvor du nemt kan navigere dig rundt via vores oversigt her.

HVAD ER ET FORBRUGSLÅN?

Kort sagt, kan forbrugslån karakteriseres som et lån, der ikke hører under bolig-, bil- eller realkreditlån. Som navnet indikerer, er det altså et lån til forbrug. Et forbrugslån kan, ligesom bolig- og billån – optages i banken, som dog hurtigt kan blive en langsommelig proces, da der ofte er en del papirarbejde forbundet med lån i banken. Netop dette kan afholde mange fra at låne til det de drømmer om, da processen i sig selv er uoverskuelig. Sådan er det ikke hos os. Hos os kan du, takket være vores online ansøgningsproces, optage et forbrugslån på bare få minutter. Det kan du, dels fordi vi anvender NemID til at kreditvurdere dig som låntager og dels fordi du ikke stiller sikkerhed, når du låner hos os. Endvidere, skal du heller ikke retfærdiggøre, hvad du optager forbrugslån til, som du typisk skal overfor din bankrådgiver.Læs mere om forbrugslån her:

HVAD ER FORSKELLEN PÅ FORBRUGSLÅN OG KREDIT?

I sin traditionelle forstand, er der markant forskel på et forbrugslån og en kredit. Forbrugslån associeres ofte med en meget høj rente og et lavere lånebeløb, eftersom der ikke stilles sikkerhed for lånet. Derimod associeres en kredit med en fast lav rente, og dermed som en variabel låneform, da den månedlige omkostning er afhængig af, hvor meget du har brugt din kredit den pågældende måned. Lånetyperne har dog det tilfælles, at de primært optages til forbrug. Ved vores lån behøver du dog ikke bekymre dig så meget om forskellen på forbrugslån og kredit. Det skyldes, at det hos os er én og samme ting. Vores forbrugslån har samme form som en kredit, hvilket betyder, at du kan låne op til 15.000 kr. med en fast rente på 15% om måneden. Med et forbrugslån fra os har du således kredittens fordel, hvor du har mulighed for at forme lånet efter netop din situation. Det eneste vi kræver er, at den månedlige rente på 15% af lånebeløbet betales månedligt. Derfor trækkes dette beløb automatisk hver måned fra det kreditkort du har angivet, så du undgår at lånet løber op i et uoverskueligt beløb. Har du eksempelvis lånt 1.000 kr., koster det dig 150 kr. om måneden i renteomkostning, såfremt du ikke afdrager på lånet. Afdrager du løbende, vil renteomkostningen naturligt falde. Læs også om: Lån til rejse

kvinde-ser-paa-fleksibelt-forbrugslaan-HVAD ER FORSKELLEN PÅ FORBRUGSLÅN OG KREDIT?-LendonDK

ET FLEKSIBELT FORBRUGSLÅN

Idet vi ikke kræver at du tilbagebetaler dit forbrugslån, i et tempo som vi bestemmer, kan du selv planlægge tilbagebetalingen ud fra din egen situation. Vi tilbyder som udgangspunkt et afdragsfrit forbrugslån, hvor du kun betaler den månedlige rente i lånets løbetid og venter med at betale lånebeløbet tilbage til løbetidens udløb, eller løbende som det passer dig. På den måde har du både mulighed for, at få et afdragsfrit lån lav månedlig omkostning, eller du kan afbetale dit lån så hurtigt og få et meget billigt lån – det er helt op til dig. Vi tilbyder dermed en fleksibel låneløsning, hvor det er dig der sætter tempoet for afbetaling af lånet. Du kan også vælge at afdrage en lille smule på dit lån hver måned, og dermed reducere renteomkostningen. Eftersom renteomkostningen udgør en procentdel af det resterende lånebeløb, vil denne logisk nok falde i takt med, at lånebeløbet bliver lavere. På den måde, kan du rent faktisk spare penge i forhold til din oprindelige omkostning, da du optog forbrugslån hos os. Du kan løbende monitorere dit forbrugslån direkte fra din personlige kundeprofil på Lendon.dk, som du bliver tildelt ved optagelse af lånet. Endeligt har du også den mulighed at tilbagebetale dit forbrugslån så snart du har pengene i hænde. Ligesom førnævnte, vil denne løsning tillige spare dig for renteomkostninger, set i forhold til den oprindelige låneomkostning. Har du pengene i hænde allerede efter 6 måneder, er det derfor en god idé at betale dit forbrugslån ud, da du på den måde vil spare et halvt års renteomkostninger. Du kan med fordel bruge vores låneberegner til at identificere de reelle omkostninger på det lånebeløb du ønsker allerede før du låner. Læs om vores: Lån til TV

HVORDAN FUNGERER PROCESSEN VED FORBRUGSLÅN?

Processen ved forbrugslån er ligetil, består af 5 trin og tager kun få minutter.Vælg beløb  I dette trin skal du vælge det beløb du har brug for at låne. Det er præcis dette beløb, der bliver overført til din konto, hvis din låneansøgning godkendes.Udfyld dine oplysninger  Vi har brug for nogle enkelte oplysninger om dig, for at kunne behandle din låneansøgning. Vi skal bl.a. bruge CPR-nummer, e-mail-adresse, mobilnummer, bankoplysninger og dine månedlige lønudbetalinger.Bekræft med NemID  I dette trin bekræfter vi dine oplysninger via dit NemID, og indhenter de nødvendige informationer, så vi kan lave en kreditvurdering af dig. Du skal blot benytte dit NemID, som du er vant til med netbank eller E-boks.Vælg dit betalingskort  I dette trin indtaster du dit kortnummer til det betalingskort, du ønsker at anvende. På den måde sikrer du dig, at du ikke glemmer at betale renter på dit lån og dermed undgår du dyre rykkere. Desuden undgår du besværet med, at du skal betale hver måned.Vent på svar  Din låneansøgning er nu fuldført og inden for kort tid, vil vores kundeservice ringe dig op og fortælle, om du er blevet godkendt til det ansøgte lån.

Er du blevet godkendt?

Så betyder det, at du kan ansøge om det forbrugslån du er blevet godkendt til hos os. Ansøgningsprocessen tager kun få minutter og ansøger du i vores åbningstid, har du pengene til rådighed på din konto indenfor 3 timer. Ansøger du udenfor vores åbningstid, kan der gå op til én hverdag før du kan se pengene på din konto.

Er du ikke blevet godkendt?

Så betyder det, at vi desværre ikke kan låne dig penge på nuværende tidspunkt. Dette kan enten skyldes nogle bestemte forhold i din låneansøgning, eller at du står registreret i RKI. Du er dog mere end velkommen til at ansøge om forbrugslån hos os en anden gang.

HVEM KAN FÅ ET FORBRUGSLÅN?

Vi kræver ikke, at du stiller sikkerhed for lånet, hvorfor vi heller ikke har særligt store krav til dig som låntager. Foruden, at du skal have en fast indkomst, skal du opfylde følgende krav for at blive godkendt som låntager hos Lendon.dk:

 • du skal være mindst 21 år
 • du skal have et dansk CPR-nr
 • du skal have en dansk adresse
 • du skal have et NemID
 • du skal have en aktiv e-mailadresse
 • du skal have et dansk telefonnummer
 • du skal have en dansk bankkonto
 • du vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Ovenstående kriterier opfyldes af langt de fleste danskere. Der er derfor stor sandsynlighed for, at du kan få et forbrugslån hos os til det du står og mangler. 

hvem-kan-faa-et-forbrugslaan-HVEM KAN FÅ ET FORBRUGSLÅN?-LendonDK

HVAD EGNER ET FORBRUGSLÅN SIG TIL?

Som sagt, så egner forbrugslån sig til noget så simpelt som ‘forbrug’. Forbrug er dog et vidt begreb. Så hvordan finder du ud af, om det er en god idé at låne til dit forbrug? Du sætter dig ned og overvejer din situation. Først skal du kortlægge, hvad du låner til. Er det et lån til TV? Er det et akut behov? Er det et tilbud, der er for godt til at modstå? Eller er det noget helt andet? Som udgangspunkt er der ikke noget, der er ‘forkert’ at optage forbrugslån til. Det er derfor din vurdering, hvorvidt det du vil optage forbrugslån til, er det værd eller ej. Dernæst skal du overveje, om du reelt har mulighed for at tilbagebetale lånebeløbet indenfor en overskuelig tidsramme. Dét der i virkeligheden er en vigtig overvejelse her er, hvorvidt dit lånebehov er langfristet eller kortfristet. Er det langfristet kan det være risikabelt at optage forbrugslån, mens låneformen kan være fornuftig ved et kortsigtet lånebehov. Når du har fundet ud af, hvad du låner til og at du kan tilbagebetale dit forbrugslån, skal du finde ud af, hvor mange penge du reelt har brug for at låne. Dette er en god idé, fordi du undgår at låne flere penge end du i virkeligheden har brug for. Da et forbrugslån dækker over mange ting, kan nogle have brug for 1.000 kr., mens andre har brug for 10.000 kr. Lånebehov er således ekstremt individuelt, hvormed der ikke er en bestemt ‘rettesnor’.

HAR DU BRUG FOR ET FORBRUGSLÅN?

Så kan du få et hos os. Sidder du tilbage med spørgsmål du mangler svar på, kan du klikke ind forbi vores “Spørgsmål og svar”-sektion. Finder du ikke svaret her, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage fra 09:00 til 16:30. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig omkring forbrugslån på telefon 78 74 62 08. Du kan også sende en mail til info@lendon.dk, hvor vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. Besøg følgende sider for information om vores lån generelt eller lånevilkår:

mand-har-brug-for-forbrugslaan-HAR DU BRUG FOR ET FORBRUGSLÅN?-LendonDK

KundeserviceTelefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

DU MÅ ELLER LIGE...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på