studiegruppe

Gratis alternativer som let kan erstatte, hvad du allerede betaler for

Vi har tit på denne blog, skrevet om alternativer, som kan spare dig for en masse penge. Læs eksempelvis vores 9 gode råd til et billigere semester i udlandet eller vores 17 billige og alternative rejser som du aldrig glemmer. Nu har vi endnu et indlæg af samme kaliber klar til dig. Denne gang kigger vi på tre ting, som vi gerne smider penge efter uden tøven. Hertil har vi fundet svarende alternativer. Rigtig god fornøjelse.

Computerbrug i studielivet: Office pakken

Uanset om du er studerende på en ungdomsuddannelse, en videregående uddannelse eller endda blot tager et par ekstra kurser, så kan du næppe undgå at bruge din computer. Ofte er det på denne maskine, at vi skriver alle vores afleveringer, hvorfor du næsten ikke kan have undgået, at måtte skaffe dig officepakken.

Denne pakke indeholder blandt andet de velkendte programmer Word, Excel og Powerpoint. Billig er den dog ikke. For Office Home Student pakken må du slippe 1.199,99 kr. Der findes dog ualmindeligt mange alternativer for disse – også nogle gratis versioner. Herunder kan blandt andet nævnes Google Drev.

Googles alternativ til Office Pakken er en online løsning. Det kræver derfor naturligvis, at du har internetadgang, når du skal bruge Google Drevs mange funktioner. TIl gengæld kan du så kvit og frit benytte dig af både regne- og skrive-programmer, samt en masse andet.

Kampen mod de fem kilo: Madlog

Vægttab er et fænomen, som er kommet for at blive. Der er nok ikke den person, som ikke kender én, der er på slankekur i dette eksakte øjeblik. Derfor kender du måske også allerede til appen Madlog. I denne app skriver du alt hvad du spiser, drikker og motionere ind, hvorefter applikationen sørger for, at du konstant har et overblik over dine makrotal.

Men selvom Madlog er super brugervenlig og resultatgivende, så er der ingen grund til at betale 499 kr. om året, når nu der findes fantastiske alternativer. Benyt dig i stedet for af applikationen Lifesum. På denne app kan du ligeledes holde styr på dine makrotal, ved at indskrive hvad du spiser, drikker og motionere.

Afslapning med lyden af en god bog: Mofibo

Lydbøger er efterhånden en temmelig anerkendt underholdningsmulighed, omend de ikke er gratis. Abonnementsløsninger som eksempelvis Mofibo tilbyder ubegrænset brug af en bred vifte af lydbøger til 129 kr. om måneden. Selvom det ikke lyder alverdens, hvorfor så kaste penge efter noget, som du kan få fingrene i gratis

Portalen eReolen.dk er et website understøttet af diverse folkebiblioteker landet over. Du kan se hvilke biblioteker der er deltagende på eReolen.dk her. Du skal blot tilmelde dig dit lokale bibliotek, hvorefter du via sitet kan låne e-bøger og lydbøger ganske gratis. Til trods for at der her er tale om et ikke fysisk produkt, så afleverer du ligeledes din lydbog igen over nettet, som havde det været en fysisk bog på biblioteket.

Spar penge på hvad som helst

Der er altså ofte mange penge at spare, uanset hvad du netop nu står og søger. Det handler blot om at lave sin research og holde øjne og ører åbne. Selv et online-lån kan blive et gratis lån, alt efter hvilken udbyder du benytter dig af. Hos Lendon.dk tilbyder vi de første 30 dage rente- og gebyrfrit til alle vores kunder. Læs mere om det og meget andet her på sitet.

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på