studiegruppe

Gratis alternativer som let kan erstatte, hvad du allerede betaler for

Vi har tit på denne blog, skrevet om alternativer, som kan spare dig for en masse penge.

Læs eksempelvis vores 9 gode råd til et billigere semester i udlandet eller vores 17 billige og alternative rejser som du aldrig glemmer.

Nu har vi endnu et indlæg af samme kaliber klar til dig. Denne gang kigger vi på tre ting, som vi gerne smider penge efter uden tøven. Hertil har vi fundet svarende alternativer. Rigtig god fornøjelse.


Computerbrug i studielivet: Office pakken

Uanset om du er studerende på en ungdomsuddannelse, en videregående uddannelse eller endda blot tager et par ekstra kurser, så kan du næppe undgå at bruge din computer.

Ofte er det på denne maskine, at vi skriver alle vores afleveringer, hvorfor du næsten ikke kan have undgået, at måtte skaffe dig officepakken.

Denne pakke indeholder blandt andet de velkendte programmer Word, Excel og Powerpoint.

Billig er den dog ikke. For Office Home Student pakken må du slippe 1.199,99 kr.

Der findes dog ualmindeligt mange alternativer for disse – også nogle gratis versioner. Herunder kan blandt andet nævnes Google Drev.

Googles alternativ til Office Pakken er en online løsning. Det kræver derfor naturligvis, at du har internetadgang, når du skal bruge Google Drevs mange funktioner. TIl gengæld kan du så kvit og frit benytte dig af både regne- og skrive-programmer, samt en masse andet.


Kampen mod de fem kilo: Madlog

Vægttab er et fænomen, som er kommet for at blive. Der er nok ikke den person, som ikke kender én, der er på slankekur i dette eksakte øjeblik. Derfor kender du måske også allerede til appen Madlog. I denne app skriver du alt hvad du spiser, drikker og motionere ind, hvorefter applikationen sørger for, at du konstant har et overblik over dine makrotal.

Men selvom Madlog er super brugervenlig og resultatgivende, så er der ingen grund til at betale 499 kr. om året, når nu der findes fantastiske alternativer. Benyt dig i stedet for af applikationen Lifesum. På denne app kan du ligeledes holde styr på dine makrotal, ved at indskrive hvad du spiser, drikker og motionere.


Afslapning med lyden af en god bog: Mofibo

Lydbøger er efterhånden en temmelig anerkendt underholdningsmulighed, omend de ikke er gratis. Abonnementsløsninger som eksempelvis Mofibo tilbyder ubegrænset brug af en bred vifte af lydbøger til 129 kr. om måneden. Selvom det ikke lyder alverdens, hvorfor så kaste penge efter noget, som du kan få fingrene i gratis

Portalen eReolen.dk er et website understøttet af diverse folkebiblioteker landet over. Du kan se hvilke biblioteker der er deltagende på eReolen.dk her. Du skal blot tilmelde dig dit lokale bibliotek, hvorefter du via sitet kan låne e-bøger og lydbøger ganske gratis.

Til trods for at der her er tale om et ikke fysisk produkt, så afleverer du ligeledes din lydbog igen over nettet, som havde det været en fysisk bog på biblioteket.


Spar penge på hvad som helst

Der er altså ofte mange penge at spare, uanset hvad du netop nu står og søger. Det handler blot om at lave sin research og holde øjne og ører åbne. Selv et online-lån kan blive et gratis lån, alt efter hvilken udbyder du benytter dig af.


KUNDESERVICE

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lånetilbud?
Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’ sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,