online-laan-processen

Gratis lån

Hos Lendon.dk er det rent faktisk muligt at optage et gratis lån. Uanset om du ønsker at låne 10.000 kr.eller 15.000 kr., så kan vi tilbyde dig de første 30 dage af din låneperiode rente- og gebyrfrie. Dog kræver det, at du ikke før har lånt penge hos os. Klik blot på låneberegneren herunder, for at komme i gang,

Vores ansøgningsproces er yderst nem og hurtig. Den tager blot få minutter at udfylde, og du vil modtage en tilbagemelding fra os inden for tre timer. Vi sætter et højt niveau, for den service som vi udbyder, hvilket desuden har resulteret i flere hundrede 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ansøg på 1 minut
 • Hav pengene indenfor 3 timer
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Når du falder over begrebet “gratis lån” på nettet, så er der ofte en hage at finde i lånetilbuddet. Hos Lendon.dk holder vi vores lånemuligheder 100 % gennemsigtige. Så når vi siger at vi tilbyder gratis lån, så mener vi det også. Et gratis lån hos os er dog begrænset til de 30 første dage af din låneperiode. Ligeledes kræver tilbuddet om et gratis lån, at du er førstegangskunde hos Lendon.dk. Læs mere på siden her om gratis lån, og brug gerne oversigten herunder, til at klikke dig rundt på siden.

HVAD ER ET GRATIS LÅN?

Gratis lån er udtryk for et lån, hvor der ikke påløber renter eller gebyrer. Derfor er der også altid nogle præmisser forbundet med gratis lån. Nogle låneudbydere tilbyder gratis lån de første 14 dage, mens andre – herunder os – tilbyder gratis lån til alle førstegangslånere i de første 30 dage. Gratis lån er altså en enestående mulighed for at afprøve vores produkt, hvis du ikke er helt sikker på, om det er noget for dig. Det er dog vigtigt, at du vurderer lånebeløbet nøje, således at du er sikker på, at du kan tilbagebetale lånet indenfor 30 dage. I hvert fald, hvis du ønsker et gratis lån. Således henvender gratis lån sig typisk til dig, der mangler et mindre lånebeløb i en kort periode. Det kan for eksempel være, hvis du mangler 500 kr. sidst på måneden til mad. I den situation ved du, at du har pengene på din konto indenfor 30 dage, men du ønsker ikke at overtrække din konto. Her er et gratis lån oplagt, da du ved, at du med sikkerhed kan tilbagebetale det rettidigt og du har således ikke omkostninger ved at afprøve vores lånetilbud.Læs mere om gratis lån her:

OVERVEJELSER VED GRATIS LÅN

Et lån er et lån, og det er som sagt ikke gratis for altid. Derfor er der nogle overvejelser du bør gøre dig, inden du optager gratis lån. Den første – og vigtigste – er, om du har mulighed for at tilbagebetale lånet indenfor 30 dage. Er du sikker på dette, kan du med rette gå ud fra at lånet er gratis. Har du tvivl, bør du overveje, om du vil optage lånet, på trods af, at det potentielt strækker sig udover den gratis periode. Dernæst er der lånebeløbet. Hvor mange penge har du reelt brug for? Dette er en overvejelse du tillige skal inddrage i din vurdering af, om du har mulighed for at tilbagebetale lånet indenfor 30 dage. Jo lavere lånebeløb, jo større sandsynlighed er der for, at du kan opfylde præmisserne for et gratis lån. Endeligt er det vigtigt, at du har sat dig ind i lånebetingelserne inden du optager gratis lån. Selvom du føler dig sikker på, at du kan betale lånet tilbage rettidigt, kan der opstå noget uforudset, der gør, at du er nødt til at forlænge løbetiden. I sådan et tilfælde, er det vigtigt, at du kender satserne for renter og gebyrer inden du optager et gratis lån, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser. Husk at de første 30 dage altid er gratis, uanset om du vælger at låne længere tid.

HVEM KAN FÅ ET GRATIS LÅN?

Som sagt tilbyder vi gratis lån til førstegangslånere, såfremt lånet tilbagebetales indenfor 30 dage. Du kan altså få et gratis lån, hvis du ikke tidligere har optaget lån hos os og du ved, at du har pengene i hænde i løbet af den kommende måned. Vi stiller samme lånekrav til alle lånere, hvorfor det, i forhold til kreditvurdering af dig som låntager, er ligegyldigt, om du er førstegangslåner eller har lånt flere gange. For at blive godkendt som låntager på Lendon.dk skal du:

 • have et NemID
 • være mindst 21 år
 • have et dansk CPR-nr
 • have en dansk adresse
 • have en aktiv e-mailadresse
 • have et dansk telefonnummer
 • have en dansk bankkonto
 • vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Bliver du godkendt, kan du begynde at ansøge om lån hos os. Du kan ansøge op til det lånebeløb du er godkendt til og er det første gang du låner, er første måned gratis. Blev du ikke godkendt skyldes det, at der var nogle forhold i din låneansøgning, der gør, at vi ikke kan tilbyde dig lånebeløbet på nuværende tidspunkt. Eksempelvis, hvis du står registreret i RKI, da vi ikke låner penge ud til danskere med denne registrering. Du er dog altid velkommen til at ansøge igen, såfremt forholdet ændrer sig. 

Gratis-laan-HVEM KAN FÅ ET GRATIS LÅN?-LendonDK

“JEG HAR BRUGT MIT GRATIS LÅN”

Har du brugt dit gratis lån, kan vi desværre ikke tilbyde dig dit næste lån gratis. Ønsker du at låne igen, kan du oprette en kredit på op til 15.000 kr. med en fast månedlig rente på 15%. Prisen på dit næste lån svarer altså til 15% af det beløb du behøver, ganget med det antal måneder du har brug for til at betale beløbet tilbage. Du kan til hver en tid anvende vores smarte låneberegner til at skabe fuldt overblik over den reelle omkostning på det lån du har brug for, allerede inden du optager det. Låneberegneren angiver den maksimale pris på det lån du søger, hvilket svarer til, at du først afdrager hele lånebeløbet ved løbetidens udløb. Selvom vi ikke kan tilbyde dig et gratis lån, når du har lånt før, kan vi her give dig to gode råd til at reducere omkostningerne på dit lån. Afdrager du løbende på dit lån, vil dine renteomkostninger falde, da disse beregnes ud fra en procentdel af lånebeløbet. Således vil dine totale omkostninger falde i takt med at dit lånebeløb falder. På den måde, bliver dit lån altså reelt billigere end det udgangspunkt låneberegneren gav dig. Du kan tillige reducere låneomkostningerne ved at tilbagebetale lånet før din forventede løbetid udløber. Du har til hver en tid mulighed for at betale lånet tilbage. Vi vil derfor altid anbefale, at du tilbagebetaler dit lån, når du har luft i økonomien, så dit lån hos os bliver billigst muligt.

ET GENNEMSIGTIGT GRATIS LÅN

Hvad end der er tale om gratis lån eller vores almindelige kredit, er du sikret 100% gennemsigtighed, når du låner hos os. Når vi siger gratis lån, mener vi at det er gratis. Der er således ingen skjulte renter og gebyrer forbundet med lånet. Skulle du have brug for lånet i længere tid end 30 dage, betaler du en månedlige rente på 15%. Når du optager et gratis lån ved at oprette en kredit hos os, bliver du tildelt en personlig kundeprofil på Lendon.dk, hvorfra du kan monitorere og foretage handlinger i forbindelse med dit lån hos os. Med andre ord, er det fulde overblik over din lånesituation altid kun et klik væk, uanset om du har optaget gratis lån eller oprettet en online kredit. Det er også fra din personlige profil, at lånebeløbet betales tilbage ved løbetidens udløb. Hos os skal du hverken stille sikkerhed for det gratis lån du får på vores kredit, hvilket gør ansøgningsprocessen hurtig, let og overskuelig – særligt sammenlignet med banklån, hvor den ofte trækker i langdrag. For at låne hos os, skal du bruge NemID, hvilket gør vores produkt ligeså sikkert som at låne i banken. Du går altså ikke på kompromis med sikkerheden, når du optager online-lån fremfor banklån.

Gratis-laan-ET GENNEMSIGTIGT GRATIS LÅN-LendonDK

ET GRATIS LÅN ER IDEELT TIL…

Grundet den korte løbetid, er et gratis lån ikke altid den ideelle løsning for dig. Gratis lån er ideelt, hvis du mangler et mindre beløb til en presserende udgift, da du kan være næsten sikker på, at du har beløbet til rådighed, når du får din næste løn. Optager du lån for flere tusinde kroner, bliver det tilsvarende mere vanskeligt at forsikre dig selv om, at du har pengene i hænde indenfor 30 dage, hvorfor du ikke kan regne fuldt og fast med at lånet er gratis. Et gratis lån er således ideelt, hvis du for eksempel mangler 700 kr. til tandlægeregningen den ene måned, 500 kr. på madbudgettet eller andre mindre udgifter. Dette afhænger naturligvis meget af din økonomiske situation. Nogle vil have en høj løn til rådighed til den 1., andre vil måske kun have SU’en at gøre godt med. Det ideelle lånebeløb ved gratis lån, er derfor individuelt og afhænger i høj grad af din generelle økonomiske situation. Således er der ikke ét svar på, hvad et gratis lån er ideelt til. Det er derfor vigtigt, at du selv gør dig overvejelser om din økonomiske situation inden du optager gratis lån. Hvad kan du maksimalt låne for at være sikker på at kunne tilbagebetale lånet indenfor 30 dage? Hvad har du brug for penge til? Hvordan vil du finansiere lånet? Hvilken situation stiller det dig i, hvis du ikke formår at overholde tidsfristen for gratis lån?

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES GRATIS LÅN?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål om gratis lån? Er du i tvivl om gratis lån er løsningen for dig? Så kan vi varmt anbefale dig at klikke ind forbi vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål vi oftest bliver stillet. Finder du ikke svaret på dit spørgsmål her, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice og høre om dine muligheder for at få et gratis lån. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 9:00 til 16:30 på 78 74 62 08 eller via mail på info@lendon.dk.KundeserviceTelefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på