biler-holder-side-om-side-paa-gaden-billaan-LendOn-min.jpg

Lån til bil hos LendOn

Går du og overvejer at købe en ny bil? Når du først har fundet af hvilken bil, du gerne vil købe, så skal du finde ud af, hvordan du får råd til den. Lån til bil hos LendOn. Sådan kommer du i gang!


HURTIG UDBETALING

Udfyld låneansøgningen her! Så snart dit lån er godkendt, overfører vi pengene til din konto. Har du fundet din drømmebil, så kan du med dette lån til bil realisere din drøm.

Ansøg om et hurtigt lån til bil. Du kan ansøge online med NemID fra din mobil, computer og Ipad. Vi behandler din ansøgning fortroligt – og lige så snart du er godkendt, vil pengene blive overført til din konto.

Læs også: Her er det billigst at bo


SIMPEL LØSNING

Vores lån til bil er en simpel løsning, hvis du gerne vil have et lån til bilen, du har drømt om. Vi sender ingen breve, og vi ordner alt elektronisk. Du får din egen private kundeprofil, hvor du selv kan gå ind og styre dine betalinger.

Din kundeprofil giver dig mulighed for at følge med i alle oplysninger og status på dit lån.

LendOn tilbyder et kreditlån op til 15.000 kr.

Ansøg om lån til bil her!


PERSONLIGE RELATIONER

LendOn værdsætter vores personlige kunderelationer, som er baseret på ærlighed, tillid og gode oplevelser. Vi ved, at et succesfuldt og loyalt forhold kræver, at vi har tiltro til vores kunder, og at de har tiltro til os.

Vi tager ansvar for vores kundes låneoplevelse. Vi har mange tilfredse kunder, hvilket skyldes, at vi tager både dem og vores arbejde som låneudbyder alvorligt. Vi yder altid vores bedste for at give vores kunder sikker, hurtig og god kundeservice.

Læs også!
Ansøg om lån
Lån til jul
Lån penge online 24/7
Lån til tandlæge


HAR DU BRUG FOR ET LÅN TIL BIL?

LendOn tilbyder to attraktive online lånemuligheder:

Kredit 15.000 kroner

Start ansøgningen her !


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til lån til bil?
Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?

ANSØG NU

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,