hurtigt-laan-til-behov

Hurtigt lån

Har du brug for et hurtigt lån? Så har vi en løsningen. Hos os har du nemlig mulighed for at oprette et hurtigt lån i form af en online kredit, hvor du indenfor få timer kan låne op til 15.000 kr. Vores ansøgningsproces foregår online. Du skal blot klikke på låneberegneren herunder, og så er du igang.

Læs meget gerne hvad andre kunder skriver om os på Trustpilot, hvor vi har over hundrede 5-stjernede anmeldelser.

 • Lån 15.000 kr.
 • Ansøg på 1 minut
 • Hav pengene indenfor 3 timer
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER


OVERSIGT

Står du og har brug for et lån, så kan det tage tid før låneprocessen er overstået. Sådan er det i hvert tilfælde, hvis du låner gennem banken.

Skal du låne under 15.000 kr., så kan du hos Lendon.dk optage et online-lån.

Det tager blot få minutter at ansøge om lånet, og godkendes du som lånetager, vil du have pengene på din konto inden for én hverdag. Vi får tit spørgsmål om hvad et hurtigt lån indebærer.

Du kan finde svaret på denne side.

Klik blot på det emne i oversigten herunder, som du ønsker at læse mere om. Dernæst vil du blive ført til det givne afsnit.


HVILKE KRAV ER DER TIL ET HURTIGT LÅN?

Vi stiller selvfølgelig krav til dig som låntager, hvis du ønsker at optage et hurtigt lån hos os. Det er dog krav som langt de fleste danskere opfylder, hvorfor du med stor sandsynlighed vurderes som værende kreditværdig. Ved optagelse af et hurtigt lån, stiller vi følgende krav til dig som låntager:

 • Du skal have et NemID
 • Du skal være mindst 21 år
 • Du skal have et dansk CPR-nr
 • Du skal have en dansk adresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal vurderes kreditværdig af Lendon.dk
Faa-kontantlaan -HVILKE KRAV ER DER TIL ET HURTIGT LÅN?-LendonDK


HVOR HURTIGT ER ET HURTIGT LÅN?

Et hurtigt lån er, som navnet antyder, et lån, der er hurtigt at optage. Men hvor hurtigt er hurtigt?

Grundet vores online ansøgningsproces, går der kun få minutter før du har svar på din ansøgning.

Har du ansøgt indenfor vores åbningstid, har du typisk pengene stående på din bankkonto indenfor 3 timer, mens du ved ansøgning udenfor vores åbningstid kan komme til at vente en hverdag.

I begge tilfælde, er et hurtigt lån dog langt hurtigere end du er vant til i forbindelse med banklån, hvor processen ofte trækker i langdrag grundet en masse papirarbejde.

Hos Lendon.dk tjekker vi dine oplysninger via NemID og vurderer derudfra, om du er kreditværdig til et hurtigt lån. Et hurtigt lån er derfor et godt alternativ til dig, der står med en presserende omkostning.Læs mere om et hurtigt lån her:


DET SKAL DU OVERVEJE VED HURTIGT LÅN

Hurtigt lån er ikke altid lig den rigtige løsning. Derfor anbefaler vi, at du overvejer dit lånebehov grundigt inden du låner penge. Herunder er det vigtigt, at du finder frem til dit konkrete lånebehov, således at du ikke låner flere penge end du reelt har brug for.

Desuden er det vigtigt, at du er ærlig overfor dig selv omkring det reelle behov for at låne penge. Her er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Er det noget jeg ikke kan leve uden?

Er det en omkostning, der skal betales her og nu? Har jeg penge til at tilbagebetale lånet indenfor en overskuelig tidsfrist? Kan du svare ‘ja’ til en eller flere af ovenstående spørgsmål, kan et hurtigt lån meget vel være løsningen på din situation.

Er du mere tøvende, bør du måske lige overveje det et par dage. Kan du svare ‘nej’ til disse 3 punkter, er et hurtigt lån højst sandsynligt ikke løsningen på din situation.

Er der tale om et tidsbegrænset tilbud, bør du desuden overveje, om låneomkostningen overstiger besparelsen ved tilbuddet. Gør den det, kan du stadig tage et hurtigt lån fra os, såfremt du har overvejet din situation.


HVAD KOSTER ET HURTIGT LÅN?

Et hurtigt lån hos Lendon.dk optages som en online kredit.

Det betyder, at du kan låne op til 15.000 kr. med ubegrænset løbetid. Det betyder også, at du har stor frihed til at planlægge dine afdrag måned for måned.

Renteudgifterne vores eneste krav til en fast månedlig betaling, da det er vores måde at sikre, at dit lån ikke løber op i en uoverskuelig størrelse.

Renteudgifterne trækkes automatisk på det kreditkort du har opgivet ved optagelse af lånet. Du kan anvende VISA eller Mastercard. Ønsker du løbende at afdrage på lånet, gøres dette via bankoverførsel.

Desuden har du mulighed for at afdrage hele kreditten inden den udløbet på din estimerede løbetid, hvormed du reducerer renteomkostningerne ved et hurtigt lån.

Vi anbefaler derfor, at et hurtigt lån betales ud, så snart du har økonomisk råderum. Skulle det modsatte ske, har du ligeledes mulighed for at ansøge om forlænge af din kredit via din personlige kundeprofil på Lendon.dk.

hurtigt-laan-til-behov-LendonDK


ET HURTIGT LÅN TIL DET DU HAR BRUG FOR

Uanset hvad du har brug for, kan et hurtigt lån dække en presserende omkostning, eller til en situation, hvor du har et kortfristet lånebehov. Kan du sætte det du har brug for ind i en af disse to kasser, kan det være et fornuftigt alternativ at tage et hurtigt lån. Herunder følger en række situationer, hvor et hurtigt lån kan være attraktivt.


Hurtigt lån til den nyeste teknologi  

Hvis den nyeste, fedeste smartphone lige er udkommet, og du står og mangler lidt penge til at finansiere den, så tag et hurtigt lån fra Lendon. På den måde kan du blære dig over for alle vennerne med din nye, smarte telefon.

Det kan også være, at du står og mangler et nyt fjernsyn til at se fodbold eller serier på, og du opdager et tilbud, som du simpelthen ikke må gå glip af. Så tag et hurtigt lån og gør brug af tilbuddet. Så kan du nyde din fodboldkamp eller dine serier i knivskarp kvalitet på et ordentligt fjernsyn.

Måske du lige er startet i skole, og derfor mangler et hurtigt lån til at købe en bærbar computer. Hvis du ikke lige har pengene, kan du tage et hurtigt lån og købe den helt rigtige. Som du kan læse, er der mange gode situationer til at tage et hurtigt lån på. Herunder kan du læse mere om de praktiske detaljer angående et hurtigt lån hos os.


Hurtigt lån sidst på måneden 

De fleste af os kender det.

Kontoen er bare lidt sjovere at kigge på i starten af måneden, end den er mod slutningen. Du kan dog også være så uheldig at havne i en situation, hvor du de sidste dage af måneden ikke har råd til mad. Skal du spise andet end pasta med ketchup tre gange om dagen, kan det være en god idé at optage et hurtigt lån.

Da mad til de sidste par dage på måneden typisk ikke udgør flere tusinde kroner, er der altså stor sandsynlighed for, at du kan få et hurtigt lån til dette ganske gratis.

Hurtigt lån til højtider  

Højtider har det med at koste lidt ekstra penge. Særligt julen er dyr, men også fødselsdage, bryllupper og nytår kan udgøre en stor omkostning. Et hurtigt lån fra os sørger for, at du får præcis de penge du har brug for, når en højtid står for døren.

Da et hurtigt lån fungerer som en online kredit, bestemmer du selv din løbetid – og du har derfor frihed til vente med tilbagebetalingen til du igen har luft i økonomien.

Hurtigt lån til uforudsete udgifter  

Uforudsete udgifter er i mange tilfælde presserende, hvorfor det ofte kræver, at du tænker hurtigt.

Hvad end det er din vandhane, dit toilet eller din bil den er gal med, så kræver det handling her og nu for at hverdagen kan fungere. Uforudsete udgifter er sjældent indregnet i budgettet, og derfor er det ikke altid budgettet rækker, når de indtræder.

Ved uforudsete udgifter kan du tage et hurtigt lån hos os, så du ufortrødent kan fortsætte din hverdag. Et hurtigt lån kan hjælpe dig med at få udgiften ud af verden her og nu, hvorefter du har tid til at spare pengene sammen til at betale lånet tilbage. 


ER HURTIGT LÅN OG KREDIT DET SAMME?

Hurtigt lån og kredit er i sin traditionelle forstand ikke det samme. Et hurtigt lån henviser som udgangspunkt til kviklån, mobillån, online-lån, forbrugslån mv., der alle er kendt for at kunne optages hurtigt. En kredit er bedst kendt fra pengeinstitutter og er en løsning, hvor det månedlige afdrag varierer afhængigt af, hvor flittigt du har brugt kreditten den pågældende måned.

Så nej, hurtigt lån og kredit er i deres natur ikke det samme. Det er dog anderledes hos os. Grundet vores hurtige, online låneprocess, hvor du får svar på din låneansøgning indenfor få minutter, kan vores løsning anskues som et hurtigt lån. Lånet optages som en kredit, der har en ubegrænset løbetid. Således er hurtigt lån og kredit det samme hos os.

Samtidig kan du ansøge på bare få minutter og have pengene på din konto indenfor 3 timer, hvis du søger i vores åbningstid. Vi har altså taget det bedste fra hurtigt lån og kredit og skræddersyet et solidt låneprodukt til dig med et kortfristet lånebehov.


DET PRAKTISKE OMKRING ET HURTIGT LÅN

Med et hurtigt lån fra LendOn får du penge stort set med det samme, så du kan bruge dem til lige hvad du har lyst til. Ikke nok med det, får du også en række fordele, som du kan nyde godt af. Ved et hurtigt lån får du eksempelvis:

• Et hurtigt lån, der ikke kræver dokumentation

• Lynhurtig onlineansøgning, så du kan få pengene snarest muligt

• Med et hurtigt lån kan du vælge at få ubegrænset løbetid på dit lån, så du selv kan styre, hvor længe det skal tage at betale lånet tilbage Som du kan se, er der en lang række fordele ved LendOns hurtige lån. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Hvis du er i tvivl om, hvor stort beløbet på dit hurtige lån skal være, så brug vores låneberegner her på siden. På den måde finder du hurtigt ud af, hvilket lånebeløb der er det rigtige for dig.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM HURTIGT LÅN

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål om vores lån, eller er du i tvivl, om det er det rigtige for dig, eller noget helt tredje? Finder du ikke svaret i vores “Spørgsmål og svar”-sektion, er du mere end velkommen til at kontakte os!

Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig om hurtigt lån alle hverdage mellem 9:00 og 16:30 på telefon 78 74 62 08.

Foretrækker du mail, kan du sende den til info@lendon.dk.

Kundeservice

Telefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,