bedste-laan-for-studerende

Hvilket lån er bedst som studerende?

Som studerende er det ikke en helt uvant oplevelse, at stå og mangle penge når måneden er ved at slutte. Der er ikke plads til mange fornøjelser, uforudsete udgifter eller alt det dyre undervisningsmateriale i det stramme budget. Derfor optager 35 % af de studerende et lån, så hverdagen bliver nemmere at få til at hænge sammen.

Men hvad er det bedste lån? Overblikket kan være svært at danne, men det er der heldigvis løsninger på.

De forskellige lån

At låne i banken kan være en længerevarende proces, der ikke ligefrem løser det akutte problem, du som studerende kan stå overfor. Pengene skal oftest komme på kontoen i en fart, så udgifterne kan komme ud af verden. Det kan samtidig være, at du foretrækker hurtigt at betale tilbage.

Ved vores kviklån kan du låne op til 10.000 kr. og skal tilbagebetale beløbet indenfor 30 dage. Nye regler vedrørende kviklån gør dog, at du skal vente 48 timer, før du kan godkende lånet. Dog kan du med fordel udnytte, at det er muligt at låne op til 4.000 kr. rentefrit, hvis det er første lån du optager.

Med kreditten kan du derimod låne op til 15.000 kr. Her har du samtidig muligheden for at betale tilbage over længere tid. Ved kreditten har du som udgangspunkt ingen tilbagebetalingstid. Det vil sige at du enten kan vælge at betale tilbage indenfor 14 dage eller 12 måneder med mulighed for forlængelse. Det er helt op til dig. Så her får du både den korte tilbagebetaling som ved et kviklån, samtidig med at du får muligheden for at udskyde tilbagebetalingen.

Derudover får du som ny låner de første 30 dage rentefrit. Så eksempelvis kan de 4.000 kr. du i kviklånet kunne låne rentefrit, også lånes rentefrit ved kreditten. Så længe de tilbagebetales indenfor første måned. En anden måde kreditten er forskellig fra kviklånet, er hvor hurtigt pengene står på kontoen. De nye regler om 48 timers betænkningstid, gør sig kun gældende ved kviklånet. Derfor kan du med kreditten få pengene på din konto hurtigere. I nogle tilfælde vil der gå maks én hverdag, men oftest vil pengene være på kontoen allerede efter én time.

Det bedste lån

For yderligere information kan du læse spørgsmål og svar om kviklån samt spørgsmål og svar om kredit.

I livet som studerende kan der opstå mange forskellige situationer hvor pengene vil være små. Ved den lanceringen af kreditten kan vi nu tilbyde et produkt med flere fordele end kviklånet. For dig som studerende anbefales det derfor, at du benytter dig af kreditten frem for kviklånet. Her får du alle de fordele kviklånet har, samtidig med en større beløbsgrænse, længere tilbagebetalingstid og hurtigere penge på kontoen.

Ydermere er det yderst nemt og hurtigt at ansøge om. Med oplysningerne klar kan det gøres på under 1 minut. Du skal dog være fyldt 21 år, før du kan ansøge.

For yderligere information kan du læse spørgsmål og svar om kviklån samt spørgsmål og svar om kredit.

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,