pige-kigger-paa-telefon-sms-laan-lendon.jpg

Billigt og hurtigt SMS lån

Mikrolån, minilån, mobillån og SMS lån. Online forbrugslån har mange navne – og til tider kan det være svært at navigere rundt i de mange udtryk. Af sikkerhedsmæssige årsager og på grund af nye og smarte mobilløsninger, er det klassiske SMS lån nu fortid.

Dette betyder dog ikke, at man ikke længere kan bruge mobilen til at låne penge med. Tværtimod. I en tid hvor alle ejer en smartphone, er det endnu nemmere at låne penge via mobilen.


Det klassiske SMS lån

SMS lån blev før i tiden optaget via en SMS. Man sendte blot en SMS med personlige oplysninger, og det ønskede beløb. De klassiske SMS lån var ligesom kviklån kendetegnet ved kortere løbetid og et mindre lånebeløb.

Nye regler og krav på området har i dag bevirket, at man skal bruge NemId for at verificere sig, før man kan optage et lån. Denne udvikling har skabt større sikkerhed for både låntager og udbydere af forbrugslån.


Det nye SMS lån

Selvom man ikke længere låner via SMS, er udtrykket SMS lån stadig ganske udbredt og med til at skabe forvirring hos låntagere. I dag bruges udtrykket stadig om de lån, du kan ansøge via din smartphone.

Den nye måde at låne på via mobilen fungerer således, at du klikker ind på Lendon.dk på din smartphone. Herefter følger du bare ansøgningsprocessen som guider dig hurtigt og nemt igennem. Den samme nemme proces gælder selvfølgelig også ved brugen af tablet.

De samme tilbud og fordele gælder stadig, selvom du benytter mobilen. Du vil stadig være i stand til at ansøge om en kredit.


HAR DU BRUG FOR ET LÅN

LendOn tilbyder 15.000 kr. i Kredit

Start ansøgningen her !


VIL DU VIDE MERE OM VORES LÅN?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lånetilbud?
Er du ikke helt sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation

KUNDESERVICE
Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,