forvirring-om-sms-laan-begrebet

Hvordan fungerer SMS-lån?

Mikrolån, minilån, mobillån og SMS-lån. Kært barn har mange navne, og til tider kan det være svært at navigere rundt i de mange udtryk. Den seneste teknologiske udvikling og sikkerhedsmæssige årsager har medført, at det klassiske SMS-lån nu er fortid.

Dette betyder dog ikke, at du ikke længere kan bruge mobilen til at låne penge med. Tværtimod. I en tid hvor smartphones er blevet allemandseje, er det utrolig nemt at låne penge via mobilen.

Det klassiske SMS-lån

Før i tiden var SMS-lån, som navnet antyder, lån der blev optaget via SMS. Man sendte blot en SMS med personlige oplysninger, og det ønskede beløb. Herefter behandlede udbyderne ansøgningen, og man fik hurtigt svar. De klassiske SMS-lån var ligesom kviklån kendetegnet ved kortere løbetid og mindre beløb.

Nye regler vedrørende NemID medførte, at brugen af NemID i dag er en del af dét at låne penge via mobilen. Denne udvikling har skabt større sikkerhed for både dig som låntager og os som udbyder.

Det nye SMS-lån

Selvom man ikke længere låner via SMS, er udtrykket SMS-lån stadig ganske udbredt og med til at skabe forvirring. I dag bruges udtrykket stadig om de lån, du kan ansøge via din smartphone. Brugen af NemID har dog ikke gjort processen langsom. Du kan ansøge om et lån inden for et minut blot ved at have personlige oplysninger og NemID klar.

Den nye måde at låne på via mobilen fungerer sådan, at du blot klikker ind på Lendon.dk på din smartphone. Herefter er ansøgningsprocessen fuldkommen lige så nem og hurtig, som hvis det klares på computeren. Den samme nemme proces gælder selvfølgelig også ved brugen af tablet.

Samtidig gælder alle de samme tilbud og fordele stadig, selvom du benytter mobilen. Du vil stadig være i stand til at ansøge om både kviklån og kredit. Det vil også stadig være muligt at låne op til 15.000 kr., og der vil heller ikke være nogen skjulte omkostninger ved at låne fra mobilen, ligesom tilfældet er med lån via computeren. Den eneste forskel på at gøre det på computeren og mobilen er, at mobilen tilbyder lidt ekstra fleksibilitet, da du kan optage lån på farten.

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på