Laanetilbud

Kontantlån

Hos Lendon.dk tilbyder vi kontantlån i form af en kredit, hvor du kan låne op til 15.000 kr., med en fast månedlig rente på 15%. Løbetid og akkurate lånebeløb på dit kontantlån lader vi være fuldstændig op til dig. På Lendon.dk kan du som låner logge ind, og selv justere dit kontantlån, så det altid passer til dig og dine behov.

Hvis ikke du før har lånt penge hos os, så kan vi tilbyde dig de første 30 dage rente- og gebyrfrit. Vores produkter kommer generelt altid uden skjulte gebyrer, hvorfor vi er stolte udbydere af nogle af markedets mest gennemsigtige produkter. Se gerne på Trustpilot, hvor glade låntagere har givet deres mening til kende.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ansøg på 1 minut
 • Hav pengene indenfor 3 timer
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Der findes et hav af forskellige begreber, som egentlig blot dækker over online-lån. Herunder findes blandt andet kontantlån. Det kan være svært ikke at tabe tråden, når du skal læse op på, hvilket kontantlån der er bedst for dig, hvad det vil koste, og hvor vidt du overhovedet har mulighed for at låne online. Derfor har vi udarbejdet denne side, som har til formål at lade de vigtige informationer let komme til dig. Klik blot på det specifikke emne i oversigten, som du ønsker at læse om. Herefter vil du blive sendt til det valgte afsnit.

HVAD ER ET KONTANTLÅN?

Kontantlån er almindeligt anvendt i forbindelse med lån i pengeinstitutter, såsom banker, og en række andre finansielle institutter. Særligt i realkreditinstitutter skelnes der mellem kontantlån og obligationslån. Et kontantlån er et lån, hvor kurstabet indregnes rentebetalingerne over lånets løbetid. Realkreditlån afdrages typisk som annuitetslån, hvor forskellen mellem kontantlån og obligationslån er fordelingen mellem renter og afdrag. Kontantlån bliver dog i dag anvendt med en noget bredere definition, hvormed det kan sidestilles med mere kendte låntermer, såsom kviklån, forbrugslån, online-lån mv. Herved kan vores lånetilbud tilsvarende kaldes et kontantlån.Læs mere om kontantlån her:

ET FLEKSIBELT KONTANTLÅN

Vi tilbyder et fleksibelt kontantlån, hvor du ikke skal stille sikkerhed. Det betyder, at du kan gennemføre vores ansøgningsproces på blot få minutter og få svar indenfor ligeså kort tid. Endvidere stiller vi kun få krav til dig som låntager som langt de fleste danskere opfylder. Du kan låne op til 15.000 kr. og det står dig frit for, hvornår du ønsker at tilbagebetale dit lån. Uanset hvor længe du låner, har dit kontantlån en fast pris på 15% i rente af det resterende lånebeløb. Denne omkostning trækker vi automatisk via det kreditkort du har angivet ved oprettelsen af låneaftalen, således at dit lån aldrig når en uoverkommelig størrelse. Du kan vælge en løsning, hvor lånet er afdragsfrit, hvilket betyder, at du kun betaler renter frem til løbetidens udløb. Dette er altså en løsning, hvor du månedligt betaler den minimale omkostning på lånet, for derved at spare sammen til at tilbagebetale det fulde lånebeløb. Du kan også vælge at afdrage løbende på dit lån, hvis du får luft i økonomien. Med denne løsning, sænker du din renteomkostning, da dit lånebeløb gradvist bliver mindre. Du kan altså helt frit vælge den afbetalingsløsning, der passer bedst til dig. Ved godkendelse, bliver du tildelt en personlig kundeprofil på Lendon.dk, hvorfra du løbende kan monitorere dit lån, afdrage på lånet eller forhøje dit lånebeløb. Din kundeprofil er altså din sikkerhed for et 100% gennemsigtigt lån, hvor du altid har mulighed for at danne dig et overblik fra både computer, smartphone og tablet.

Mand der laver minilån via mobil-ET FLEKSIBELT KONTANTLÅN-LendonDK

HVILKE ANVENDELSESMULIGHEDER HAR ET KONTANTLÅN?

Da et kontantlån i denne sammenhæng er synonymt med forbrugslån, kan lånet anvendes til alle udgifter, der relaterer sig til forbrug. Forbrug er dog i sig selv et vidt begreb. Det vigtige ved kontantlån er derfor snarere at identificere, hvorvidt dit lånebehov er kortfristet eller langfristet. Kontantlån egner sig godt til kortfristede lånebehov, mens vi ved et langfristet lånebehov vil anbefale dig at gå i banken i stedet. Vores lån anvendes hovedsageligt til to former for forbrug: (1) attraktive tilbud og (2) uforudsete udgifter. Dette skyldes hovedsageligt, at netop disse to har et presserende aspekt over sig, hvorfor det er i disse situationer, at de fleste fra tid til anden kan have brug for at låne penge. Et attraktivt tilbud kan være, hvis drømmerejsen pludselig har en markant besparelse eller hvis den gadget du har gået og drømt om, er på tilbud. De rigtig gode tilbud er typisk tidsbegrænsede, hvorfor du skal slå til med det samme. Har du ikke plads i budgettet, kan et kontantlån fra os hjælpe dig, så du kan reagere på tilbuddet, for dernæst at finde frem til den rette finansiering i ro og mag. Uforudsete udgifter optræder typisk i form af regninger, og er derfor en af de ting, der er mindre sjove at låne til. Ikke desto mindre, er det dog udgifter, der skal ud af verden for at undgå rykkere og lign. Går vandhanen pludseligt i stykker eller blev tandlægeregningen dyrere end forventet, kan du på samme måde som ved attraktive tilbud, bruge vores kontantlån til at få omkostningen ud af verden med det samme. Med andre ord, har et kontantlån en række anvendelsesmuligheder.

Lån til kørekort

Med vores kontantlån er det også muligt for dig, at låne til kørekort. Med en kredit på 15.000 kr. er det dig i hvert tilfælde muligt, at finansiere størstedelen af et kørekort. Eksempelvis ville en kredit hos os, kunne række til at betale for lovpakken hos langt de fleste køreskoler.

Et kørekort kan være en dyr fornøjelse. Nogle må endda grave endnu dybere i lommerne end andre, i tilfælde af at de eksempelvis dumper en køreprøve eller en teoritest. I sådan et tilfælde vil vi også kunne hjælpe dig med et kontantlån. Husk at du helt selv er herre over, hvor mange penge du ønsker at låne, dog kan du maksimalt låne 15.000 kr.

Vi har desuden skrevet et blogindlæg om, hvordan du kan spare penge på dit kørekort, som du er velkommen til at læse.

Lån til indskud

Mange unge mennesker drømmer om at flytte hjemmefra, men det kan være en besværlig overgang at flytte fra forældrenes trygge rammer, og ud i voksenlivet hvor alt pludselig skal finansieres af egen lomme. Indskud til lejlighed er en af de poster, som virkelig tager på økonomien, når man flytter i egen bolig.

Du kan derfor sagtens låne til indskud. Muligvis kan vores kredit på 15.000 kr. ikke dække det fulde beløb, som du har behov for at låne – men formentlig kan beløbet stadig hjælpe dig på vej. For nogle er en flytning en akut sag, hvor der ikke er tid til at søge om lån i banken, og da kunne et kontantlån hos os være en løsning.

HVEM KAN FÅ ET KONTANTLÅN HOS LENDON.DK?

Som sagt stiller vi kun få krav til dig som låntager, hvormed der er stor sandsynlighed for, at du kan få et kontantlån hos os, hvis du står og mangler penge. For at blive godkendt som låntager på Lendon.dk, skal du opfylde nedenstående krav:

 • Du skal have et NemID
 • Du skal være mindst 21 år
 • Du skal have et dansk CPR-nr
 • Du skal have en dansk adresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal vurderes kreditværdig af Lendon.dk
Faa-kontantlaan-HVEM KAN FÅ ET KONTANTLÅN HOS LENDON.DK?-LendonDK

Bliver du godkendt, kan du med det samme starte din ansøgning om det godkendte lånebeløb. Det er i denne proces, at du får tildelt din personlige kundeprofil på Lendon.dk. Bliver du ikke godkendt skyldes det, at vi fandt nogle forhold i din låneansøgning, der gør, at vi desværre ikke kan tilbyde dig kontantlån på nuværende tidspunkt. Eksempelvis bliver du afvist, hvis du står registreret i RKI, da vi ikke låner penge ud til danskere med denne registrering. Hvad end forholdet er, er du dog mere end velkommen til at ansøge igen, såfremt dette ændrer sig.

Kontantlån til unge

Hos Lendon.dk tilbyder vi at alle vores lånetyper kan lånes uden dokumentation. Vi mener at det er ene og alene din egen beslutning, hvorvidt at et online-lån er den rette løsning for dig. At låne penge er en privatsag, hvorfor vi ikke ser os nødsaget til, at kende den konkrete årsag til, hvorfor du optager et lån. Derfor er det også muligt at optage lån til unge.

Vi er bevidste om, at unge mennesker formentlig har en lavere indkomst, hvor indtægten ofte kommer fra SU i forbindelse med din uddannelse. Men da vi også tilbyder små lån, er der altså stadig gode muligheder for et kontantlån til unge. Du skal blot være fyldt 21 år, ligesåvel som du skal kunne opfylde de øvrige ovenstående krav til låntagere.

Unge kan ligeledes benytte sig af vores faste tilbud, hvor du som førstegangslåner får de første 30 dage rente- og gebyrfrit.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL KONTANTLÅN?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring kontantlån, eller vores lån generelt, kan du med fordel klikke ind forbi vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion-sektion, hvor vi har samlet svarene på de spørgsmål vi oftest bliver stillet. Skulle du ikke finde svaret her, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak alle hverdage mellem 9:00 og 16:30 på telefon 44 22 46 64 eller via mail på info@lendon.dkKundeserviceTelefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

NYTTIGE OPLYSNINGER

– Spørgsmål og svar – Kredit
– Spørgsmål og svar – Afdragslån
– Lån penge
– Blog
– Lånevilkår
– Cookie og Privatlivspolitik

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,