et-armbaandsur-paa-en-mandearm-laan-paa-minuttet-LendOn.dk

Ansøg om lån på minuttet


Hos Lendon.dk kan du ansøge om et lån på minuttet. Ansøgningen tager blot få minutter at udfylde, og pengene vil vi udbetale straks.

Du kan låne op til 15.000 kr. på minuttet ved at oprette en Kredit hos os. For at du kan låne penge på minuttet, skal du blot klikke på vores låneberegner herunder, og så er du godt i gang.

 • Lån 15.000 kr.
 • Ansøg på kort tid
 • Hav pengene straks
 • Hurtig og nem online ansøgning


ANSØG OM LÅN HER


FÅET EN UVENTET REGNING?

Der kan være mange grunde til, at du har brug for et lån på minuttet. Det kunne eksempelvis skyldes en uventet regning, hvor betalingsfristen er ved at udløbe.

Vi ønsker at hjælpe vores kunder med de uforudsigelse udgifter, og netop derfor tilbyder vi lån på minuttet.

Lån på minuttet betyder, at du kan ansøge om lån lige meget hvor i landet du er, eller om du er på dit arbejde eller ansøger i din fritid.


NEMT OG HURTIGT

Det er årsagen til, at så mange danskere tager et lån hos LendOn. Det er en simpel løsning fremfor at bestille tid i banken, som har en lang ansøgningsprocess for hurtige lån.

Læs mere om vores hurtige lån:


HVEM KAN LÅNE PÅ MINUTTET?

For at optage et lån på minuttet, har vi et enkelt krav vi stiller til låneansøgere. For at optage lån på minuttet, skal du:

 • Være mindst er 21 år
 • Have et dansk CPR-nummer
 • Have en dansk adresse
 • Have et NemID
 • Have en aktiv mailadresse
 • Have et dansk telefonnummer
 • Have en dansk bankkonto
 • Blive vurderet kreditværdig af LendOn


BLEV DU IKKE GODKENDT TIL LÅN?

Hvis det vurderes, at du ikke er kreditværdig til at optage et lån på minuttet, kan det skyldes nogle forskellige årsager.
Årsagerne kan eksempelvis være at du: (1) ikke har en stærk nok økonomi på nuværende tidspunkt eller (2) er registreret i et skyldnerregister.


ANSØG PÅ MINUTTET?

LendOn tilbyder to attraktive online lånemuligheder:

Kredit 15.000 kroner

Start ansøgningen her !


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed


KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,