laaner-nemt-paa-timen

Lån på timen

Opstår der pludselig en situation, hvor du har brug for at låne på timen, så kan vi hos Lendon.dk hjælpe dig. Her kan du ansøge om lån på timen, og have pengene på din konto indenfor få timer, såfremt du ansøger indenfor vores åbningstider. Find os gerne på Trustpilot, og se hvad andre kunder har skrevet om os.

Er det første gang du ansøger om et lån på timen hos os, så vil de første 30 dage af låneperioden være uden renter og gebyrer. Dette er også gældende, hvis du betaler lånet af inden for samme periode. Ved at tegne en kredit hos os, kan du låne op til 15.000 kr. på timen. Klik blot på låneberegneren herunder, så er du i gang.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ansøg på 1 minut
 • Hav pengene indenfor 3 timer
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Uanset hvor du befinder dig, når dit lånebehov opstår, så kan du nemt og bekvemt ansøge om et lån hos os. Det eneste det kræver er, at du er i besiddelse af en enhed med internetadgang. Ønsker du at låne på timen, så skal du blot klikke på låneberegneren oven over. Hernæst beslutter du, hvor stort et beløb du ønsker at låne. Vi stiller få krav til dig som lånetager. Det og meget mere kan du læse mere om på denne side. Brug blot oversigten herunder, til at læse mere om det emne, du ønsker at vide mere om.

LÅN PÅ TIMEN UANSET ÅRSAG  

Hos Lendon.dk går vi ikke op i, hvorfor du som kunde har et pludseligt lånebehov. Vi tilbyder dig at låne på timen uanset om det skyldes at du skal låne til en rejse eller låne penge til at betale en tandlægeregning. Vores låneprocess er nem og overskuelig. Ansøgningen tager kun få minutter at udfylde, hvorefter der vil blive lavet en kreditvurdering af dig inden for tre timer. Du trykker blot på låneberegneren herover, hvorefter du kan vælge lånetype og lånestørrelse.Læs mere om at låne på timen her:

ANSØGNINGSPROCESSEN TRIN FOR TRIN  

Vi bestræber os altid på, at give vores kunder den bedst mulige låne-oplevelse. Derfor er det også vigtigt for os, at holde ansøgningsprocessen så enkelt som muligt, så du på få minutter kan søge om et lån på timen. Du kan se hvordan du bærer dig ad trin for trin herunder.

 • Tryk på låneberegneren øverst på siden, og vælg da om du ønsker at optage en kredit eller et kviklån.
 • Herefter beslutter du hvor stort et beløb, du ønsker at låne.
 • Indtast nu følgende oplysninger om dig: CPR-nummer, e-mail, telefonnummer, månedlige udbetaling og bankkonto.
 • Læs vores lånevilkår grundigt igennem og acceptere disse.
 • Bekræft din låneansøgning med dit NemID
 • Indtast kortnummeret på det betalingskort, som du ønsker at betale lånet tilbage med.

Søg om lån på timen i weekenden

Hvis du sender os en ansøgning til et lån på timen i weekenden, skal du blot være forberedt på, at vi behandler din ansøgning inden for én hverdag. Derfor kan låneprocessen i weekender, samt uden for vores generelle åbningstider godt være en lille smule længere. Dog vil du altid have pengene på din konto inden for en hverdag, såfremt du godkendes som låntager.

Søg om lån på timen, når det passer dig

Du kan ansøge om et lån hos os, uanset hvor og hvornår dit behov opstår. Det er nemlig hurtigt og enkelt at udfylde en låneansøgning til os, uanset om du foretager udfyldningen på din smartphone, tablet eller computer. Ved et pludseligt lånebehov, hvor du ønsker at låne penge på timen, kan du måske frygte ikke at have det fulde overblik over dit lån.

Når du låner penge gennem Lendon.dk, opretter du en profil. Denne kan du altid logge ind på, hvor du kan følge dit låns udvikling. Her kan du også betale ekstra af på lånet, hvis du ønsker dette. Ydermere har vi på vores kredit en fast rente på 15 %, således at din gæld aldrig udvikler sig til det overskuelige, når du låner på timen.

laaner-nemt-paa-timen-Søg om lån på timen, når det passer dig-LendonDK

LÅN PÅ TIMEN MED TO FORSKELLIGE LÅNEMULIGHEDER

Vi tilbyder to forskellige lånetyper. Du kan enten vælge at tegne en kredit eller at oprette et kviklån. Det er vigtigt at du sætter dig grundigt ind i de to lånetyper, før du udfylder en låneansøgning. Hvilken lånetype du vælger, er nemlig afgørende for, hvor stort et lånebeløb vi kan låne dig. Ligeså er der grundet lovgivning, forskel for, hvor hurtigt du kan have pengene på din konto, når du ansøger om online-lån på timen.

Lån på timen med Kredit

Du har sikkert hørt om kredit før gennem din bank. Den korte forklaring på en kredit er, at en kredit er en lånemulighed, hvor omkostningerne varierer ud fra, hvor mange penge du hæver fra kreditten den pågældende måned. Hvis du ønsker at tegne en kredit hos os, så kan vi tilbyde dig at låne op til 15.000 kr. Ansøger du om denne lånetype, vil det blot kræve et par minutter og få klik af dig, hvorefter du vil høre fra vores kundeservice inden for tre timer. De vil her stå klar med en kreditvurdering af dig, som er afgørende for, om vi kan tegne dig en kredit eller ej. Kort herefter kan du have pengene stående på din konto.

Lån på timen med kviklån

Ansøger du om et kviklån, da kan du låne op til 10.000 kr. hos os. Første gang du ansøger om et kviklån på timen, kan vi tilbyde dig at låne 4.000 kr., hvorefter dit mulige lånebeløb vil blive hævet fra gang til gang. I januar 2017 trådte en ny lov i kraft, som netop er rammende, for dig der ønsker at optage et kviklån på timen. Der er nemlig indlagt lovpligtig tænketid på 48 timer. Altså, når du ansøger om et kviklån, vil vi udarbejde en kreditvurdering af dig inden for tre timer. Er du godkendt til dit ønskede lån, vil der dog gå 48 timer, hvorefter du igen skal logge ind på Lendon.dk’s website, og godkende din låneansøgning. Dernæst kan vi sende pengene til din konto.

HVEM KAN LÅNE PÅ TIMEN?  

Som ved alle andre låneudbydere har vi nogle få krav, som du skal opfylde, før vi kan tilbyde dig et lån hos os. Du skal:

 • Være mindst er 21 år
 • Have et dansk CPR-nummer
 • Have en dansk adresse
 • Have et NemID
 • Have en aktiv mailadresse
 • Have et dansk telefonnummer
 • Have en dansk bankkonto
 • Blive vurderet kreditværdig af Lendon.dk

VIL DU VIDE MERE OM AT LÅNE PÅ TIMEN?

Har du spørgsmål til, hvordan du låner penge på timen, eller skulle du ligge inde med andre spørgsmål angående dit online-lån, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kan kontaktes mandag til fredag mellem kl. 09-16:30 på telefon: 78 74 62 08. Du er også altid velkommen til, at sende os en mail på info@lendon.dk. Ligeså kan du i vores åbningstid benytte dig af chat-funktionen nederst i højre hjørnet her på sitet. Besøg også meget gerne vores blog, for gode råd og vejledning til en sundere privatøkonomi.ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på