berettiget-til-laan-til-indskud

Lån til indskud

Mangler du penge til indskud? Hos Lendon.dk kan vi tilbyde dig et af markedets bedste lån til indskud i form af en kredit. DU kan låne op til 15.000 kr., og det kan gøres helt gratis. Som førstegangs-låner kan du nemlig rente- og gebyrfrit oprette et lån til indskud, så længe du betaler pengene tilbage indenfor 30 dage.

Hos os er der ingen skjulte omkostninger og gebyrer. Du låner til en fast daglig rente på månedlig rente på 15 %. Vi går ind for 100% gennemsigtighed, hvorfor vi også kan fremvise flere hundrede 5-stjernede anmeldelser på TrustPilot. Klik blot på vores låneberegner herunder, for at komme i gang med dit lån til indskud.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ingen gebyrer
 • Ingen stiftelsesomkostninger
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Det er ingen hemmelighed, at boligmarkedet er utilregneligt. Særligt i de større byer, kan det være næsten umuligt, at finde en bolig, som både er ledig og til at betale. Når boligen så langt om længe er fundet, så skal der betales indskud. I den forbindelse opstår der muligvis et akut lånebehov. Hos os kan du låne op til 15.000 kr. via vores kredit. Inden du låner, så sørg for at sætte dig godt ind i, hvad det vil sige at låne til indskud. Det kan du gøre ved at klikke dig rundt her på siden. Brug gerne oversigten herunder, til at finde de svar du søger.

FÅ ET LÅN TIL INDSKUD TIL DIN NYE BOLIG

Det er ikke altid helt billigt at flytte i en ny bolig. Ikke nok med at du måske skal købe nyt inventar og betale flyttemænd for at transportere dine møbler, så skal du også betale indskud til din nye bolig, som typisk består af min. 3 måneders husleje. Der er ikke mange, som ligger inde med en opsparing i form af flere måneders husleje og så er den eneste løsning måske at oprette et lån. Ved at oprette et online lån til indskud hos Lendon.dk, stiller vi ikke spørgsmål til, hvad pengene skal bruges til. Om du bruger pengene på indskud, eller køber lakridser for alle pengene, er altså for os ligegyldigt. Ved et lån hos os bestemmer du selv, hvor meget du vil låne op til grænsen på 15.000 kr., samt hvor længe du skal bruge til at afbetale. Du bliver kun stillet til ansvar for at betale renter på dit udestående, som udgør en daglig rente på 0,5% svarende til en månedlig rente på 15%.Læs mere om at låne til forbrug her:

GRATIS 30-DAGES LÅN TIL INDSKUD

Hos Lendon.dk kan vi tilbyde et gratis lån til indskud, hvor du i 30 dage slipper for renter og gebyrer. 30 dages gratis lån giver dig muligheden for, at slå til, så snart du får tilbudt en bolig. Der er næsten ingen ventetid før pengene står på din konto, og dermed undgår du de lange ventetider og ansøgningsprocesser, som du kan møde i banken. Der er nogle få kriterier, som skal være opfyldt for, at du kan benytte dig af vores lånetilbud. Kriterierne er beskrevet i nedenstående afsnit. Udover de oplistede kriterier er det et krav, at du er førstegangslåner, samt betaler dit lån tilbage indenfor 30 dage, for at kunne gøre brug af vores gratis lån.

ER JEG BERETTIGET TIL ET LÅN TIL INDSKUD?

For at blive godkendt til et lån til indskud hos Lendon.dk, er der nogle få kriterier, som skal være opfyldt. Vi stiller hverken krav til dokumentation eller økonomisk sikkerhed, hos dig som låntager, hvilket gør låneprocessen meget overkommelig. Udover de nedenstående krav er det nødvendigt at have en eller anden form for fast indkomst, for at kunne optage et lån. Nedenstående krav skal være opfyldt, for at du kan optage et lån til indskud:

 • Du skal være min. 21 år
 • Du skal have et dansk CPR-nummer
 • Du skal have en dansk adresse
 • Du skal have et NemID
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du er vurderet som kreditværdig af Lendon.dk (sker i ansøgningsprocessen)
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI

Hvordan opretter jeg mit lån til indskud?

Du kan oprette dit lån til indskud via vores låneberegner på forsiden. Ved blot at gennemføre få trin, kan du på ét minut blive godkendt til lån og kort tid efter have pengene stående på din konto – og indenfor 3 timer, hvis din ansøgning er foretaget indenfor vores åbningstider, som er mandag-fredag kl. 9-16.30. Læs mere om de enkelte trin i nedenstående afsnit. 

berettiget-til-laan-til-indskud-Hvordan opretter jeg mit lån til indskud?-LendonDK

ANSØG OM ET LÅN TIL INDSKUD

Er du helt klar til at flytte ind i din bolig, og mangler kun pengene til indskuddet? Så sæt gang i din ansøgning til et lån til indskud nu ved at følge 4 simple trin. Vores ansøgningsproces er nem og overskuelig, og du bliver på få minutter økonomisk stillet til, at kunne indfri dit indskud til din nye bolig. De 4 trin til at oprette dit lån er følgende:Lånetype og beløb  På vores forside finder du låneberegneren. Her skal du vælge, om du ønsker et kviklån eller en kredit samt det beløb, som du har brug for til dit lån til indskud. Hvis din låneansøgning godkendes, er det præcis det angivne lånebeløb, som bliver overført til din konto. Hvis du har planer om at gøre brug af vores “30 dages gratis lån” medregner låneberegneren automatisk de første 30 dage som et “gratis lån”.Personlige oplysninger  For at kunne lave en kreditvurdering og godkende din låneansøgning, har vi brug for, at du udfylder nogle få personlige oplysninger bestående af CPR-nummer, e-mail, mobilnummer, bankoplysninger og din månedlige lønudbetaling.Verificer med NemID  Næste trin er blot at bekræfte de oplysninger, som du har indtastet med dit NemID.Vælg betalingskort  Når du har afsluttet din ansøgning via NemID, beder vi dig indtaste kortnummer til det betalingskort, som du ønsker, skal være tilknyttet dit lån. Med vores fleksible afbetaling styrer du selv, hvordan du afbetaler dit lån til indskud, men ved at registrere dit betalingskort sikrer du dig, at der automatisk hver måned, som minimum, bliver trukket renter på dit lån. Så undgår du, at der bliver tilsendt dyre rykkere, og du behøver ikke selv at huske på den månedlige betalingsdato. Så er der kun tilbage at afvente en bekræftelse om, at vi har godkendt dit lån. Du vil indenfor kort tid modtage et opkald fra vores kundeservice. I opkaldet vil du blive informeret om, hvorvidt dit lån til indskud er blevet godkendt eller ej. Hvis du ikke er blevet godkendt, skyldes det at du ikke opfylder vores lånekriterier, som står listet længere oppe. Når lånet er gået igennem, vil du modtage login til din personlige kundeprofil.

Godkendt til et lån til indskud?

Er du blevet godkendt til dit lån til indskud, vil du efter godkendelsen blive bedt om at logge ind på din kundeprofil og underskrive lånekontrakten. For at sikre, at du også er den person, som modtager pengene, beder vi dig underskrive med dit NemID. Du vil modtage pengene på din bankkonto, så snart kontrakten er underskrevet. Du har altid det fulde overblik over din lånesituation på din kundeprofil. Det er også herinde, at du kan afdrage på dit lån, hæve lånegrænsen samt forlænge løbetiden.

HAR DU SPØRGSMÅL ANG. ET LÅN TIL INDSKUD?

Har du brug for vejledning omkring et lån til indskud? Du kan med fordel søge efter svar på dine spørgsmål på vores online “spørgsmål og svar”-sektion. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, indenfor vores åbningstid i hverdage mellem 9-16.30 på telefon 78 74 62 08 eller via e-mail på info@lendon.dk. Hvis du kontakter os på Facebook, via e-mail eller på chat udenfor vores åbningstider, vil vi vende tilbage til dig den næstkommende hverdag.

sporgsmaal-om-laan-til-indskud-HAR DU SPØRGSMÅL ANG. ET LÅN TIL INDSKUD?-LendonDK

KundeserviceTelefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på