Lån til julen

Julen er hjerternes fest og pengepungens pest. Måske har du brug for et lån til julen? Hos Lendon.dk kan du låne op til 15.000 kr. Det gør du ved at oprette en kredit hos os. Vores ansøgningsproces tager kun få minutter, og du vil have pengene indenfor et par timer, såfremt du ansøger indenfor vores åbningstider.

Vi har endda en ekstra julegave til dig. Er det første gang, at du låner penge til julen hos os? Så giver vi dig de første 30 dage af din låneperiode rente- og gebyrfrit. Vi garanterer altid 100 % gennemsigtighed. Se gerne vores Trustpilot, hvor vi har modtaget flere hundrede 5-stjernede anmeldelser. Kom i gang via låneberegneren.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ingen gebyrer
 • Ingen stiftelsesomkostninger
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Vi modtager ofte spørgsmål i forbindelse med at låne til julen. Derfor har vi lavet denne side, hvor du forhåbentligt kan finde svar på de spørgsmål, som du måtte sidde inde med. Find det emne som du har brug for at vide mere om i oversigten herunder, og klik blot på det. Så fører vi dig direkte videre til afsnittet herom. Skulle sidens indhold ikke kunne besvare de spørgsmål, som du brænder inde med, så tøv ikke med at kontakte os på anden vis. Du kan enten ringe til vores kundeservice i åbningsperioden, eller sende os en mail på info@lendon.dk.

laan-til-julegaver-OVERSIGT-LendonDK
laan-til-julepynt-OVERSIGT-LendonDK
laan-til-julemad -OVERSIGT-LendonDK

HVAD INDEBÆRER DET AT LÅNE TIL JULEN?

Der kan være mange grunde til, at du har brug for at låne til julen. Der er ingen tvivl om, at det er årets dyreste højtid. Mange danskere er nødt til at spare op i årets løb for at finde økonomisk råd til julen. Det kan dog hænde, at året har været fyldt med uforudsigelige udgifter eller måske et boligskift som gør, at det ikke har været muligt at spare op. Da kan der være godt grund til at låne til julen.

Når du bruger Lendon.dk til at låne til julen, så kan du låne op til 15.000 kr. Det kan du gøre ved at tegne en kredit hos os. Er det første gang, at du låner penge hos os, så forærer vi dig de første 30 dage af din låneperiode rente- og gebyrfrit. Er du i stand til at betale alle pengene tilbage i løbet af låneperioden på 30 dage, så er det altså gratis for dig at låne til julen. Vores låneprodukter er 100 % gennemsigtige. Det vil sige, at når du trykker på låneberegneren for at låne til julen, så vil du kunne se, hvad lånet kommer til at koste dig.Læs mere om at låne til forbrug her:

LÅN TIL JULEN MED KREDIT ELLER KVIKLÅN

Hos os har du to lånemuligheder for, hvordan du kan låne til julen. Enten kan du oprette en kredit, hvilket klart er vores kunders foretrukne produkt. Du kan også vælge at optage et kviklån. Vælger du at låne til julen gennem et kviklån, så skal du dog være opmærksom på, at lånet skal godkendes af to omgange. Det skyldes en nyere lov, som trådte i kraft i januar 2017, hvor det kræves, at låntageren har en betænkningstid på 48 timer.

Lovkravet om betænkningstid gælder ikke, hvis du ønsker at oprette en kredit. Du vil dermed kunne have pengene på din konto indenfor én hverdag. Du skal desuden ikke foretage dig mere efter at have sendt din låneansøgning. Vi kontakter dig og fortæller dig, om vi har kunnet godkende dig som låner. Med en kredit kan du låne op til 15.000 kr. Låner du til julen via kviklån, så kan vi låne dig op til 10.000 kr.

laan-penge-til-jul-LÅN TIL JULEN MED KREDIT ELLER KVIKLÅN-LendonDK

HVEM KAN LÅNE TIL JULEN?

Som alle andre låneudbydere, så har vi nogle få krav til dig, før vi kan lade dig låne til julen. Det er dog hverken mange eller uretfærdige krav, som du skal forholde dig til. Langt de fleste kan låne hos os. Eksempelvis tilbyder vi både kredit til studerende, såvel som du kan låne penge under 25 år. Hos Lendon.dk kan du også sagtens foretage lån uden dokumentation. Vi mener, at online-låner en privat sag, hvorfor vi ikke ser nogen grund til at vide, hvad der forebygger dit lånebehov. Du kan se vores lånekrav lige her:

 • Du er mindst 21 år
 • Du har et dansk CPR-nr.
 • Du har en dansk adresse
 • Du har et NemID
 • Du har en aktiv e-mailadresse
 • Du har et dansk telefonnummer
 • Du har en dansk bankkonto
 • Du vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Er du ikke blevet godkendt til at låne til julen?

Har du gennemført ansøgningsprocessen efter bedste vis, og blev du alligevel ikke godkendt som låner? Så kan det skyldes flere forhold. Eksempelvis kan du desværre ikke låne til julen, hvis du står skrevet i RKI eller på anden vis er registreret som dårlig betaler. Det kan også skyldes andre årsager i din låneansøgning. Tjek først og fremmest om du lever op til vores krav for at låne til julen. Er du stadig i tvivl om årsagen til, at du ikke blev godkendt, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

julehygge-Er du ikke blevet godkendt til at låne til julen-LendonDK
Kvinde får lån-Er du ikke blevet godkendt til at låne til julen-LendonDK

HVAD KAN ET LÅN TIL JUL DÆKKE OVER?

Da du hos Lendon.dk kan låne uden dokumentation, er der ingen andre end dig, som beslutter hvilke udgifter der skal dækkes ind under dit lån til julen. Herunder finder du en liste, som dit lån til julen kunne råde over;

 • lån til julegaver
 • lån til juleferie
 • lån til julemad
 • lån til julehygge
 • lån til julelys

Der er med sikkerhed mange andre poster, hvor et lån til julen kunne gøre sig godt. Ovenstående er blot et eksempel på, hvilken del af det private budget, der ofte vejer ekstra tungt hen over julen. Når du låner til julen, har det samme betydning, som når du tager et privatlån. Det er altså helt og aldeles din sag. Det eneste vi kræver er, at du kan opfylde vores lånekrav, som du kan læse om længere oppe på siden.

HAR DU SPØRGSMÅL OM AT LÅNE TIL JULEN?

På Lendon.dk kan du finde al den information, du behøver om at låne til julen. Du kan ligeledes læse en masse spændende indhold om generelt at låne til forbrug. Læs blandt andet om vores lån til tandlæge og lån til TV. Derudover har vi en sparekalender, hvor vi også har en masse tips i forbindelse med julen. Har du øvrige spørgsmål angående lån til julen, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan eksempelvis altid sende os en mail på info@lendon.dk.KundeserviceTelefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.ANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på