LOAN CALCULATOR

Låneberegner

Her hos Lendon.dk kan vi nemt og sikkert hjælpe dig igang med dit online-lån. Tryk blot på vores låneberegner og se hvilke lånemuligheder du har. Vi tilbyder altid vores førstegangskunder et 30 dages rente- og gebyrfrit lån, uanset om du vælger at tegne en kredit eller oprette et kviklån.

Hos os kan du låne op til 15.000 kr., hvis du gennem låneberegneren vælger at oprette en kredit – det tager blot få minutter Vi er stolte af, at udbyde nogle af markedets mest gennemsigtige produkter, hvorfor vi også har modtaget flere hundrede 5-stjernet anmeldelser på Trustpilot.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ansøg på 1 minut
 • Hav pengene indenfor 3 timer
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Vores låneberegner er den funktion, hvor igennem du kan ansøge om lån, og desuden se en oversigt over, hvad lånet vil koste dig ud fra det ønskede lånebeløb. Du finder funktionen enten ved at klikke på låneberegneren ovenover, eller ved at gå til Lendon.dks forside. Vi modtager til tider spørgsmål angående, hvordan vores låneberegner virker. Det og mere til burde du gerne kunne finde informationer om på denne side.

LÅN PENGE NÅR DET PASSER DIG 

Hos os er det ikke vigtigt, hvad du ønsker at låne penge til. Vi tilbyder gerne vores kunder en af vores nemme og overskuelige lånemuligheder, omend det skyldes en tandlægeregning eller udgifter til en rejse, som skal dækkes.

Det er vigtigt for os, at du som bruger kan begynde din låneproces, uanset hvor og hvornår dit behov opstår. Vi ved at et online-lån kan være et akut behov, hvorfor vi har gjort det muligt for dig, at udfylde låneansøgningen på computer såvel som på mobil eller tablet.Læs mere om låneberegning her:

LÅNEPROCES: SÅDAN BEREGNER VI DIT LÅN 

Klik på låneberegner og vælg lånetype

For at komme i gang med dit lån, skal du blot trykke på låneberegneren ovenover. Dernæst skal du vælge den lånetype, som vil være det bedste lån for dig. Din månedlige renter og gebyrer såvel som ÅOP for dit lån er naturligvis afhængigt af lånetype samt låne-periodens varighed. Det er derfor vigtigt at du sætter dig ind i de forskellige lånetyper samt dit eget behov, før du i låneberegneren vælger mellem kredit og kviklån.

Kredit

Når du trykker på låneberegner og vælger kredit som din lånetype, så kan du låne op til 15.000 kr. En kredit skal anset som et lån hvoraf du kan hæve et variabelt beløb op til det aftalte beløbsloft. Din kredit kan altså sagtens lyde på et mindre beløb, det vælger du nemlig selv, når du trykker på knappen låneberegner.

Kviklån

Vælger du at optage et kviklån, kan du første gang som låntager låne op til 4.000 kr. Vender du tilbage som kunde hos Lendon.dk, vil det mulige lånebeløb stige, og du vil kunne låne op til 10.000 kr. Vær opmærksom på, at et kviklån som udgangspunkt skal tilbagebetales indenfor 30 dage. Skulle du være ude af stand til at betale dit lån tilbage indenfor den aftalte frist, da kontakt os hurtigst muligt, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning.

2. Udfyld dine oplysninger

Inden vi som låneudbyder kan tilbyde dig at optage et lån hos os, skal vi lave en kreditvurdering af dig. Blandt andet derfor bedes du under låneberegneren udfylde en række personlige oplysninger. Vi har brug for at kende dit CPR-nummer, e-mailadresse, mobilnummer, dine månedlige lønudbetalinger, samt dine bankoplysninger.

Grunden til at vi beder dig oplyse dine månedlige lønudbetalinger, er så vi som låneudbyder kan danne os et overblik over, hvor sandsynligt det er, at du kan betale lånet tilbage inden for den satte tidsfrist. Af samme grund har vi brug for dit CPR-nummer, så vi kan tjekke om du skulle stå i Debitor Registret, RKI eller lignende. Alle personoplysninger bliver naturligvis behandlet varsomt og kun til internt brug som ovenstående beskrevet.

3. Bekræft med NemID

Du bekræfter din låneansøgning ved at indtaste din NemID. På denne måde kan vi også indhente de nødvendige oplysninger om dig. Du skal blot benytte dig af det NemID, som du også bruger til eksempelvis at logge dig ind på netbank eller e-boks.

4. Vælg betalingskort

I dette punkt i låneberegneren skal du indtaste det betalingskort, som du ønsker at anvende gennem din låneoptagelse hos Lendon.dk. Oplysningerne skal altså være tilknyttet den konto, som du ønsker at modtage pengene på og ligeså ønsker at tilbagebetale lånet fra.

5. Vent på svar

Tilbage er der kun at vente på svar fra vores kundeservice. Vores medarbejdere her vil ringe til dig inden for tre timer og fortælle dig, hvorvidt du er blevet vurderet som kreditværdig eller ej. Søger du udenfor vores åbningstider, eksempelvis i weekenden, da forvent at der går op til én hverdag, før du hører fra os.

beregn-dit-laan-SÅDAN BEREGNER VI DIT LÅN -LendonDK

KRAV TIL LÅNTAGERE 

Som låntager har vi en række simple krav, som du skal opfylde. Før du klikker på låneberegneren, så skal du;

 • være mindst 21 år
 • have et dansk CPR-nummer
 • have en dansk adresse
 • have et NemID
 • have en aktiv e-mailadresse
 • have et dansk telefonnummer
 • have en dansk bankkonto

Derudover skal du naturligvis vurderes kreditværdig af os, før at vi kan låne dig penge. Dette kræver blandt andet, at du ikke står registreret i RKI eller i Debitor Registret.

LÅN WEEKEND OG HVERDAG  

Du kan som låntager ansøge om et online-lån via funktionen “låneberegner”, uanset hvilken dag det er på ugen. I hverdagen indenfor vores åbningstid 09:00-16:30 kan du forvente at der går maksimalt tre timer, fra du sender din låneansøgning og indtil du har modtaget svar fra os. Søger du derimod om lån i weekenden eller udenfor vores åbningstid kan der gå op til én hverdag, før du hører fra os.

VIL DU VIDE MERE?

På Lendon.dk kan du finde al den information, som du har brug for at læse inden du ansøger om et lån. Inden du trykker på låneberegneren er det en god ide, at du eksempelvis sætter dig grundigt ind i internetlån generelt. Du er også mere end velkommen til at besøge vores blog, hvor du kan finde tips og tricks til hvordan du bibeholder en sund privatøkonomi.

Skulle du have nogle spørgsmål til vores låneberegner, låneproces eller er der noget andet, som vi kan hjælpe med, så tøv ikke med at kontakte os. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@lendon.dk eller på telefon 78 74 62 08. Du kan også vælge at benytte dig af chat-funktionen nederst i højre hjørnet, som vil være bemandet inden for vores oplyste åbningstider.

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?ANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på