laaner-nemt-paa-timen

Lånetilbud

Har du, af den ene eller anden årsag, brug for at låne penge? Så har vi sikkert også et lånetilbud til dig. Hos Lendon.dk har vi flere lånetilbud – blandt andet kan du låne 15.000 kr. i form af en kredit. Såfremt du er førstegangs-kunde hos os, kan vi tilbyde dig dit lån rente- og gebyrfrit de første 30 dage.

Du kan ansøge om vores lånetilbud ved at klikke på låneberegneren herunder. Det tager blot få minutter at udfylde en ansøgning, og så vender vi tilbage til dig inden for tre timer. Vi bestræber os på, at yde den bedst mulige service til vores kunder, hvilket har resulteret i flere hundrede 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ansøg på 1 minut
 • Hav pengene indenfor 3 timer
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Helt konkret er et lånetilbud blot et begreb for de lånemuligheder, som eksempelvis vi hos Lendon.dk kan tilbyde dig. På denne side kan du læse mere om vores lånetilbud, om hvornår du burde benytte dig af disse og meget mere. Herunder finder du en oversigt over sidens indhold. Du kan nemt og bekvemt bevæge dig rundt på siden, ved at klikke på et givent emne, som du ønsker at læse mere om.

ET FLEKSIBELT LÅNETILBUD

Vi tilbyder et lånetilbud, hvor du langt hen ad vejen selv kan forme din kredit. Desuden kan du allerede inden du benytter dig af vores lånetilbud få det fulde overblik over lånets reelle omkostning via vores smarte låneberegner. Ved at justere på lånebeløb, viser den dig både renteomkostning og den samlede omkostning ved at låne det anmodede beløb i 12 måneder. Låneberegneren har som forudsætning, at du opretter en kredit, hvor du ikke løbende afdrager på lånet. Det beløb du får vist, er således den maksimale omkostning ved vores lånetilbud. Når du anvender vores lånetilbud, bliver du automatisk tildelt en personlig kundeprofil på Lendon.dk, hvor du til hver en tid kan se og ændre på forholdene i din kredit. Den månedlige rente skal du ikke bekymre dig om, da vi automatisk trækker renteomkostningen fra det kreditkort du har angivet ved oprettelse. Din kundeprofil bruger du, hvis du vil afdrage på dit lån, ansøge om forlænget løbetid eller hæve lånebeløbet. Du kan naturligvis også nøjes med at bruge den til løbende at holde øje med din kredit. Som sagt vælger du selv, om du løbende vil afdrage på din kredit. Dette er en af fordelene ved vores lånetilbud, og vælger du at gøre det, kan du sågar reducere din omkostning på lånet, i forhold til udgangspunktet. Det skyldes, at renteomkostningen på vores lånetilbud er angivet som en procentdel af lånebeløbet, hvorfor du ved at afdrage på lånet, reducerer din renteomkostning. Desuden har du når som helst mulighed for at betale lånebeløbet tilbage, og du kan dermed også reducere din omkostning på denne måde. Har du eksempelvis pengene i hænde efter 10 måneder, sparer du 2 måneders renteomkostning ved at tilbagebetale lånebeløbet før løbetidens udløb.Læs mere om lånetilbud her:

HVORNÅR ER VORES LÅNETILBUD EN GOD IDÉ?

Det er selvsagt ikke altid en god idé at låne penge. Men fra tid til anden kan det være en god ide at benytte et lånetilbud. Det kan eksempelvis være, hvis bilen pludseligt skal på værksted. De fleste af os ved, at vi sjældent slipper ud af bilværkstedet igen, uden at have lagt nogle tusinde kroner. Ved en uforudset reparation af bilen, kan budgettet sandsynligvis ikke klare omkostningen her og nu. I et sådan tilfælde, kan vores lånetilbud være en god idé, da du kan få regningen til bilværkstedet ud af verden, og dernæst planlægge i ro og mag, hvorledes du vil finansiere udgiften. Nogle vil kun have brug for en måned eller to til at finde pengene, mens det for andre vil tage længere tid. Heldigvis har vores lånetilbud en ubegrænset løbetid, hvorfor det kan være en god løsning for de fleste i den situation. En anden situation kan være, hvis du pludselig ser den gadget du har drømt om så længe, på tilbud. Der er bare et problem: tilbuddet gælder kun denne måned. Måneden er allerede igang, og du har ikke budgetteret med denne udgift. Omvendt vil du virkelig gerne benytte dig af tilbuddet. Ligesom ved eksemplet med bilværkstedet, kan vores lånetilbud også her hjælpe dig. Du får nemlig svar indenfor få minutter og ansøger du i vores åbningstid, har du pengene på din konto indenfor 3 timer. Ansøger du udenfor vores åbningstid, går der op til et døgn. Hvad end du ansøger inden- eller udenfor vores åbningstid, kan vores lånetilbud gøre, at du kan reagere på det fordelagtige tilbud her og nu, for derefter i ro og mag at finde den rette finansiering. Vores lånetilbud er således en god idé, hvis dit lånebehov er kortfristet, som vist gennem de to eksempler. Kortfristede lånebehov dækker typisk over forbrug, hvilket falder godt i spænd med hurtigheden og fleksibiliteten ved vores lånetilbud, da forbrug typisk er ‘her og nu’-omkostninger.

Laanetilbud-HVORNÅR ER VORES LÅNETILBUD EN GOD IDÉ?-LendonDK

HVEM KAN BENYTTE SIG AF VORES LÅNETILBUD?

Vores lånetilbud kan benyttes af langt de fleste danskere. Det skyldes, at du ikke stiller sikkerhed for din kredit hos os, hvorfor vi kan bruge NemID til at kreditvurdere dig som låntager. Det er ligeledes derfor, at vores ansøgningsproces kun tager få minutter, hvor den i banken kan tage op til flere uger. For at blive godkendt som låntager på Lendon.dk skal du:

 • have et NemID
 • være mindst 21 år
 • have et dansk CPR-nr
 • have en dansk adresse
 • have en aktiv e-mailadresse
 • have et dansk telefonnummer
 • have en dansk bankkonto
 • vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Bliver du godkendt, kan du benytte dig af vores lånetilbud, udbetaler vi det beløb, du er blevet godkendt til. Når du ansøger om vores lånetilbud, får du desuden tildelt din personlige kundeprofil på Lendon.dk. Er du ikke blevet godkendt betyder det, at vi fandt nogle forhold i din ansøgning, der gør, at du desværre ikke kan benytte dig af vores lånetilbud på nuværende tidspunkt. Et eksempel er, hvis du står registreret i RKI, da vi ikke låner penge ud til danskere med denne registrering. Uanset forholdet, er du dog mere end velkommen til at ansøge om vores lånetilbud igen, når forholdet ændrer sig.

VIL DU VIDE MERE OM VORES LÅNETILBUD?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lånetilbud? Fik du ikke helt styr på, om det er den rigtige løsning for dig? Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak omkring din situation alle hverdage fra 9:00 til 16:30 på telefon 78 74 62 08 eller via mail på info@lendon.dk.KundeserviceTelefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på