en-bog-med-love-kviklaan-det-skal-du-vide-LendOn-min.jpg

Hvad betyder loven om kviklån for dig?

Reglerne på markedet for kviklån er blevet skærpet. Folketinget mener, at danskerne låner for mange penge, og derfor har de strammet reglerne.

Med de nye regler skal danskerne vente i 48 timer, før de kan godkende et lån.


48 TIMERS BETÆNKNINGSTID

Den nye betænkningstid betyder, at hvis du vil optage et kviklån, skal du vente 48 timer, før du kan acceptere det. Inden for 48 timer kan du altså ikke acceptere kviklånet. Tænkepausen er til for, at du kan overveje det lån, du er ved at optage.


LÅN

Lån (også kendt som SMS lån og mikrolån) er definitionen på et lån, som udbetales med det samme og har en løbetid på under tre måneder. Alle lån med en løbetid på under tre måneder er omfattet af den nye lov om 48 timers betænkningstid.


LENDON TILBYDER IKKE KVIKLÅN

LendOn tilbyder en ubegrænset Kredit på op til 15.000 kroner.

Vores kunder er derfor ikke pålagt en betænkningstid på 48 timer.


LendOn tilbyder en af de laveste rentesatser på markedet – og vi tilbyder online lån helt uden gebyrer og skjulte omkostninger, så du kan være sikker på, at du ved, hvad du betaler for. Renten, du betaler for at låne penge hos LendOn, dækker de udgifter, som vi har forbundet med at låne dig pengene – eksempelvis til administration, IT, løn mm.

Se gerne vores Trustpilot, hvor flere hundrede glade kunder har givet deres mening til kende.


DIN PRIVATØKONOMI – DIT ONLINE LÅN NU

  • Lån 15.000 kroner
  • Ansøg hurtigt og nemt online
  • Få pengene udbetalt straks
  • Lav fast rente

ANSØG OM ET ONLINE LÅN HER


VIL DU VIDE MERE OM VORES LÅN?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lånetilbud?
Er du ikke helt sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.

KUNDESERVICE
Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,