Faa-et-privatlaan

Privatlån

Økonomi – og særligt lån – er et følsomt emne. Det er det, fordi det er en privat ting, som vi gerne holder for os selv.

Alle kan dog få brug for et privatlån – og det kan du optage hos Lendon. Uanset om du skal optage et privatlån til en uforudset udgift eller en tandlægeregning, så kan du låne op til 20.000 kr. hos os.

Læs hvad andre kunder skriver om os på Trustpilot, hvor vi har tusindevis af 5-stjernede anmeldelser.

 • Lån 15.000 kroner
 • Ansøg på få minutter
 • Hav pengene indenfor 3 timer
 • Hurtig og let online-ansøgning


ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

At tage et privatlån er en privatsag. Derfor kan det også være svært at spørge venner, familie og bekendte til råds.

Hos Lendon.dk står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål angående privatlån og online-lån generelt. Du kan blot give os et kald, og vores søde kundeservice vil sidde klar til at hjælpe dig.

Ønsker du at finde svarende selv, så bliv på denne side. Brug eventuelt denne oversigt, til hurtigt at danne dig et overblik. Ved at klikke på de givne emner i oversigten, vil du kunne navigere dig rundt på siden, og finde de informationer, som er relevante for lige præcis dig.

HVAD ER PRIVATLÅN?

Privatlån kendes nok bedst fra pengeinstitutter, særligt banker, hvor de fleste af os går hen, når vi skal låne til bolig, bil eller noget helt tredje.

Privatlån i banken er dog ofte omstændigt og kræver en masse papirarbejde, der trækker processen i langdrag. Derfor er det de færreste af os, der går i banken for at optage et privatlån, medmindre det er til større anskaffelser, såsom bolig eller bil. Har du heller ikke lyst til at gå i banken, kan du få et privatlån hos os.

Med andre ord, tilbyder vi en særdeles fleksibel løsning på privatlån, der kan formes efter netop din situation. Hos os kan du få et privatlån op til 15.000 kr. og du kan afdrage lånet når som helst.

Desuden kan du, modsat banken, ansøge om privatlånet på blot få minutter og have pengene på stående på din konto indenfor tre timer, hvis du ansøger i vores åbningstid.

Dette skyldes, at hele vores ansøgningsproces foregår online og vi anvender NemID til at vurdere, hvorvidt du er kreditværdig som låntager.Læs mere om privatlån her:


SÅDAN REDUCERER DU OMKOSTNINGEN PÅ DIT PRIVATLÅN


Kortere løbetid

En måde hvorpå du kan reducere omkostningen på dit privatlån er ved at afdrage lånet inden den løbetid du havde planlagt. Det er altså altid en fordel at betale privatlånet ud, så snart din økonomi kan holde til det. Har du eksempelvis et privatlån på 5.000 kr. med en løbetid på 12 måneder, kan du spare 3.750 kr. i renteomkostning ved at afbetale lånet allerede efter 7 måneder.


Løbende afdrag

En anden måde, hvorpå du kan reducere omkostningen på dit privatlån er ved at afdrage på lånet løbende.

Det skyldes, at renteomkostningen – som skal betales hver måned – udgør en procentdel af det resterende lånebeløb. Jo lavere lånebeløb, jo lavere renteomkostning.

Du opnår derfor en besparelse ved at afdrage løbende på privatlånet. Uden at det nødvendigvis er de store summer, vil du måned for måned kunne mærke, at din renteomkostning falder. 

Faa-et-privatlaan-Løbende afdrag-LendonDK


HVEM KAN FÅ ET PRIVATLÅN?

Selvom vi ikke kræver meget af dig som låner, er der alligevel nogle krav du skal opfylde. Som låntager hos os skal du:

 • have et NemID
 • være mindst 21 år
 • have et dansk CPR-nr
 • have en dansk adresse
 • have en aktiv e-mailadresse
 • have et dansk telefonnummer
 • have en dansk bankkonto
 • vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Da disse krav opfyldes af langt de fleste danskere, er der stor sandsynlighed for, at du bliver vurderet kreditværdig, når du søger om privatlån på Lendon.dk.

Blev du ikke godkendt, kan det skyldes to ting: 1. Du står registreret i RKI. 2. Der var andre forhold i din låneansøgnig, der gjorde, at vi desværre ikke kan låne dig penge på nuværende tidspunkt.


ET FLEKSIBELT PRIVATLÅN

Da vores privatlån fungerer som en kredit, er det en særdeles fleksibel løsning til dig, der har et presserende lånebehov. Du kan nemlig forme præcis den afdragsmodel som du ønsker. Et privatlån er altså både til dig, som ønsker et afdragsfrit lån, men også til dig, der ønsker at afdrage privatlånet løbende.

Et afdragsfrit privatlån betyder, at du kun betaler renteomkostningen på 15% af lånebeløbet og afdrager det fulde lånebeløb ved løbetidens udløb. Har du eksempelvis et privatlån på 1.000 kr., betaler du fast 150 kr. om måneden og afdrager de 1.000 kr. efter eksempelvis 12 måneder. Din renteomkostning ved denne model er således 1.800 kr. Dette giver en total låneomkostning på 2.800 kr. Ved at afdrage løbende, kan du reducere renteomkostningen på dit privatlån. Har du mulighed for det, er det således en billigere løsning end et afdragsfrit lån.

Har du et privatlån på 1.000 kr., betaler du 150 kr. i rente den første måned. Afdrager du lånet med eksempelvis 100 kr. om måneden, vil du i måned 2 have en renteomkostning på 135 kr.

Følger du denne model, vil du tilmed have betalt privatlånet ud allerede efter 10 måneder og sparer derfor to måneders renteomkostning. Skulle du – mod forventning – have brug for mere tid til at afbetale dit privatlån, kan du desuden ansøge om forlængelse af lånet.


Et personligt privatlån

Da privatlån, som sagt, er et følsomt emne, sætter vi en stor dyd i at levere 100% gennemsigtighed, når du vælger at låne hos os. Allerede før du optager privatlån, kan du med vores smarte låneberegner danne dig fuldt overblik over lånets reelle omkostning, så du ved, hvad du går ind til og undgår ubehagelige overraskelser.

Godkender vi dig som låntager, kan du ansøge om det lånebeløb du har brug for. Ved ansøgning bliver du tildelt en personlig kundeprofil på Lendon.dk, hvorfra du altid kan følge udviklingen af dit privatlån. Det er også herfra du kan afdrage på privatlånet, ansøge om forlænget løbetid eller hæve lånebeløbet. Har du afdraget på dit privatlån, men får brug for ekstra penge, kan du hæve lånebeløbet uden at skulle godkendes igen.

Lånebeløbet kan maksimalt hæves til det beløb du blev godkendt til i første omgang. Det betyder, at hvis du eksempelvis har lånt 5.000 kr. og har afdraget 2.000 kr., bliver de 2.000 kr. en ‘buffer’ som du altid kan låne igen, hvis du får brug for det. Du har også mulighed for at hæve dit maksimale lånebeløb hen ad vejen, uden at du skal ansøge igen.


ET PRIVATLÅN TIL DIT BEHOV

Der kan være mange grunde til, at du har brug for et privatlån. Derfor er der heller ikke ét behov, der er mere rigtigt end andre, når du overvejer at låne. Hvad du til gengæld skal gøre dig tanker om er, hvorvidt du har mulighed for at betale lånet tilbage indenfor fristen, samt hvilket lånebehov du har.

Er der for eksempel tale om et langfristet lånebehov, er vores privatlån muligvis ikke løsningen for dig. Vurderer du derimod dit lånebehov som kortfristet og er du rimelig sikker på, at du kan tilbagebetale privatlånet indenfor en overskuelig tidsramme, kan du roligt ansøge om privatlån hos os. Kortfristede lånebehov dækker over mange ting – lige fra tandlægeregningen til drømmerejsen. Det kan også være mere presserende ting, der afbryder flowet i hverdagen, såsom en dryppende vandhane eller reparation af bilen eller cyklen. I sådanne tilfælde, vil de fleste af os bare have omkostningen ud af verden hurtigst muligt, så hverdagen igen kan fortsætte uforstyrret.

Endeligt kan et kortfristet lånebehov også være et tilbud med en stor besparelse, eksempelvis den dyre drømmetaske eller det dyre drømmeure, som er sat ned til halv pris. Låner du til et godt tilbud er det vigtigt, at du holder besparelsen op mod lånets samlede omkostning. Er omkostningen højere end besparelsen, er det ikke en rentabel løsning, da du i princippet mister flere penge ved at låne penge til besparelsen end ved at købe varen til fuld pris. Kan du ikke vente, kan vores kredit naturligvis benyttes alligevel.


KUNDESERVICE

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lånetilbud?
Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’ sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,