quick_loan_lendon.dk

Quicklån

Quicklån er et andet ord for kviklån og refererer til et hurtigt, internetbaseret lån. Quicklån er altså det samme som online-lånmobillån og andre lignende termer, som du måtte være stødt på i din digitale færden. Vi tilbyder et quicklån i form af en kredit, hvor du kan låne op til 15.000 kr. til en fast månedlig rente på 15%.

Vi tilbyder dig de første 30 dage af din låneperiode rente- og gebyrfrit, såfremt at du er ny kunde hos os. Vi sætter en dyd i høj kundetilfredshed, hvilket også har resulteret i over 200 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot. Ansøg om dit quicklån på få minutter, ved at klikke på låneberegneren herunder.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ansøg på 1 minut
 • Hav pengene indenfor 3 timer
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Hos Lendon.dk udbyder vi flere typer af låneprodukter. Foruden vores kredit hvor du kan låne op til 15.000 kr., så udbyder vi også quicklån. Med et quicklån kan du låne op til 10.000 kr.Dermed er det en lånetype, som særligt passer godt til de, der ønsker et mindre lån. Ønsker du at vide mere om quicklån, så læs med her på siden. Brug gerne oversigten herunder, hvor igennem du kan klikke dig hen til et givent emne.

laaner-penge-OVERSIGT-LendonDK
quicklaan-nu-ny-OVERSIGT-LendonDK
laaner-penge-via-quicklaan-OVERSIGT-LendonDK

HVAD ER QUICKLÅN?

Som sagt dækker quicklån over et kortfristet, internetbaseret lån, der kan optages hurtigt og nemt direkte fra din computer, tablet eller smartphone. Termen ‘quicklån’ refererer derfor ofte til den hurtige ansøgningsproces i forbindelse med denne type lån. Quicklån er hurtige, fordi det er en låneform, der går udenom banker og realkreditinstitutter. Det betyder, at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån, hvorfor du heller ikke skal retfærdiggøre, hvad du låner til. Et quicklån er altså i mange tilfælde en fordel, hvis du har et kortfristet lånebehov på op til 15.000 kr. Her kan et lån fra os hjælpe dig med at få omkostningen ud af verden, hvilket tillader dig at finde frem til den rette finansiering i ro og mag.Læs mere om quicklån her:

I HVILKE SITUATIONER ER QUICKLÅN EN GOD IDÉ?

Fordi et quicklån er så fleksibelt, har det en række anvendelsesmuligheder, hvorfor det også kan karakteriseres som forbrugslån. Quicklån anvendes typisk ved to behov: (1) uforudsete udgifter og (2) attraktive tilbud. Fordi uforudsete udgifter, som navnet indikerer, uventet, kommer de i mange former og størrelser. Uforudsete udgifter kan ramme når som helst, hvorfor der ikke altid er luft i budgettet til at rumme dem. I sådan en situation kan et quicklån hjælpe dig til at få omkostningen ud af verden her og nu, hvorefter du i ro og mag kan planlægge, hvordan du har tænkt dig at tilbagebetale lånebeløbet. Uforudsete udgifter kan være en tandlægeregning, en reparation i hjemmet eller noget helt tredje. Attraktive tilbud er tilbud, hvor der er en markant besparelse i forhold til normalprisen. Af samme årsag, er denne type tilbud typisk tidsbegrænsede, hvorfor du helst skal slå til her og nu. Er der ikke luft i budgettet den pågældende måned, kan et quicklån være en god løsning, så du kan reagere på tilbuddet, uden at skulle overtrække din konto. Alt du skal overveje inden du anvender quicklån er, om besparelsen på tilbuddet er større end omkostningen på lånet. Er den det, kan du uden skrupler gå igang med at låne med det samme. Er det modsatte tilfældet, kan du stadig optage quicklån, men det kræver, at du tænker over det en ekstra gang og at du er bekendt med en situation du sætter sig selv i. Når det så er sagt, har vores quicklån en ubegrænset løbetid, hvorfor det for langt de fleste er muligt at finde en god finansieringsløsning på deres quicklån. 

hvem-kan-optage-quicklaan-I HVILKE SITUATIONER ER QUICKLÅN EN GOD IDÉ?-LendonDK

HVEM KAN OPTAGE QUICKLÅN?

Da du ikke stiller sikkerhed for et quicklån hos os, stiller vi meget få krav til dig som låntager. Kravene er simple og opfyldes af langt de fleste danskere. For at blive godkendt som låntager på Lendon.dk skal du:

 • være mindst 21 år
 • have et dansk CPR-nr
 • have en dansk adresse
 • have et NemID
 • have en aktiv e-mailadresse
 • have et dansk telefonnummer
 • have en dansk bankkonto
 • vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Bliver du godkendt, kan du begynde at oprette en kredit op til det godkendte lånebeløb med det samme. Bliver du ikke godkendt, skyldes det, at vi fandt nogle forhold i din låneansøgning, der gør, at vi desværre ikke kan tilbyde dig lån på nuværende tidspunkt. Et sådan forhold er eksempelvis, hvis du står registreret i RKI, da vi ikke låner penge ud til danskere med denne registrering. Du er dog altid velkommen til at ansøge igen, såfremt dette forhold ændrer sig.

laaner-penge-nemt -HVEM KAN OPTAGE QUICKLÅN?-LendonDK
Quicklån hurtigt-HVEM KAN OPTAGE QUICKLÅN?-LendonDK

HVAD KOSTER ET QUICKLÅN?

Et quicklån har en månedlig omkostning på 15% af lånebeløbet. Den samlede pris på dit quicklån afhænger således i høj grad af, hvor meget og hvor længe du låner. Låner du eksempelvis 1.000 kr. koster det dig 150 kr. om måneden i rente, såfremt du ikke afdrager på lånet. Fordi prisen på quicklån udgøres af en procentdel af lånebeløbet, har du mulighed for at reducere den samlede omkostning på dit lån ved at afdrage løbende. På den måde sænker du dit lånebeløb og dermed dine renteomkostninger i forbindelse med lånet. Du kan tillige vælge at optage et afdragsfrit quicklån, hvor du kun betaler renter frem til løbetidens udløb. På den måde opnår en minimal månedlig omkostning, der giver dig gode forudsætninger for at spare penge sammen til at tilbagebetale lånet. Med andre ord, har du stor fleksibilitet til selv at forme omkostningen på dit quicklån hos os. Efter du er godkendt bliver du tillige tildelt en personlig kundeprofil på Lendon.dk, hvorfra du løbende kan monitorere dit lån. Det er også herfra du kan afdrage på eller tilbagebetale lånet. Den månedlige renteomkostning trækker vi automatisk fra det kreditkort du har angivet ved ansøgning om quicklån, således at låner aldrig når en uoverkommelig størrelse.

HAR DU SPØRGSMÅL OMKRING QUICKLÅN?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål om quicklån, er du sandsynligvis ikke alene. Derfor kan du muligvis finde svaret i vores ‘Spørgsmål og Svar-sektion’, hvor vi har samlet svarene på de spørgsmål vi oftest bliver stillet. Finder du stadig ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage mellem 9:00 og 16:30 på telefon 78 74 62 08 eller via mail på info@lendon.dk.KundeserviceANSØG NU

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,