quick_loan_lendon.dk

Nemmeste lån hos LendOn

Vores kunder spørger, hvor de kan få de nemmeste lån. Svaret er, at det kan de få hos LendOn. Vi tilbyder de nemmeste lån i form af en Kredit, hvor du kan låne op til 15.000 kr.


Vi sætter en dyd i høj kundetilfredshed, hvilket også har resulteret i over tusindevis af 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot.

Ansøg om dit lån på få minutter, ved at klikke på låneberegneren herunder.

 • Lån 15.000 kr.
 • Ansøg på 1 minut
 • Hav pengene indenfor 3 timer
 • Hurtig og let online-ansøgning


ANSØG OM LÅN HER


OVERSIGT

Hos Lendon.dk udbyder vi to typer af låneprodukter. Foruden vores Kredit hvor du kan låne op til 15.000 kr.

Ønsker du at vide mere, så læs med her på siden.

Brug gerne oversigten herunder, hvor igennem du kan klikke dig hen til et givent emne.

laaner-penge-OVERSIGT-LendonDK
quicklaan-nu-ny-OVERSIGT-LendonDK
laaner-penge-via-quicklaan-OVERSIGT-LendonDK


HVAD ER LÅN?

Nemmeste er hurtige, fordi det er en låneform, der går udenom banker og realkreditinstitutter. Det betyder, at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån, hvorfor du heller ikke skal retfærdiggøre, hvad du låner til.


DE NEMMESTE LÅN

Kredit er fleksibelt, og har en række anvendelsesmuligheder, hvorfor det også kan karakteriseres som forbrugslån.

Lån anvendes typisk ved to behov:

(1) uforudsete udgifter og (2) attraktive tilbud. Fordi uforudsete udgifter, som navnet indikerer, uventet, kommer de i mange former og størrelser.
Uforudsete udgifter kan ramme når som helst, hvorfor der ikke altid er luft i budgettet til at rumme dem. I sådan en situation kan et lån hjælpe dig til at få omkostningen ud af verden her og nu, hvorefter du i ro og mag kan planlægge, hvordan du har tænkt dig at tilbagebetale lånebeløbet.

Uforudsete udgifter kan være en tandlægeregning, en reparation i hjemmet eller noget helt tredje. Attraktive tilbud er tilbud, hvor der er en markant besparelse i forhold til normalprisen.

Af samme årsag, er denne type tilbud typisk tidsbegrænsede, hvorfor du helst skal slå til her og nu. Er der ikke luft i budgettet den pågældende måned, kan et lån være en god løsning, så du kan reagere på tilbuddet, uden at skulle overtrække din konto. Alt du skal overveje inden du anvender lån er, om besparelsen på tilbuddet er større end omkostningen på lånet.

Er den det, kan du uden skrupler gå igang med at låne med det samme. Er det modsatte tilfældet, kan du stadig optage lån, men det kræver, at du tænker over det en ekstra gang og at du er bekendt med en situation du sætter sig selv i.

Når det så er sagt, har vores lån en ubegrænset løbetid, hvorfor det for langt de fleste er muligt at finde en god finansieringsløsning på deres lån. 

hvem-kan-optage-quicklaan-I HVILKE SITUATIONER ER QUICKLÅN EN GOD IDÉ?-LendonDK


NEMMESTE LÅN

Da du ikke stiller sikkerhed for et lån hos os, stiller vi meget få krav til dig som låntager. Kravene er simple og opfyldes af langt de fleste danskere. For at blive godkendt som låntager på Lendon.dk skal du:

 • være mindst 21 år
 • have et dansk CPR-nr
 • have en dansk adresse
 • have et NemID
 • have en aktiv e-mailadresse
 • have et dansk telefonnummer
 • have en dansk bankkonto
 • vurderes kreditværdig af Lendon.dk

laaner-penge-nemt -HVEM KAN OPTAGE QUICKLÅN?-LendonDK
Quicklån hurtigt-HVEM KAN OPTAGE QUICKLÅN?-LendonDK


HVAD KOSTER ET LÅN?

Den samlede pris på dit lån afhænger således i høj grad af, hvor meget og hvor længe du låner.

Låner du eksempelvis 1.000 kr. koster det dig 150 kr. om måneden i rente, såfremt du ikke afdrager på lånet. Fordi prisen på lån udgøres af en procentdel af lånebeløbet, har du mulighed for at reducere den samlede omkostning på dit lån ved at afdrage løbende.

På den måde sænker du dit lånebeløb og dermed dine renteomkostninger i forbindelse med lånet. Du kan tillige vælge at optage et afdragsfrit lån, hvor du kun betaler renter frem til løbetidens udløb.

På den måde opnår en minimal månedlig omkostning, der giver dig gode forudsætninger for at spare penge sammen til at tilbagebetale lånet. Med andre ord, har du stor fleksibilitet til selv at forme omkostningen på dit lån hos os.

Efter du er godkendt bliver du tillige tildelt en personlig kundeprofil på Lendon.dk, hvorfra du løbende kan monitorere dit lån. Det er også herfra du kan afdrage på eller tilbagebetale lånet.

Den månedlige renteomkostning trækker vi automatisk fra det kreditkort du har angivet ved ansøgning om lån, således at låner aldrig når en uoverkommelig størrelse.


HAR DU SPØRGSMÅL OMKRING LÅN?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål om lån, er du sandsynligvis ikke alene. Derfor kan du muligvis finde svaret i vores ‘Spørgsmål og Svar-sektion’, hvor vi har samlet svarene på de spørgsmål vi oftest bliver stillet. Finder du stadig ikke dit svar her, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage mellem 9:00 og 16:30 på telefon 78 74 62 08 eller via mail på info@lendon.dk.KundeserviceANSØG NU

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,