en-metro-station-i-koebenhavn-danmark-rejsekort-LendOn.dk

Rejs billigt rundt med rejsekort

Du kan undgå dyre rejser med tog, bus og metro med et rejsekort. Og der er mange penge at spare. Vi vil her guide dig til dit næste køb af rejsekort.

Uanset om du vælger et personligt rejsekort, eller hvornår du rejser på dagen, så er det meget billigere at rejse på et rejsekort, end at købe enkeltbilletter på mobiltelefonen eller på stationen.

Ofte kan du spare næsten det dobbelte af udgiften. Hvis du er Ung eller Pensionist, kan du faktisk også få 20 % rabat på rejser uden for myldretid.

Log ind på Rejsekort.dk for at læse mere.

Læs også: Her er det billigst at bo


ANONYMT REJSEKORT

Et anonymt rejsekort koster 80 kroner og kan købes på farten i alle DSB kiosker. Fordelen ved et anonymt kort er, at du kan dele det med andre. Ulempen ved et anonymt rejsekort er, at du ikke får de ekstra rabatter på rejser, som dem med personlig rejsekort får.

Mister du rejsekortet, så kan du heller ikke få det refunderet og du mister derfor den saldo, der er stående på kortet.

Til gengæld kan du altid tanke det op på alle metro- og togstationer.


FLEXKORT

Et flexkort er rigtig smart, hvis I er en familie, som gerne vil dele rejsekortet. Fordelen ved et rejsekort er, at du slipper for at holde styr på zoner og billetter.

Rejsekortet bliver også automatisk tanket op, så du slipper for at tænke på betalingen.


PENDLERKORT

Et pendlerkort koster 50 kroner at købe. Med et pendlerkort kan du rejse frit rundt i det pendlerområde, du har bestilt.

Kortet bliver også automatisk optanket, når det er løbet tør for saldo.


REJS NEMT TIL MALMØ

Du kan bruge dit rejsekort til at køre en tur med toget til Malmø i Sverige. Det er faktisk virkelig nemt. Man tjekker bare ind på maskinen i København og ud igen på maskinen på Malmø station.


UNDGÅ KONTROLAFGIFT

Skulle uheldet være ude, og du har glemt at tjekke ind med dit rejsekort, samt fået en kontrolafgift for din forglemmelse, så fortvivl ikke.

Ansøg her!

Du kan måske også have interesse i at læse?
Gode grunde til et billån
Lån akut til tandlæge
Ansøg på minuttet
Lån til rejsen


VIL DU HAVE EN GOD LÅNEOPLEVELSE?

LendOn tilbyder to attraktive online lånemuligheder:

Kredit 15.000 kroner

Start ansøgningen her !


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores Kredit?
Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00ANSØG NU

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,