adult-banking-blur

Sammenligning af lån

Hos Lendon.dk kan du låne helt op til 15.000 kr. Vi har to lånemuligheder – kredit og kviklån. Du kan nemt lave en sammenligning af lånemulighederne, ved blot at trykke på vores låneberegner herunder. Det er også under låneberegneren, at du kan udfylde din ansøgning til et lån hos os.

Hvis det er første gang, at du låner penge hos os, så vil de første 30 dage af din låneperiode være rente- og gebyrfrie. Vores produkter er 100% gennemsigtige og du behøver heller ikke stille dokumentation for at låne. Dette har desuden resulteret i en høj score på Trustpilot.

 • Kredit op til 15.000 kr. i 30 dage rentefrit
 • Ingen behov for lønsedler
 • Ansøg blot med NemID
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Det kan være svært at sidde på egen hånd og sammenligne lån. Ligeledes kan det være en udfordring at få eksempelvis en bankrådgiver til det, da de som regel vil have egen virksomheds interesser for øje. Heldigvis kan du gøre det nemt og sikkert hjemmefra, ved at bruge vores låneberegner. Inden du går igang med din låneansøgning, så læs mere om at sammenlige lån på denne side.

SAMLEDE KREDITOMKOSTNINGER

Når du laver en sammenligning af lån, er de samlede kreditomkostninger en af de punkter, du skal sammenligne de forskellige låneudbydere ud fra. De samlede kreditomkostninger er de penge, du rent faktisk skal betale for at låne. Beløbet varierer alt efter, hvor lang tid du ønsker at låne pengene i, samt det beløb du ønsker at låne. Du kan selv regulerer og undersøge, hvad de samlede kreditomkostninger er for dit ønskede lån via vores låneberegner. Bid her mærke i at omkostningerne for kreditten blot er et opstillet eksempel, og sagtens kan blive billigere ved hurtig tilbagebetaling. Ved begge lån kan der dog lånes gratis den første måned som førstegangslåner. Så samlet set kan de samlede kreditomkostninger have betydning for valg af udbyder, når man laver en sammenligning af lån.

UDBETALINGSTID

Ved en sammenligning af lån er udbetalingstid et punkt, der er værd at tage med i overvejelserne. Her drejer det sig om hvor lang tid der går fra du ansøger, til du kan have pengene på kontoen. Inden du bruger det punkt til sammenligning af lån, må du først gøre op med dig selv, hvor vigtigt det det for dig at pengene kommer med det samme? Her vil der med et kviklån, af lovmæssige årsager, gå minimum 48 timer før du vil kunne modtage pengene. Med kreditten derimod vil du kunne modtage pengene samme dag.Læs mere om sammenligning af lån her:

ANSØGNINGSPROCESSEN

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på 1 minut, så det hele processen går nemt og hurtigt. Dette sikrer, i tilfælde af at du bliver godkendt, at pengene hurtigere vil være på din konto.

BRUGERANMELDELSER

Et fjerde punkt man kan se på når man laver en sammenligning af lån, er det forskellige udbyderes brugeranmeldelser. En god måde at vurdere udbyderne er via Trustpilot. Her har tidligere og eksisterende kunder beskrevet og vurderet deres oplevelser med udbyderen. Desto højere score man har fået desto bedre har gennemsnittet af oplevelserne været. Hos lendon.dk har vi en høj trustpilot score på 8,6 ud af 10 mulige.

LÅNEBELØB

Et punkt der også kan være vigtigt i en sammenligning af lån, er lånebeløb. Her kan du se på hvor meget og hvor lidt, det er muligt at låne hos udbyderen. Dét lånebeløb der er behov for, er selvfølgelig en individuel sag. Hos Lendon.dk kan du låne helt op til 15.000 kr via vores kredit. De 15.000 kr kan lånes gratis som førstegangslåner hvis blot du betaler tilbage indenfor 30 dage.

LØBETID

Ved sammenligning af lån kan en sammenligning af løbetid også være et punkt, der er værd at vurdere. Med løbetiden sammenlignes det, hvor lang tid du har til at betale lånet tilbage i. Her vil der være forskel på, om det er et kviklån eller en kredit, du ønsker. Kviklån er kendetegnet ved at løbetiden er relativt kort. Modsat tilbyder vi via vores kredit et lån hvor du ikke har noget fastsat tilbagebetalingstidpunkt. Her er det altså op til dig, hvornår du ønsker at betale tilbage. Så løbetiden kan have stor betydning, og bestemt noget du bør have med, når du laver en sammenligning af lån.

Sammenligning-af-laan-LØBETID-LendonDK

KRAV

Et punkt der også er væsentligt at tage stilling til, når du laver en sammenligning af lån, er de krav der stilles til dig som låner. Visse krav kan være forskellige fra udbyder til udbyder, og derfor er det muligt, der er udbydere, du ikke kan låne hos. Et af de krav der kan variere, er minimumsalderen på dig som låner. Hos Lendon.dk er vores minimums alder 21 år, mens den hos andre udbydere kan være højere eller lavere. Når vi som låneudbydere sætter en minimumsalder, er det for at hjælpe helt unge og uerfarne lånere. Da man som 18-20 årig ikke ikke har den store erfaring at med privatøkonomi, og eventuelt ikke har helt styr hvad det indebærer at tage et lån, har vi valgt en grænse på 21 år. Hos Lendon.dk har vi en række krav, der skal overholdes, før det er muligt at låne. Kravene er dog ganske overkommelige, og noget størstedelen af danskerne kan overholde. Udover en minimumsalder på 21 år er vores krav på Lendon.dk følgende:

 • Du skal have et NemID
 • Du skal være mindst 21 år
 • Du skal have et dansk CPR-nr
 • Du skal have en dansk adresse
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du skal vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Udbydernes forskellige krav er et vigtigt punkt, når du laver en sammenligning af lån.

SPØRGSMÅL OM SAMMENLIGNING AF LÅN?

Fandt du ikke de ønskede svar om sammenligning af lån, og sidder stadig tilbage med spørgsmål? Så er du meget velkommen til at ringe ind til os alle hverdage mellem 09:00 og 16:30 på telefon 78 74 62 08. Vi sidder klar til at hjælpe dig af med din tvivl, hvad end det omhandler kviklån, kredit, sammenligning af lån eller helt generel undren omkring lån. Hvis du ønsker at lede videre efter svaret selv kan du kigge i vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor de oftest stillede spørgsmål besvares. Ønsker du ikke at ringe ind til os, er du meget velkommen til at sende os en mail til info@lendon.dk. Herefter vil den blive besvaret hurtigst muligt.

Kundeservice

Telefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.ANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på