Kvinde-afbetaler-weblån

Weblån

At optage et weblån er en populær og lettilgængelig måde at låne penge på. Her behøver du ikke at troppe op i banken, men du kan blot ansøge om dit weblån via tablet, computer eller smartphone. Hos Lendon.dk kan du låne op til 15.000 kr. Ydermere giver vi vores førstegangs-låner 30 dage rente- og gebyrfrit.

Hos os finder du nogle af markedets bedste produkter, hvorfor vi også har flere hundrede 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot. Når du optager et weblån her, behøver du ikke at dokumentere for det. Du skal blot bekræfte din ansøgning med dit NemID. Tryk blot på låneberegneren herunder, og kom i gang med dit weblån.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ingen behov for lønsedler
 • Ansøg blot med NemID
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Weblån er blot en anden betegnelse for at låne penge online. Du kan optage et weblån på flere måder. Hos Lendon.dk tilbyder vi weblån som enten kredit eller kviklån. Du kan låne op til 15.000 kr. alt efter hvor stort dit lånebehov må være. Det kan være svært at overskue hvordan et weblån fungerer. Derfor har vi samlet alle informationer om weblån på denne side. Klik blot på det emne herunder, som du ønsker at læse mere om. Så vil du blive sendt direkte videre til den givne sektion.

WEBLÅN SOM KVIKLÅN ELLER KREDIT

Hos os, tilbyder vi weblån i form af en kredit eller et afdragslån. Uanset hvilket type weblån du vælger, er der ingen skjulte omkostninger og du får en fast månedlig rente.

Med vores kredit, får du et ekstra råderum på din konto. Vi tilbyder en kredit på op til 15.000 kr. og med vores fleksible afbetaling, vælger du selv hvornår du vil tilbagebetale dit weblån. Vi stiller ingen spørgsmål til, hvad du bruger pengene på, så du har selv lov til at bestemme, hvad dit weblån skal gå til.

Et kviklån er til dig som ønsker et mindre beløb til, at klare et uventet problem. Du kan sågar benytte et kviklån, hvis du mangler de sidste penge til at købe det du mangler. Løbetiden er på 30 dage, hvor du her skal tilbagebetale det fulde beløb. Inden du optager et weblån, anbefaler vi at du vurderer din økonomi. Kig på dit behov af lånebeløb, for at undgå at betale flere renter end hvad du behøver, for dit weblån.Læs mere om weblån her:

HVORDAN FOREGÅR ANSØGNINGSPROCESSEN VED WEBLÅN?

Hos os er det vigtigt at du kender til vores ansøgningsproces og er indforstået med vores weblån, fra start til slut. Vi har derfor optimeret vores ansøgningsprocess så effektivt som muligt, til gavn for din låneoplevelse. Du kan gennemføre vores ansøgningsproces på ét minut og blot bekræfte med dit NemID. Du får også tildelt en gratis profil, hvor du kan monitorere din aftale og justere dit weblån, efter behov. Med vores weblån, vil ansøgningsprocessen forløbe sig således:1. Vælg et beløb  På vores side, vælger du vores kviklån eller kredit. Herefter vælger du dit ønsket beløb med vores låneberegner. Med låneberegneren får du også et overblik af de indbefattede omkostninger, der hører til lånet.2. Udfyld personlige oplysninger og indkomst  Under vores låneberegner, trykker du ansøg. Her har vi brug for nogle enkelte oplysninger, som du bedes udfylde, så vi kan fuldføre ansøgningsprocessen. De enkelte oplysninger omfatter bl.a. CPR-nummer, email og bankkonto.3. Bekræft med NemID  Herefter, bekræfter du dine oplysninger med NemID. Du vil, ud fra de givne oplysninger, blive kreditvurderet og indenfor kort tid, modtage dit weblån såfremt du er blevet godkendt.4. Vælg betalingskort  I dette trin skal du vælge dit ønskede betalingskort, som du vil bruge til at betale renterne på dit weblån med. Med vores fleksible afbetaling bestemmer du selv, hvornår du vil betale tilbage indenfor låneperioden.5. Afvent godkendelse  Dette er det sidste trin i ansøgningsprocessen. Du vil blive kreditvurderet af os, og blive ringet op af vores kundeservice. Vi fortæller dig, hvorvidt du er blevet godkendt til vores weblån. 

Kvinde-afbetaler-weblån-ANSØGNINGSPROCESSEN VED WEBLÅN-LendonDK

HVORDAN AFBETALER DU DIT WEBLÅN?

Hos Lendon.dk har vi ingen skjulte omkostninger, når du optager et weblån. Vi har fjernet en række gebyrer, så du kan nøjes med at betale en fast månedlig pris. Med vores kredit betaler du 15% i renter om måneden, uanset hvor meget du har lånt. Det vil sige at når du for eksempel låner 1.000 kr. betaler du 150 kr. om måneden i renter. Den 1. hver måned, trækker vi automatisk renteudgifterne fra dit betalingskort, som du har angivet ved ansøgningen. Om du bruger VISA eller Mastercard er helt op til dig og du kan på din profil vælge at skifte betalingskort, hvis der er behov for det. Hvis du beslutter dig for at betale hele dit weblån af, skal du blot overføre til vores konto. Vores reg- og kontonummer er: 7872-0004502436. Husk altid at skrive dit CPR-nummer i “tekstfelt til modtager”, så vi kan se at du har til hensigt at afbetale på dit weblån. Da vores kviklån har en maksimal løbetid på 30 dage, skal det fulde beløb tilbagebetales inden løbetiden er ovre, for at undgå yderligere renter. Du afbetaler blot via din netbank, til vores konto.

HVEM KAN TAGE ET WEBLÅN?

For at optage et weblån hos os, har vi nogle få betingelser du skal opfylde. Det er ikke meget der kræves for at disse skal opfyldes, men de er til for at sikre dig som låntager og os som låneudbyder. Disse betingelser skal opfyldes for, at optage et weblån hos os:

 • Du skal være mindst 21 år
 • Du skal have et dansk CPR-nummer
 • Du skal have en dansk adresse
 • Du skal have et NemID
 • Du skal have en e-mail adresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du vurderes kreditværdig af Lendon.dk

SIKKERHED AF WEBLÅN HOS OS

Når du tager et weblån, bestræber vi os på, at du føler dig sikker hele vejen igennem. Dine data overføres via en krypteret forbindelse og vi kræver ikke flere oplysninger, end der er behov for. Dine oplysninger hos os, vil blive betragtet som strengt fortrolige. Vi ser helst, at du tager et weblån med ansvarlighed og at du ved, at du er i stand til at betale tilbage, når løbetiden er afsluttet. Men skulle du stå i den situation, at du ikke kan betale dit weblån tilbage i tide, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Hos os kan du ansøge om at forlænge dit weblån og vi kan hjælpe dig med at planlægge din tilbagebetaling. På den måde undgår du unødige renter og, i værste tilfælde, at blive registreret som skyldner i et offentligt register. Har du brug for råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 44 22 46 64 fra 09:00 – 16:30. Vi er også tilgængelige på vores mailadresse info@lendon.dk.KundeserviceTelefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

DU MÅ ELLER LIGE...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på