Hjemmehygge og underholdning under corona

10 ting man kan lave under Corona

Uddannelsesinstitutioner, arbejdspladser, cafeer, restauranter og klubber er lukket. Over hele landet opfordres vi alle sammen til at holde os indendørs og undgå al social kontakt. Pludselig er tiden blevet et uendeligt begreb, og de fleste af os er ved at blive småskøre af at lave ingenting.

Vi har derfor samlet en liste med 10 ting, som man kan lave under Corona-isolation. Ting, som man ellers sjældent tager sig tid til.

Læs også: Planlæg din ferie: Sommerhus ved vandet


Lav en spa-dag

Hvem drømmer ikke om at tage et par dage ud af kalenderen og tage på spaophold? Eller bare have tid og overskud til at forkæle krop fra top til tå? Den tid har du lige nu, og det er faktisk nemmere at lave egen hjemmespa, end man lige skulle tro. Det eneste, det kræver, er et ryddeligt rum, musik fra naturen, morgenkåbe og produkter til at pleje krop, hud og sjæl.

En dag med hjemmespa og selvforkælelse vil give dig en følelse af fred og ro i hele kroppen, og du vil finde fornyet energi til at komme igennem denne stressende indetid.

LÅN 15.000 KRONER

Har du plads på badeværelset, men intet badekar, så er der også hjælp at hente. Man kan nemlig få badebaljer til voksne også. Hos Coolstuff kan du bestille et kar online til 1199,-. Så er der ingen undskyldning for ikke at tage et afslappende bad.


Dans dig glad

Har Corona-smitten betydet lidt for mange flødeboller og is på sengen? Vi kender det alle sammen godt, når vi skal holde fri, så får den lige lidt ekstra fra skabene. I starten er det ægte nydelse, når man finder en hel rulle mariekiks bagerst i skabet, men efter et par dage med chokolade og fyld, hvor man samtidig ikke får bevæget sig, så begynder rastløsheden og kiloene at melde sig.

En god måde at slippe af med både rastløshed og ekstra kalorier er ved at lave sit eget dansestudie. Skru op for yndlingssangene på anlægget og giv den alt, du har på dansegulvet. At danse vil gøre dig glad. Det skyldes, at din hjerne godt kan lide at gøre ting i takt med andre, og selvom du danser alene, så får din hjerne en følelse af at være sammen med andre.

Har du børn i huset, er dette også en genial måde at få hele familien til at have det sjovt sammen, mens I får rørt jer. Af ting man kan lave i huset, er det her en aktivitet for hele familien.


Tag en tur i teatret

Det Kongelige Teater holder dørene lukket disse dage, men det betyder ikke, at du ikke kan se, hvad der foregår indenfor dørene i denne helt ekstraordinære tid. KGL Xtra er et nyt gratis univers, som giver nysgerrige og besøgende adgang til at se, hvad teaterets kunstnere laver i denne svære tid, hvor de ikke kan optræde på scenen.

Læs også: Beregn dit lån nemt og enkelt

ANSØG NEMT OG ENKELT

På Xtra er det også muligt at streame udvalgte forestillinger fra Det Kongelige Teaters repertoire. En oplagt mulighed for at stifte bekendtskab med kulturelle glæder, som du måske normalt ikke ville havde haft råd til. Find mere information her!

Artiklen fortsætter efter billedet

Ting man kan lave hjemmefra! Kom en tur i teateret


Besøg landets museer

Er du kulturet anlagt og holder du af at besøge landets museer, så er der også noget for dig. Imens Danmark er lukket ned, kan du nemlig besøge Nationalmuseets udstillinger på egen hånd. Har du større børn, kan du med fordel sætte dem foran computeren sammen med dig. Der er både, hyggeligt gratis og lærerigt. Læs mere om National Museets virtuelle tur her!


Tag på filmfestival med CPH DOX

Sidder du derhjemme og streamer de samme gamle film på Netflix, og/eller har du brug for at blive inspireret til nye genre? Corona smitten fik dokumentarfilmfestivalen CPH DOX til at lukke i første omgang, men nu har de valgt at åbne dørene igen digitalt.

Læs også: Er du klar til at arbejde hjemmefra under corona?

Her kan du se dokumentarer og følge spændende debatter, som med sikkerhed vil stimulere din interesse.

Du finder blandt andet en debat om kunstig intelligens mellem den berømte whistleblower Edward Snowden og DRs viden- og tech-korrespondent Henrik Moltke. Se mere her!

Er du løbet helt tør for ting man kan lave, så læs videre her!


Lær et nyt sprog

Sidder du fast i livet? At sidde fast er en af de ting, der er rigtig svær at komme ud af. Nu er der derfor rig lejlighed til at give det et forsøg. Hvad med at lære et nyt sprog? Ved at lære et nyt sprog, sætter du også nye grænser for dig selv, som er en vigtig del af selvudvikling. Og så får du chancen for at møde nye mennesker, når du en dag er ude af isolering igen. En af de sprog-Apps, der er særligt anmelderroste, er Babbel, som du kan finde information om her!

ANSØG 15.000 KRONER

at lære et nyt sprog og overrask dine venner næste gang I bestiller en øl i den Italiensk

Af ting man kan lave i hjemmet under Corona er det her en aktivitet, der skal arbejdes videre på ude i fremtiden.


Lær at strikke under Corona smitte

Du har måske hørt om det i nyhederne. Corona smitten har skabt kæmpestor opmærksomhed hos strikkeklubber over hele landet. Mange online strikkeklubber er blevet skabt på de sociale medier, så det er muligt at strikke i fællesskab. Det har åbnet dørene for mange nybegyndere, som med hjælp fra rutinerede strikkere på en enkel måde kan lære at strikke.

Læs også: Får du penge tilbage i Skat i år?

Og hvorfor er strikning så populært? Strikning er ren afslapning og meditation for sjælen. Sidder du derfor derhjemme og stresser over alle de ting, du ikke kan nå, så er strikning en rigtig god ide.

Artiklen fortsætter efter billedet

Ting man kan lave under corona: Lær at strikke


Ryd ud i dine ting og tjen penge

De fleste af os har gamle gode sager liggende i skabene, som vi ikke længere bryder os om, eller vi for længst havde glemt vi havde. Hvorfor ikke give det nyt liv? DBA eller markedspladsen på Facebook er stadig nogle af de mest effektive kanaler til at lege forretning og tjene nogle lommepenge.


Gode film på sofaen under corona smitte

Frygt ej for den lange hjemmekarantæne. For når du er færdig med at gå på museum og lære italiensk, så er det tid til hygge og afslapning på sofaen med alle de gode film, du ellers aldrig når at se.

I denne corona smitte periode har de fleste af os svært ved at slappe af. Tankermylder og angst for fremtiden fylder, og corona opdateringer tager al sendetiden. Tag derfor et afbræk. Sæt nyhedsstrømmen på standby, smid dig i sofaen og gennemfør et anderledes filmmaraton.

Soundvenue har lavet en guide til de bedste film på Netlifx lige nu. Forslagene lyder på ’A Star is born’, ’The irishman’ og ’Catch me if you can’. Du finder hele listen her!


Kontakt os under Corona smitte

Er du økonomisk ramt her under Corona epidemien, så hjælper LendOn dig videre på rette sport. Kontakt os allerede i dag på telefon 44 22 46 64. Du kan også ansøge direkte om kredit på lendon.dk.

LÅN 15.000 KRONER
TRYGT OG ENKELT

KUNDESERVICE

Tefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00.

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,