biler-koerer-hurtigt-paa-en-motorvej-ansoegningsprocess-LendOn.dk-min.jpg

Ansøg om lån

Vi bliver ofte spurgt, hvor længe det tager at ansøg om lån hos LendOn. Svaret er, at det kun tager få minutter.

LendOn.dk skal du kun udfylde få felter om dig selv, og så overtager vi ansøgningen der fra. Bliver du godkendt til lånet, vil pengene blive overført til din konto med det samme.

Herunder har vi opsummeret, hvor nemt og hurtigt det er at ansøge om et lån hos LendOn.


Opret ansøgning og ansøg om lån

Du skal gå ind på LendOn.dk og trykke ”ANSØG NU”. Så bliver du ført videre til et ansøgningsskema, som du skal udfylde nemt og enkelt.

ANSØG HER.

I ansøgningsfelterne skal du udfylde relevant information om dig selv som CPR-nummer, telefonnummer, e-mailadresse og en række bankoplysninger.

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at alle informationer er udfyldt korrekt. Det er heldigvis nemt og ligetil.


Bekræft gennem NemID

Når du har udfyldt felterne i lånansøgningen med dine personlige oplysninger som navn, adresse, e-mailadresse mv. skal du bekræfte din ansøgning om lån med dit NemID.

Det skal du gøre, så vi kan verificere, at det også er dig, der ansøger om lånet. For det andet, så er vi underlagt en lovgivning, der kræver, at vi skal indhente relevant dokumentation, der viser, at du har råd til at optage lånet.


Tilføj dit betalingskort

Når du har godkendt ansøgningen med dit NemID, skal du indtaste oplysninger på dit betalingskort.

På den måde kan vi automatisk trække din afbetaling, så du slipper for manuelt at huske og gå ind og overføre hver måned.


Din ansøgning om lån er nu færdig

Sådan!

Du er nu færdig med at ansøge om lån hos LendOn. Du bedes venligs vente på siden, mens vi behandler din låneansøgning med det samme. Bliver du godkendt til lånet, vil du kunne finde din låneaftale på din kundeprofil på LendOn.dk.


HAR DU BRUG FOR ET LÅN?

LendOn tilbyder to attraktive online lånemuligheder:

15.000 kr. i kredit
20.000 kr. i afdragslån

Start ansøgningen her !


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån?
Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.

KUNDESERVICE
Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,