Application- credit card

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på 1 minut, så det hele processen går nemt og hurtigt. Dette sikrer, i tilfælde af at du bliver godkendt, at pengene hurtigere vil være på din konto. For dit overbliks skyld har vi herunder samlet hele processen for at ansøge om et lån hos LendOn.

Opret ansøgning

Hvis du går ind på lendon.dk og klikker på ”ANSØG NU”, så videreføres du til et ansøgningsskema, som du skal udfylde. Heri skal du indtaste relevant information omkring dig. Det kan eksempelvis være CPR-nummer, telefonnummer, e-mailadresse og en række bankoplysninger. Vi benytter disse oplysninger til at vurderer, hvorvidt vi kan tilbyde dig et lån. Det er også disse informationer, der beslutter hvilke vilkår, der er forbundet med lånet. Det er derfor vigtigt, at du sikrer dig, at alle informationer er udfyldt korrekt. Det er heldigvis nemt og ligetil.

Bekræft gennem NemID

Når du har indtastet din information, så skal du bekræfte låneansøgningen med dit NemID. Det er et krav af to forskellige årsager. For det første sikrer det, at det er dig, der optager lånet. På den måde undgås snyd. For det andet indhenter vi gennem dit NemID de sidste oplysninger på dig, som vi skal bruge for at kunne indstille en låneansøgning. Så slipper du for at skulle indtaste dem manuelt, og processen går hurtigere.

Tilføj dit betalingskort

Når du har godkendt ansøgningen med dit NemID, så skal du indtaste et betalingskort. På den måde kan vi automatisk trække renterne fra dit lån. Du slipper for at skulle gøre det manuelt hver måned, da det kan være nemt at glemme. Derudover sikrer det også, at du ikke skal betale nogle dyre rykkere, hvis du skulle glemme det en måned.

Din ansøgning er nu færdig

Sådan! Du er nu færdig med at oprette en låneansøgning hos LendOn, og du skal bare læne dig tilbage og vente på, at du får svar. En af vores flinke medarbejdere i kundeservice vil tage kontakt til dig inden længe. Det er dem, der vil fortælle dig, om du ansøgning er blevet godkendt eller ej.

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på