man-tablet

De bedste og billigste fritidsabonnementer på nettet

I denne tid hvor store dele af vores liv leves online, er der ikke dét længere, som du ikke kan abonnere på. Du skal blot finde Googles søgefelt frem, indtaste det du mangler, og formentlig allerede på første side vil du finde hvad du søger – gerne også som abonnementsløsning.

At abonnere på noget er jo som sådan ikke en ny opdagelse for os. Vi kender det fra mobiltelefoni og fra magasiner. Gennem de seneste årtier er der dog en del flere brancher, som har meldt sig på markedet. Langt de fleste husstande abonnere eksempelvis på Spotify og Netflix, og langt flere end førhen har også kastet sine penge efter et abonnement på en lydbogs-applikation.

Abonnementer: Nemt og komfortabelt

Danskerne er vanemennesker. Derfor kan én ting med sikkerhed også slås fast – abonnementsløsninger er kommet for at blive. For er der noget nemmere, end at lave en automatisk månedlig overførsel, og dermed være sikret at ens personlige behov bliver opfyldt?

Dog kan den samlede regning for abonnementer også hurtigt blive dyr, hvorfor det er en vigtighed at gøre op med dig selv, hvor meget man egentlig har brug for de ting, som man abonnere på. Penge er dog også blevet lettere tilgængelige i dag, hvor du eksempelvis kan låne penge online på få minutter.

Herunder følger 5 abonnementsløsninger, som du måske ikke vidste fandtes. Måske kan de gøre din hverdag nemmere.

HappyHello – En månedlig pakke til mor og barn

Virksomheden HappyHello har skabt sig en – indtil nu – unik abonnementsmulighed. For 87 kr. om måneden kan du og dit barn modtage en kuffert fyldt med ting, som kan glæde jer begge. Idéen bag HappyHellos kufferter er at den skal være fyldt med ting, som inspirerer til kreativ leg og udvikling. Ligeledes skal kuffertens indhold give dig og dit barn en fælles oplevelse hver måned.

Du kan selv være med til at bestemme indholdet af kufferten, men du kan også blot vælge at læne dig tilbage og lade dig overraske hver måned. Pakken er altid skræddersyet dit barns alder og køn. Eksempelvis kan du modtage små spil, servicesæt til børn, malebøger eller familiekalendere.

ToloKaffe – cafékaffe via app

Denne abonnementsmulighed er lige nu kun gavnlig for københavnerne, men dem er der jo også mange af. ToloKaffe har opfundet en applikation hvor igennem du kan tegne et månedligt abonnement på kaffe. Du kan vælge mellem 5, 10 eller 20 kopper kaffe og prisen starter på 99 kr. månedligt.

I appen findes et kort, hvorpå du kan se hvilke caféer du kan dumpe ind på, og opkræve din købte kop kaffe. Foruden at du sparer op til 70 %, så er ToloKaffes løsning også en mulighed for, at du opdager nye caféer og hyggelige spots i Københavns snoede gader.

modtag-protein-produkter-De bedste og billigste fritidsabonnementer på nettet-blog-LendonDK

Fitness-kassen – sunde snacks til dit dørtrin

Gennem de seneste par år har Danmark været ramt af en efterhånden meget omtalt fitness-bølge. Kropsidealet er på sin vis blevet ændret fra at være slank og smuk til at være stærk og sund. Derfor ville det næsten også være underligt, hvis du på nuværende tidspunkt ikke kunne abonnere på noget fitness-relateret.

Så selvfølgelig kan du det. Fitnesskassen er et koncept hvor du månedligt kan få tilsendt en kasse indeholdende alverdens spiselige fitnessprodukter. Du kan bestille kassen fra 189 kr., hvorefter du eksempelvis er sikret proteinholdige drikke, barer og sågar pandekager hver måned.

SokMig.dk – slut med at parre sokker

Vi kender alle til irritationen ved at mangle rene strømper, at mangle den ene strømpe, og ved at bruge ligegyldigt tid på at finde strømpens makker. SokMig.dk er et koncept, som netop forsøger at tilintetgøre sokke-problemet. Her kan du nemlig abonnere på sokker, såvel at fire helt nye par lander i din postkasse 4-12 gange om året.

SokMig.dk har valgt at gøre konceptet så simpelt som muligt, hvorfor de kun sælger et produkt – sorte økologiske bomulds-strømper. På den måde behøver du ikke længere tænke over mystikken i forsvundne sokker, da du formentlig blot vil have et nyt par på lager. En pakke fra SokMig.dk koster 139 kr.

Barberklingen – Nye barberblade med posten

Du har måske allerede hørt om Barberklingen.dk. De danske nyhedsmedier har i hvert tilfælde allerede taget historien til sig, om 25-årige Michael der fik nok af dyre barberblade, som man så ofte stod og manglede. Den unge iværksætter valgte at gøre noget ved sit hverdagsdilemma, hvoraf Barberklingen.dk blev til. Med et abonnement hos barberklingen får du hver 4., 8. eller 18. uge tilsendt fire nye barberblade til dine skraber. Ud over at det for iværksætteren bag er vigtigt, at produktet er økonomisk let tilgængeligt, så er det også et must, at kvaliteten er i top. Han ville lave en Ferrari til en Fiats pris – og som sagt som gjort. Abonnementet koster 99 kr. pr. pakke.

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,