Oplevelser i sommerferien i Danmark

Gode og billige oplevelser i sommerferien

Sommeren venter lige forude. Flere måneder med høj sol, duften af saltvand ved kysterne og lyse sommeraftener på terrassen. Mange bruger tiden på rejser i sommerferien – ud og opleve nye steder og horisonter, mens andre tager ophold i det danske land, hvor græsset altid er grønt og vinden altid er frisk.

Ved du, hvor rejsen i sommerferien skal gå hen, eller vil du gerne have inspiration til, hvor du kan finde de bedste oplevelser i sommerferien?

Her bringer vi flere bud på rejser i sommerferien i både Danmark og udlandet – både billige og anderledes rejser for børn og voksne.

Læs også: Alternative rejser, du aldrig glemmer


Rejser i sommerferien til udlandet


Besøg tropeland i Tyskland

Du skal faktisk ikke længere væk end Tyskland for at holde en god, billig og badesikker ferie. Destinationen Tyskland er et sikkert valg for familier med børn, der elsker at pjaske rundt i pools dagen lang. Her er både vandrutsjebaner, legeområder og masser af wellnessområder for store børn og voksne.

Dette badeland, Tropical Islands, ligger i byen Krausnick. Det er nemt at køre der til i bil, eller flyve til den nærmeste lufthavn i Berlin.

5 dage i et Holiday Home på Tropical Island koster omkring 7.000 kroner. Det er også muligt at campere i eget telt til en pris på omkring 3.600 kroner.

Find flere ophold i badeland i Tyskland her!

Læs også: Gode råd til lån hos LendOn


Sommerferie steder i Danmark

Det danske land er spækket med muligheder og aktiviteter for hele familien. Særligt når vejret er godt, har Danmark kronede dage med oplevelser i sommerferien for hele familien.


Artiklen fortsætter efter billedet.

Naturskønt landskab i Danmark rejser i sommerferien
Oplev fantastiske og naturskønne sommerferie steder i Danmark


Rejser i sommerferien til natursceneri i jylland

Er du til natur og oplevelser i det fri, så er Rømø havneby et af de sommerferie steder i Danmark, du skal besøge. Her ligger et af Europas bedste badestrande med lavt vand, sandbund og klitter. I Rømø ligger også en stor plantage med mange vandrestier, for de som elsker at trave rundt i det fri. Rømø består faktisk af 90 % naturområder, hvor træer og buske vidner om den barske vind, som vestsiden af jylland er kendt for.

Derudover kan Rømø prale af at have et beskyttet område for de mange vadefugle og sæler, der holder til. Rejser du med børn, der kan lide at fiske, så er der gode muligheder for at smide snøren i vandet og få timer til at gå med det. Har børnene brug for mere livlige aktiviteter, som surfing, drageflyvning og kitebuggykørsel, så er det bare om at finde udstyret frem og komme i gang.

Når det danske vejr viser sig fra sin våde side, som den ofte gør i løbet af sommerperioden, findes der også mange indendørs aktiviteter i Rømø som blandt andet svømmehal og museumsgård, som der er væd at aflægge et visit.

Et sommerhus på den jydske vestkyst koster i sommerferien omtrent 11.000 kroner.


Sommerferie steder på Sjælland

Selvom mange tager Sjælland for gode, så ruger det faktisk på et imperium af oplevelser. Sjælland er Danmarks største ø, hvilket giver rigeligt med plads for dem, som søger de bedste oplevelser i sommerferien og gerne vil have meget plads at komme rundt på.

Her kan du læse vores bud på billige og anderledes sommerferie steder på sjælland.


Cykelferie

Har du nogensinde overvejet en cykelferie med hele familien? Det er en billig og aktiv måde at opleve og holde ferie på.

Sjælland er med sit flade landskab helt ideelt for din næste rejse i sommerferien, og du bliver overrasket over, hvor mange gode oplevelser, der ligger og venter derude på landevejene.

Vi kan anbefale alt fra den traditionelle campingferie på et af de mange danske campingpladser rundt om i landet, til de mere luksuriøse spaophold, for dem, som gerne vil forkæles undervejs.

Find spændende cykelruter her!

Der mange forskellige måder, du kan kombinere cykelferien på.

Læs dem her:


Rejser i sommerferien med camping og idyl

Det er muligt at kombinere en aktiv ferie på ryggen af en cykel med afslapning og feriestemning ved at overnatte på en af de mange overnatningsmuligheder rundt om på Sjælland.

Der findes både Bed & Breakfast og badehoteller langs kysten og i de mange skovområder, der ligger og venter på at blive udforsket. Her kan du også forkæle dig selv og besøge luksuriøse spafaciliteter, når du fortjener lidt ro og massage i benene. Cykler du med teltet med på ryggen og slår dig ned på en af de mange fantastiske campingpladser, der ligger både nord og syd for København, kan du møde andre, der rejser på sammen måde. Det er en anderledes ferie, hvor du kommer helt tæt på naturskønne omgivelser.

Cykler du sammen med hele familien, kan du leje en hytte i juli måned med alt, hvad I har brug for til en pris på 10.500 kroner.

Find danske campingpladser her!

Artiklen fortsætter efter billedet.

Oplevelser i sommerferien


Kulturelle oplevelser i sommerferien på cykel

Tag på en anderledes cykelferie og få en oplevelse i sommerferien, der beriger der med viden og indsigt i den danske kulturhistorie. Med Ruby Rejser kan du eksempelvis sammen med gruppe af andre cyklende følge kongernes fodspor rundt på Sjælland og besøge vigtige og historiske byer som Hillerød og Helsingør og se de mange eventyrlige slotte, der med sin pragt fylder det sjællandske landskab.

En rejse royal cykeltur i sommerferien koster med Rubys 7.500 kroner per person. Denne tur er en pakkerejse og inkluderet indkvartering hotel, morgenmad, samt sightseeing på vejen.


Miniferie i dejlige Danmark

Er budgettet ikke så stort i år til at det kan nå ud over de danske grænser, eller er økonomien ikke til at booke et feriehus i en hel uge, så kan det være en oplagt idé at finde en miniferie i et par enkelte dage i et sommerhus i dejlige Danmark.

Find din næste miniferie her!


Sommerferie steder i udlandet

Har du brug for en sikker solferie på et bekvemt hotel med bar og restaurant, børnevenlige aktiviteter og store pools, så er feriedestinationer i udlandet et godt valg.

Her kan du få palmestrande, solskinstimer, gastronomiske oplevelser og historiske seværdigheder. Priserne for en sommer


All inclusive med børn

Rejser du med børn, vil du helt sikkert gerne have styr på ferien allerede nu. Mange rejsebureauer lover gode rabatter til familier, som er i gang med at bestille deres sommerferie aktiviteter allerede nu. Det er blevet rigtig populært blandt børnefamilier at vælge All inclusive på sommerferie steder.

Der findes mange muligheder og mange pakkeløsninger, hvis du søger en rejse med all inclusive til et land i Europa.

Et af de billigte udbydere af all inclusive rejser er Sun Tours. Her kan du tyvstarte ferien og tage afsted i maj og juni for helt ned til 3.000 kroner per person.

Nogle af de populære rejsemål hos Sun Tours til denne pris er:

Alanya og Side i Tyrkiet
Rhodos, Kreta og Zakhyntos i Grækenland
Mallorca og Costa del sol i Spanien

Artiklen fortsætter efter billedet.

rejser i sommerferien med strand, sol og afslapning
Sommerferie steder i udlandet

Er I en familie på 4 personer kan I komme afsted med fuld forplejning for 12.000 kroner.

Læs også: Kender du valutafinten?


Voksenferie

Hvis det er en romantisk retræte, eller blot en uge uden barneskrig og vandplaskeri, så er der mange muligheder for at komme på en ferie kun for voksne.

Det kan være mange grunde til, at I har brug for at komme afsted. Hverdagene kan være lange og intense med arbejde, skole, lektier, madpakker, indkøb, rengøring og for lidt søvn. En ferie, hvor der kun er fokus på en selv kan være tiltrængt og fortjent.

De fleste der rejser uden børn, har højere forventninger til standarden af rejsen.

Her er forslag til perfekte sommerferie steder, hvor I kan nyde ferien, solen, vandet og hinanden, uden at blive forstyrret.

  • Voksenferie med Spies til Tenerife koster fra 5.500 kroner per person
  • Voksenferie med Detur til Kreta i Grækenland koster 3.800 kroner per person
  • Voksenferie med Bravo Tours til Side i Tyrkiet koster fra 12.800 for 2 personer
    Voksenferie med Apollorejser til Santorini i Grækenland koster fra 14.800 for 2 personer


Billig rejse til udlandet

Vil du gerne billigt afsted på rejse i sommerferien til udlandet, så er et godt råd at rejse i juni eller august måned, som er uden for den officielle sommerferieperiode.

Vil du gerne afsted i juli fordi det passer med, at børnene også har fri, så skal du holde øje med afbudsrejser. På Travelmarket kan du prisovervåge afbudsrejser dag for dag og finde den bedste og billigste rejse i sommerferien.


Lån til oplevelser i sommerferien

LendOn låner dig op til 15.000 til oplevelser i sommerferien.

Ansøg her!


Vil du vide mere?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.

Læs også: Her er spørgsmål og svar til LendOn


Kundeservice

Telefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,