WhoCanBorrow

Hvem kan benytte sig af vores lånetilbud?

Lånetilbud

Sådan får du dit lånetilbud

Hvis du vælger et lånetilbud gennem LendOn, så vil du komme til at værdsætte den enormt nemme, hurtige og intuitive ansøgningsproces, som vi har udarbejdet for din skyld. Du kan se processen herunder, vi har opdelt den i tre trin, så du hurtigt kan få det komplette overblik, inden du modtager dit lånetilbud. Fra start til slut tager ansøgningsprocessen ikke længere end et par minutter. Så skal du blot vente på, at vores kundeservice vender tilbage med dit lånetilbud – hvis du altså bliver godkendt.

Opret din ansøgning om lånetilbud

På lendon.dk kan du finde det ansøgningsskema, som du skal benytte dig af, for at ansøge om et lånetilbud. Den skal du udfylde med den relevante information, som den beder om. Det gælder for eksempel CPR-nummer, tlf nummer, e-mailadresse og diverse bankoplysninger. Det er på baggrund af disse oplysninger, at vi vurderer, hvilke vilkår dit lånetilbud skal indeholde, så det er afgørende, at du udfylder dem korrekt. Vi har heldigvis gjort det nemt og ligetil.

Bekræft din ansøgning med NemID

Du skal også bruge dit NemID til at bekræfte ansøgningen om lånetilbuddet. Det skyldes to årsager. For det første kan vi hurtigt og nemt indhente den sidste relevante data om dig – så slipper du for at skulle udfylde dem. Derudover sikrer NemID processen også, at det er dig, der foretager ansøgningen om lånet. På den måde kan der ikke begås snyd.

Tilføj kreditkort

Så snart du har godkendt ansøgningen om et lånetilbud, så skal du tilføje et af dine betalingskort. Så sørger vi nemlig for, at dine månedlige renter for lånet trækkes automatisk. Du slipper for besværet ved at skulle gøre det manuelt, og så kommer du desuden heller ikke ud for at skulle betale dyre rykkergebyrer, hvis du glemmer det.

Sådan!

Godt gået! Du har nu oprettet din ansøgning om et lånetilbud hos LendOn. Du kan derfor bare læne dig tilbage og vente på, at en af vores dygtige medarbejdere fra vores kundeservice kontakter dig. Det er dem, der oplyser dig omkring, hvorvidt din ansøgning er blevet godkendt eller ej.

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,