et-juletræ-og-sne-julen-er-magisk-LendOn.dk

Julen er magisk, men også en dyr tid på året

Nattefrosten og vintermørket har langsomt sænket sig over os, og det betyder, at det er blevet december og den tid på året, hvor vi prøver at forkæle dem, vi har nær, ekstra meget med gode julegaver.

Julen er en magisk tid med nisser, spænding, julehygge og lækker mad.

Men for mange af os handler den også om gaveræs og store indkøb, og de to første linjer “Julen varer længe, koster mange penge” fra “Højt fra træets grønne top” er derfor ikke helt fremmed for os.


JULEN HANDLER OM FORKÆLELSE OG GODE JULEGAVER

Det moderne liv, de fleste af os lever, er kaotisk og komplekst. Vi stresser hele året med uddannelse, jobs og pligter, og i julen vil vi gerne forkæle os selv og vores familier ved at købe materielle glæder, som kan lægges under træet.

For det fortjener vi – den ene tid på året – og vores familier skal have det bedste af det bedste. Julen er efterhånden blevet en hektisk og dyr tid, som vi knokler hele året for at kunne nyde. For vi vil så gerne give gode julegaver.


Vi anbefaler, at du læser med her:

Vi byder alle kunder velkommen
Sådan kommer du billigt til julefrokoster 2019
Julehygge med børn på budget
Findes den perfekte jul?

En jul med gode julegaver koster mange penge


Der skal planlægges og handles ind, shoppes gode julegaver og gøres ved, der skal bages og hygges, spises og danses. Og det hele koster.


JULEN KOSTER BARE RIGTIG MANGE PENGE

Julen var bare mere magisk som barn. Den dalende sne, nisserne, spændingen, småkagerne og gaverne var med til at fylde os med håb, forventning og spænding.

Denne særlige julestemning er for os voksne svær at finde frem, men vi skal huske på, at den ikke kommer af sig selv. Vi er nødt til selv at bringe den frem.

Du skal derfor overveje, hvad julestemning er for dig. Er det gode julegaver? En weekendtur til London, hvor julegaverne bliver købt? eller er det romantiske middage med kæresten.


“Intet er mere trist end at vågne julemorgen og ikke være et barn”

Sådan skrev den amerikanske komiker Erma Bombeck. Vi kan kun give hende ret.

Heldigvis kan LendOn hjælpe dig til at få nogle af dine glæder igen. Vi kan i hvert fald hjælpe dig med gode julegaver.

Om det er til en rejse, eller en pakke under træet, det er helt op til dig.


HAR DU BRUG FOR ET LÅN TIL JUL?

LendOn tilbyder lån til jul:

Kredit op til jul 15.000 kroner

Start ansøgningen her !


KUNDESERVICE

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån?
Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE
Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00


Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,