Nyd tiden med børnene og arbejd online

Klar til at arbejde hjemmefra?

At arbejde hjemmefra kan være enormt ensomt og deprimerende. Uden daglig kontakt til kollegaer og ledere, der stimulerer os fagligt og socialt, får de fleste af os følelsen af at være isolerede og ensomme.

Men hvordan får man en dagligdag op at køre, hvor børnepasning, tøjvaskning og arbejdsliv smelter sammen?

Vi har her sammenfattet en guide til dig, så du forhåbentlig kan finde glæden ved at arbejde hjemmefra uden blot at skulle klare dig igennem Corona-krisen.

Læs også: Beregn dit lån nemt og enkelt – uforpligtende!


Fuldtidsarbejde – afsæt tid

Har du også en 37-timers arbejdsuge? Måske du arbejder lidt mere eller mindre, ikke desto mindre er du måske en af dem, der er ved at være mentalt drænet af at passe dit arbejde, mens du prøver at holde hus og stimulere dine børn.

Det er hårdt. Og vi er mange, der lige nu sidder hjemme i stuerne og er ved at få grå hår før tid. Det bedste, du kan gøre, er at afsætte arbejdstid og børnetid.

ANSØG OM 15.000 KRONER her!

Dine børn er ikke fortjent med at sidde og se tv otte timer om dagen. Derfor er det vigtigt, at du er nærværende overfor dem i løbet af dagen. Spil nogle spil, leg tagfat i haven, bag nogle boller eller gå en lang tur med dem, så de får brugt deres kroppe. Børn har brug for at bevæge sig og bruge noget energi. Ikke kun sidde med næsen i en iPad eller iPhone. Det får du kun sure og tvære børn af.

Herudover skal du forklare dine børn, at det er vigtigt, at du får arbejdsro. Jo mere arbejdsro, du kan få ad gangen, desto større chance er der for, at du kan deltage i sjov og ballade med børnene.

De fleste chefer og ledere forstår, at det kan være svært at balancere mellem arbejdsliv og børnepasning på nuværende tidspunkt, men husk at skabe tillid ved at informere dem om din situation.

Læs også: Lån penge online 24/7


Det kan børnene lave

Mens du krampeagtigt forsøger at beholde dit fuldtidsarbejde, kan du sagtes sætte børnene i gang med aktiviteter. Det er en skrøne, at børn ikke kan underholde sig selv.

Her er en række stille aktiviteter, du kan sætte i gang i hjemmet:


Artiklen fortsætter efter billedet

Klar dit fuldtidsarbejde hjemme ved at sørge for underholdning til ungerne


Har du større børn, skal de fleste følge med i online undervisning i løbet af dagen, og der er også lektier, der skal klares. Husk dog, at børn også har brug for pauser i hjemmet. Du kan med fordel derfor lave et skema til dem, hvor du også indfører frokost, frikvarter og tid, hvor du kan hjælpe med spørgsmål.

Læs også: Guide: Tid til at købe babyudstyr?


Online arbejde med plads til hyggesnak

Selvom du arbejder hjemmefra, behøver du ikke miste kontakten til kollegaerne. En god idé er at tjekke ind og ud. Det kan være et høfligt “godmorgen” og “tak for i dag”, men du kan også forsøge at skabe lidt mere kontakt og strukturering på arbejdet ved at indføre, at I og især hver morgen skriver, hvad I arbejder på den dag.

Herudover kan online arbejde også kombineres med hyggesnak. Du kan sagtens tillade dig at hyggesnakke med dine kollegaer på chat eller over telefonen.

Læs også: Sådan tjener du flest penge!


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig? Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’ -sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.

ANSØG OM 15.000 KR
TRYGT OG ENKELT


KUNDESERVICE

Tefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00.

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,