lufthavn-flyvemaskine-med-flot-sol-i-baggrunden-LendOn.dk

Københavns Lufthavn: Flere ruter og billige billetter

Sommeren 2017 har endt med at koste den danske rejseglade befolkning dyrt. Grundet den regnfulde og til tider kølige vejrudsigt, har efterspørgslen på spontane solrige ferier været ekstrem.

Og som det er med alt andet, der bliver efterspurgt, så stiger prisen.

Måske har du på grund af ovenstående måtte holde ferie på dansk jord. Derfor sætter du muligvis også din lid til, at der kan blive økonomisk råderum til en ferie næste år. I så fald er der godt nyt forude.

For nu bliver det billigere at flyve fra Københavns Lufthavn.


NORDENS STØRSTE

Flyselskaberne betaler gennemsnitligt 183 kr. pr passager, som de har med ombord i afgift til Københavns Lufthavn.
Selvom det måske ikke lyder som et overvældende beløb, så er det faktisk 79 % højere end afgiften i Gardermoen-Lufthavnen i Oslo.

Københavns Lufthavn er uden tvivl en af Nordens dyreste, og det vil den danske regering nu gøre op med. Som ejer af 39,2 % af Københavns Lufthavns aktier, har den danske stat en del indflydelse på beslutninger i lufthavnen. Det viser de nu ved at tvinge lufthavnen til at sænke sine priser, således at der fremover også bliver plads til de mindre selskaber med en mindre kapital.

Der er årligt 29 millioner rejsende fra Københavns Lufthavn, men selskabet sigter endnu højere, og har derfor et mål om at opnå 40 millioner rejsende årligt inden år 2025.

Dette er blandt andet grundlag flyselskabernes afgift ønskes sænket. Jo billigere afgiften er, desto flere små selskaber kan komme til og tilbyde billige billetter.


BILLIGE BILLETTER

Foruden at vente til at Københavns Lufthavn er færdige med forhandlingerne en gang i 2018, findes der et hav af råd, som kan spare dig for mange penge allerede nu.

Se blandt andet vores guide “Samme rejse – 2 priser” og find masser af råd til, hvordan du sparer tusindvis af kroner på din ferie.

  • Rejs på en tirsdag, som er den billigste ugedag at rejse på.
  • Brug Everywhere-funktionen på Skyscanner, og se hvor i verden de billigste billetter går til, hvis altså du ingen præferencer har.
  • Gør brug af flyselskabernes bonusprogrammer, og gør dig berettiget til diverse rabatter i forbindelse med din rejse.

HAR DU BRUG FOR ET LÅN?

LendOn tilbyder to attraktive online lånemuligheder:

15.000 kr. i Kredit

Start ansøgningen her !


KONTAKT LENDON

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lånetilbud?
Er du ikke helt sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.

KUNDESERVICE
Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,