en-masse-julegaver-pas-paa-svindlere-online-shopping-LendOn.dk

Pas på digitale svindlere – Online shopping

Online shopping I

Pas på digitale svindlere, når du shopper online, eller vær i hvert fald ekstra omhyggelig, når du køber produkter over internettet, for det er ikke altid, at de produkter, du tror, du køber, også er dem, du modtager.

Online shopping har i mange år været den foretrukne måde at handle på, når det kommer til gaveindkøb til eksempelvis jul.

Men nu advarer online shoppere andre online shoppere efter, at elektroniske varer, de har købt over internettet har svigtet sikkerhedstests og forårsaget brandfarlige situationer i hjemmet. De advarer særligt om risikoen ved at købe elektriske varer fra websteder som Amazon, eBay og Wish.

Læs mere om brandfarlige mobilopladere her!

Andre online shoppere advarer om digitale svindelvirksomheder, som narrer kunder med falsk reklame. Enten modtager kunderne aldrig deres købte varer, eller også modtager de kopivarer.

Og svindel oplever mange forbruger, når de foretager online shopping.

Vi giver dig her fif til sikker online shopping i juletiden.


ANSØG LÅN TIL JUL


JULEGAVER OG ONLINE SHOPPING

Det er hurtigt og smertefrit at købe julegaver online. Fra lænestolen i stuen kan du foretage alle dine juleindkøb på kort tid, og du får samtidig hele overblikket over, hvor du kan shoppe alle gaverne billigst.

Selvom juletiden er fyldt med god musik og fredlig julestemning, mens du foretager dine julegaveindkøb på telefonen, så er juletiden desværre også blevet en populær tid for svindlere og tyveknægte at gå på jagt på internettet efter kunder, de kan snyde.

Juletiden er nemlig en travl periode, hvor vi shopper ind i massevis, og det tidspunkt på året, hvor de fleste af os sænker paraderne lidt og glemmer at være varsomme over for de online forretninger, vi handler hos, i iver for at få det bedste tilbud.

Vi anbefaler, at du holder ekstra godt øje med om webshoppen ser troværdig ud. Nogle af de ting du kan kigge efter, er:


TROVÆRDIGHED

Er teksten skrevet på korrekt dansk? hvis det ligner, at teksten på webstedet er oversat gennem Google Translate, så kan det være et tegn på, at det ikke er sikkert at foretage online shopping her.


PRIS PÅ PRODUKT

Ser prisen fornuftig ud? Hvis prisen ser ud til at være for god til at være sandt, så er det sandsynligvis også sådan, det hænger sammen. En alt for billig pris på en mærkevare er et tegn på, at der er tale om en kopivare.


KØB ORIGINALE PRODUKTER

Et godt råd er også at købe originale produkter hos originale forhandlere. Det koster måske lidt mere, men du er også sikker på, at du får hvad du betaler for.

Hvis der opstår problemer med produktet, kan du også nemt og hurtigt levere det retur igen og få dine penge tilbage.

Mangler du penge til at købe julegaver for, så er vi behjælpelig med et nemt og sikkert lån.

Vi tilbyder to slags lån hos LendOn.


En fleksibelt Kredit op til 15.000 kroner.

Læs hvordan du optager et lån her!


ANSØG OM LÅN HER


Hvis du gerne vil have det billigste tilbud på en julegave, så brug pricerunner for at se, hvor du kan købe julegaven og få den bedste pris.

en-julekugle-pas-paa-svindlere-online-shopping
Pas på digitale svindlere i juletid I Online shopping

Du er muligvis også interesset i at læse,

Lån med NemID
Prøv vores låneberegner
Gode råd til lån
Lån til en bekymrings fri jul


BETAL SIKKERT MED BETALINGSKORT OG MOBILPAY

Gode råd til betaling på internettet:

Brug altid dit betalingskort eller Mobile Pay, når du betaler dit dit online shopping.

Modtager du aldrig den vare, du har bestilt, eller har den virksomhed, du har betalt til trukket et højere beløb, end det var aftalt, så kan banken overføre pengene tilbage til din konto.

Vi anbefaler Dankort, Visadankort eller Mastercard, eller alternativt Mobile Pay, når du shopper online.

Læs også Taenks anbefalinger til sikker online shopping her!

Betal aldrig via kontooverførsel eller per efterkrav. Desværre kan din bank ikke hjælpe dig, hvis du bliver snydt, med at få penge tilbage, hvis du har betalt med kontooverførsel eller per efterkrav.


ANSØG OM KREDIT ONLINE SHOPPING TIL JUL

  • Kredit op til 15.000 kroner
  • Fleksibelt lån og fast rente
  • Ubegrænset løbetid
  • Ansøg med NemID
  • Hurtig og nem online ansøgning


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,