hvem-kan-optage-kviklaan

Kviklån

Hos Lendon.dk kan du optage et kviklån, hvor du kan låne op til 10.000 kr. Vi tilbyder dig også et alternativ til kviklån – nemlig vores kredit. Her kan du låne op til 15.000 kr. med en ubegrænset løbetid. Kreditten har en månedlig rente på 15%. Første gang du låner hos os, er de første 30 dage endda rente- og gebyrfrit.

Hos os kan du ansøge om et kviklån eller en kredit på blot få minutter. Klik blot på låneberegnerenherunder, og så er du i gang. Ansøger du om et kviklån eller en kredit indenfor vores åbningstid, så har du pengene i hænde i løbet af tre timer. Find os meget gerne på Trustpilot, inden du ansøger.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ansøg på 1 minut
 • Hav pengene indenfor 3 timer
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Som låneudbyder tilbyder vi vores kunder flere forskellige låneprodukter. Vi bestræber os altid på at skabe det bedst mulige match mellem produkt og kunde, hvorfor vores lånetilbud kan tilpasses individuelt. Eksempelvis kan du hos os foretage et kviklån, hvis du blot ønsker et mindre lån. Ligeledes kan du tegne en kredit, hvor du kan låne op til 15.000 kr. Inden du klikker på låneberegneren og sender os din ansøgning, så læs med her på siden, og lær mere om kviklån. Klik dig gerne rundt via oversigten herunder, således du finder de informationer, som du søger.

HVAD ER ET KVIKLÅN?

Kviklån dækker, i traditionel forstand, over et lån som kan optages hurtigt. Her undgår du de lange godkendelsesprocesser, som du ofte vil opleve i banken. Til gengæld er det mulige lånebeløb noget lavere, såvel som låneperioden vil være kortere. Hos os kan du eksempelvis låne op til 10.000 kr. via et kviklån. En lånetype som kviklån er altså god for dig, som ønsker at låne et mindre beløb her og nu over en kortere tidsperiode.

Førhen havde kviklån et kedeligt ry om at mangle gennemsigtighed. Dette ry har vi gjort op med. Ligesom ved vores anden lånemulighed – kredit, så er vores kviklån 100 % gennemsigtigt. Når du trykker på låneberegneren, og beslutter hvor meget du ønsker at låne, så kan du med det samme se, hvad dit kviklån vil koste dig.

Når du optager et kviklån hos os, får du automatisk tildelt en personlig kundeprofil på Lendon.dk, hvorfra du til hver en tid kan danne dig det fulde overblik over din lånesituation. Det er også herfra du løbende kan betale af på lånet. Den månedlige renteomkostning trækker vi automatisk fra det kreditkort du har opgivet, så du undgår, at lånet når en uoverskuelig størrelse.Læs mere om kviklån her:

HVAD KAN KVIKLÅN BRUGES TIL?

Et kviklån kan bruges til flere ting. Grundet lånets hurtighed og fleksibilitet, er kviklån oftest anvendt til forbrug. Mange vil derfor også kalde et kviklån for et forbrugslån. Et forbrugslån udbydes både af banker og af en række online låneudbydere. Forskellen på de to muligheder er, at du hos banken skal igennem en langsommelig ansøgningsproces, der kræver en del papirarbejde, mens du hos en online låneudbyder får svar på din ansøgning inden for relativt kort tid. Det skyldes blandt andet, at online låneudbydere anvender NemID til at foretage kreditvurdering. Det er eksempelvis sådan vi gør hos Lendon.dk

Der er særligt to typer behov, som et kviklån er særligt egnet til at løse;

 1. uforudsete udgifter
 2. Særdeles attraktive tilbud

Uforudsete udgifter  

Uforudsete udgifter kan ramme alle – også dem med en ellers fornuftig økonomi. Desuden varierer denne type udgifter markant i størrelse, hvorfor budgettet ikke altid kan rumme dem. Større uforudsete udgifter kan være tandlægeregningen, reparationer på bilen eller i hjemmet. Disse er alle udgifter, der kan løbe op i flere tusinde kroner. Et beløb, som selv det mest gennemtænkte budget kan have svært ved at bære.

I sådan et tilfælde kan et kviklån anvendes til at få omkostningen ud af verden med det samme, således at du vinder ekstra tid til at skaffe pengene. Som tidligere beskrevet kan du også vælge vores kredit, hvor du selv bestemmer din løbetid, hvilket gør den til et mere fleksibelt lånetilbud. Desuden er første måned rente- og gebyrfri for nye lånere, hvilket betyder, at du har mulighed for at få et gratis kviklån, hvis du har pengene i hænde indenfor 30 dage.

Særdeles attraktive tilbud  

Hvad er et attraktivt tilbud? Det kommer an på hvem du spørger. Der er nemlig stor forskel på, hvad vi individuelt går og drømmer om. Således kan et attraktivt tilbud for nogen være en spontan rejse, mens det for andre kan være en dyr taske. For en helt tredje gruppe, kan det være lydudstyr, biludstyr mv. Så hvordan vurderer du et attraktivt tilbud? Du kigger på besparelsen. Er der en reel besparelse ved købet, som gør at du ikke kan leve uden, kan det være et fornuftigt køb. Har du ikke pengene her og nu, kan du tage et kviklån hos os.

Attraktive tilbud er ofte tidsbegrænset, hvorfor det kræver handling inden for kort tid. Har du ikke pengene her og nu, kan et kviklån være en mulighed. Ansøgningsprocessen tager kun få minutter og du har pengene på din konto efter max én hverdag. Det du skal være opmærksom på, før du optager kviklån til et attraktivt tilbud, er om det egentlig kan betale sig.

Med andre ord, skal du vurdere størrelsen af besparelsen kontra omkostningen ved at låne penge. Er besparelsen større end omkostningen, kan du med fordel optage et kviklån til tilbuddet. Er omkostningen derimod større end besparelsen, kan du stadig låne penge, hvis du ikke kan leve uden det pågældende tilbud. Du skal blot være opmærksom på, hvilken type situation du sætter dig selv i. Vores kredit har eksempelvis en løbetid på op til et år, hvilket – i begge scenarier – giver dig gode præmisser for at tilbagebetale kviklånet rettidigt.

HVEM KAN OPTAGE KVIKLÅN?

Som skrevet er der stor forskel på banker og online låneudbydere. Den mest markante forskel er, at online låneudbydere kan kreditvurdere låntagere via NemID, hvilket gør processen hurtig og gnidningsfri. Desuden stiller online låneudbydere meget få krav til låntager, hvorfor det er langt nemmere at optage kviklån end banklån. Ansøger du i vores åbningstid, har du pengene på din konto indenfor 3 timer. Hos Lendon.dk stiller vi følgende krav til dig som låntager:

 • Du skal være mindst 21 år
 • Du skal have et dansk CPR-nr
 • Du skal have en dansk adresse
 • Du skal have et NemID
 • Du skal have en aktiv e-mailadresse
 • Du skal have et dansk telefonnummer
 • Du skal have en dansk bankkonto
 • Du vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Opfylder du ovenstående krav, kan du med fordel anvende vores kredit på samme måde som du ville anvende et kviklån.

HVAD KOSTER ET KVIKLÅN?

Prisen på dit kviklån afhænger af flere faktorer. Har du aldrig lånt penge hos Lendon.dk før, så kan du låne 10.000 kr. rente- og gebyrfrit i 30 dage, når du optager et kviklån. Har du lånt penge hos os før, så afhænger dine låneomkostninger af, hvor stort et beløb du skal låne, samt hvor lang en låneperiode du ønsker. Klik blot på vores låneberegner, så kan du indstille hvor meget du ønsker at låne, og hvor længe. Derefter kan du se, hvad dine omkostninger vil lyde på.

Vælger du i stedet at oprette en kredit, så vil du have en fast månedlig rente på 15 %. Lånet er yderst fleksibelt, og du kan selv forme det, alt efter hvor meget du betaler af og hvornår. Du kan betale af på din kredit når det passer dig, ved at logge ind på din personlige brugerprofil. Kreditten kan du have i op til et år.

hvad-koster-kviklaan-HVAD KOSTER ET KVIKLÅN?-LendonDK

Afdragsfrit lån betyder, at du månedligt betaler renteomkostningen på lånet, men selve lånet tilbagebetales først ved løbetidens udløb. Dette er også en mulighed, som du har, når du opretter en kredit hos os. Det er altså en løsning til dig der vil betale et minimalt beløb om måneden og udskyde tilbagebetalingen af lånet længst muligt. Du kan også vælge at afdrage løbende på dit lån. Vælger du denne løsning, vil lånet blive billigere end udgangspunktet, idet den månedlige renteomkostning findes ud fra en procentsats af lånebeløbet. Mindre lånebeløb er altså lig en lavere renteomkostning.

Det betyder også, at der ikke behøver at være tale om større afdrag om måneden for at du kan mærke forskellen. På den måde, kan det være en fordel, at du afdrager et lille beløb pr. måned frem for at spare pengene op og afdrage ved løbetidens udløb. Endeligt kan du, hvis du har et lånebehov på max. 30 dage, få et rente- og gebyrfrit lån. Det betyder helt konkret, at lånet er gratis, såfremt det bliver betalt tilbage indenfor 30 dage. Dette er en fordel, som i særdeleshed kommer de til gode, der blot har brug for et lille lån i en kort periode.

PRAKTISK INFORMATION OM KVIKLÅN

Som opsummering på det ovenstående, følger her de praktiske informationer om et kviklån fra LendOn. Et kviklån er et lån du kan tage hurtigt, så du ikke skal vente på længerevarende godkendelsesprocesser eller behandlingstider. Første gang du optager et kviklån hos os, får du de første 30 dage af kviklånet gratis. Det vil sige, at hvis du betaler kviklånet tilbage indenfor de 30 dage, så er det gratis. Står du derfor og mangler lidt penge her og nu, som du kan betale tilbage indenfor den næste måned, kan du helt omkostningsfrit foretage et kviklån hos os i dag. Hvis du bruger låneberegneren på siden, kan du ansøge om et kviklån på blot få minutter. Vi har trukket stiftelsesomkostninger og gebyrer fra, så du på nemmeste vis kan låne til dine behov. Du bestemmer selv, hvor lang tilbagebetalingsperioden på kviklånet skal være, så du får mest muligt fleksibilitet, når du tager et kviklån hos os. Du kan endda søge online, så du ikke er nødsaget til at bevæge dig ned i en bank, inden du skal have et kviklån. Der er også mulighed for at ansøge om kviklån nemt og hurtigt på telefonen. Vi bekymrer os ikke om, hvad du skal bruge kviklånet til, det er du fuldstændig selv herre over. Så du kan trygt bruge penge til et uimodståeligt ferietilbud eller en ny fladskærm, såvel som at betale reparationsudgiften på din bil.

HAR DU SPØRGSMÅL OM KVIKLÅN?

Kan du stadig ikke helt finde ud af, hvad forskellen på et kviklån og en kredit er? Eller om lån er den rigtige løsning i din situation? Så kan du med fordel besøge vores “Spørgsmål og svar”-sektion, hvor du finder svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med vores lån. Finder du heller ikke svaret her, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage mellem 9:00 og 16:30. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig med de spørgsmål du måtte have om kviklån og andre lånetyper. Du kan ringe på telefon 78 74 62 08 eller sende en mail til info@lendon.dk.KundeserviceTelefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på