fleksibelt-laanealternativ-med-nemid

Lån med NemID

Hos Lendon.dk kan du låne op til 15.000 kr. Klik blot på låneberegneren herunder, for at udfylde din låneansøgning. Her skal du godkende din ansøgning med dit NemID, hvilket både gør processen hurtigere og mere sikkert for dig. Ansøger du inden for vores åbningstid, så har du pengene inden for tre timer.

Er det første gang at du benytter dig af en af vores lånemuligheder, så vil de første 30 dage af dine låneperiode være både rente- og gebyrfrit. Dit lån vil altså være ganske gratis, hvis blot du tilbagebetaler indenfor en 30 dages frist. Find os gerne på Trustpilot, hvor vi har hundredevis af 5-stjernede anmeldelser.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ingen behov for lønsedler
 • Ansøg blot med NemID
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

At låne online skal være en sikker handling. Derfor skal du hos Lendon.dk underskrive din låneansøgning med dit NemID. Foruden at det gør din låneproces mere sikker, så gør det også at vi nemt kan indhente nødvendige oplysninger. Sådan sørger vi for, at du får en bekvem og hurtig service oplevelse, og at du hurtigt har pengene på din konto. Har du brug for at vide noget bestemt om at låne med NemID? Så kan du nemt navigere dig rundt her på sitet og springe direkte til det emne, som du søger viden om. Klik blot på et givent emne herunder som du ønsker at læse mere om, og du vil fluks blive ført til afsnittet.

HVAD BETYDER LÅN MED NEMID?

Lån med NemID er, som sagt, udtryk for et kortfristet lån, hvor der ikke kræves, at du stiller sikkerhed. Modsat banken, skal du altså ikke retfærdiggøre, hvad du låner til, når du optager lån med NemID. Ej heller trækker ansøgningsprocessen i langdrag grundet en stor mængde papirarbejde, som det mange gange er tilfældet ved banklån. Hurtighed er en af de ting, der gør onlinebaserede lån med NemID attraktive, og denne hurtighed kommer blandt andet af, at du optager lån med NemID. Det er nemlig sådan det lykkes os at kreditvurdere dig som låntager indenfor blot få minutter. Udover kreditvurdering, bliver NemID også brugt som din sikkerhed, når du optager onlinebaserede lån – på samme måde, som NemID anvendes som sikkerhed hos en række instanser, såsom SKAT, banker og E-Boks. Lån med NemID betyder altså, at lånet er ligeså sikkert som at optage et banklån.Læs mere om at låne med NemID her:

HVORDAN ER DET MULIGT AT OPTAGE LÅN MED NEMID?

Lån med NemID er muligt, fordi NemID giver sikkerhed. Dette skyldes, at NemID baserer sig på en teknologi kaldet Public Key Infrastructure (PKI), der er bygget på en række sikkerhedsprocedurer- og politikker. Med NemID får brugeren altså udstedt en privat nøgle og et certifikat til en offentlig nøgle. Det afgørende element i PKI er, at kun brugeren selv har adgang til den private nøgle, som opbevares på en central signaturserver, der driftes og vedligeholdes af Nets DanID A/S. Brugerens nøgle findes på intet tidspunkt uden kryptering, og kan derfor ikke anvendes udenfor det særligt sikrede kryptografiske hardwaremodul hos Nets DanID A/S. Nøglen sikrer således, at en tredjepart aldrig får mulighed for at tilgå dine oplysninger. Brugerens adgang til nøglen er sikret via en to-faktor sikring, hvor der først kræves en personlig kode (som brugeren selv vælger), hvorefter der bedes om en tilfældig kode fra et nøglekort med engangskoder. Nets DanID A/S har på intet tidspunkt brugerens personlige adgangskode, hvilket gør lån med NemID en 100% sikker metode, der anvendes af stortset alle onlinebaserede låneudbydere. Lån med NemID er i dag muligt fra både computer, tablet og smartphone. Sådan har det dog ikke altid været. Indtil 1. juli 2014 var det, grundet java, kun muligt at anvende NemID over computeren, hvilket satte sine begrænsninger – både i forbindelse med lån, men også SKAT, bank mv. De begrænsninger er nu væk, og du kan nu optage lån med NemID hvor som helst og når som helst fra alle dine devices.

fleksibelt-laanealternativ-med-nemid-HVORDAN ER DET MULIGT AT OPTAGE LÅN MED NEMID?-LendonDK

LÅN PENGE MED NEMID: ET FLEKSIBELT LÅNEALTERNATIV

Fordi lån med NemID optages online, kan det være et godt lånealternativ til dig, der mangler penge her og nu. Det er ligeså sikkert som et banklån, men kræver ikke en lang ansøgningsproces eller at du stiller sikkerhed for lånet. Til gengæld kan du med online-lån hurtigt og enkelt ansøge om lån med NemID og få svar på din ansøgning indenfor få minutter. Bliver du godkendt, kan du sågar have pengene til rådighed på din konto indenfor tre timer, hvis du har ansøgt i vores åbningstid. Har du ansøgt udenfor vores åbningstid, kan der gå op til én hverdag før du kan se pengene på din konto. Vores lån med NemID kommer i form af en kredit, hvor du kan låne op til 15.000 kr. til en fast månedlig rente på 15%. Da renteomkostningen er en procentdel af lånebeløbet, har du en række muligheder for selv at forme dit lån hos os. Din månedlige ydelse afgøres således af størrelsen på dit lånebeløb, samt om du løbende afdrager på dit lån. Eksempelvis er den samlede renteomkostning for at låne 1.500 kr. over 12 måneder 2.512,5 kr. Det betyder, at det samlede tilbagebetalingsbeløb maksimalt bliver 4.012,5 kr. Dette er et afdragsfrit lån, hvor du løbende betaler renter, mens du ved løbetidens udløb tilbagebetaler lånebeløbet. Vi trækker automatisk renteomkostningen månedligt fra det kreditkort du har angivet, således at du undgår, at dit lån når en uoverskuelig størrelse. Du kan også vælge at afdrage løbende på dit lån med NemID. Således vil dit lånebeløb gradvist blive mindre – og det samme vil din renteomkostning. Denne situation sparer dig altså for penge i forhold til udgangspunktet. Har du den fornødne luft i økonomien før din planlagte løbetid udløber, kan du tillige drage fordel af at tilbagebetale dit lån før tid.

HVEM KAN OPTAGE LÅN MED NEMID?

96 procent af danskerne benytter NemID, hvilket betyder at langt de fleste kan optage lån med NemID. Som nævnt, stiller du ikke sikkerhed når du låner penge med NemID, hvorfor kravene – udover NemID – tilmed opfyldes af de fleste danskere. For at blive godkendt til lån med NemID hos Lendon.dk skal du:

 • have et NemID
 • være mindst 21 år
 • have et dansk CPR-nr
 • have en dansk adresse
 • have en aktiv e-mailadresse
 • have et dansk telefonnummer
 • have en dansk bankkonto
 • vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Bliver du godkendt, kan du gå igang med at ansøge om det anmodede lånebeløb. Bliver du ikke godkendt, er det fordi der er nogle forhold i din låneansøgning, der gør, at vi ikke kan tilbyde dig lån med NemID på nuværende tidspunkt. Du er dog mere end velkommen til at ansøge igen, såfremt det/disse forhold ændrer sig.

HVAD BRUGES LÅN MED NEMID TYPISK TIL?

Lån med NemID er som sagt et onlinebaseret lån, hvorfor det typisk bruges til det samme som andre lån af samme type – nemlig forbrug. Således er lån med NemID synonymt med forbrugslån, kviklån, minilån og andre låntermer, der henviser til kortfristede lån. Det er derfor mindre vigtigt, hvad du skal bruge lån med NemID til og tilsvarende mere vigtigt, om dit lånebehov er kortfristet eller langfristet. Har du et langfristet lånebehov, vil online-lån sjældent være en fornuftig løsning, hvorfor vi anbefaler, at du ved et langfristet lånebehov kontakter din bank i stedet. Er dit lånebehov kortfristet, kan et lån med NemID dog sagtens være en fornuftig løsning for dig. Kortfristede lånebehov spænder bredt, men holder sig ofte indenfor to kategorier: attraktive tilbud og uforudsete udgifter. Begge har det tilfælles, at der er en vis tidsbegrænsning, hvorfor budgettet ikke altid kan bære udgiften her og nu. Dermed har lån med NemID her sin fordel.

Piger ved at optage lån med NemID fra mobiltelefon-HVAD BRUGES LÅN MED NEMID TYPISK TIL?-LendonDK

Lån med NemID tillader dig nemlig at reagere på et godt tilbud eller en presserende udgift her og nu, og først efterfølgende spare sammen til reelt at finansiere den. Dette er den omvendte tankegang af – hvad de fleste af os – blev lært som små, men ikke desto mindre, kan det være en god mulighed, hvis du står overfor en omkostning, der skal du af verden her og nu. Med vores kredit bestemmer du selv løbetiden på dit lån, hvilket giver dig god tid til at finde den rette finansiering. Det er dog centralt, at du har en idé om, hvor pengene skal komme fra, før du optager lån med NemID hos os. Skulle du – mod forventning – have brug for mere tid til at tilbagebetale dit lån, kan du ansøge om forlængelse.

HAR DU SPØRGSMÅL OMKRING LÅN MED NEMID?

Som vi startede teksten med at sige, er det ikke alle, der har hørt om lån med NemID. Således er der også sandsynlighed for, at du sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål omkring lån med NemID eller vores kredit generelt. I dette tilfælde, anbefaler vi dig at klikke ind forbi vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor du finder svar på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke svaret her, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at rådgive og vejlede dig omkring lån med NemID alle hverdage fra 9:00 til 16:30 på telefon 44 22 46 64 eller via mail på info@lendon.dk.KundeserviceTelefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på