en-masse-boejlerhaenger-med-skjorter-paa-side-om-side-LendOn

Er du klar til årets største shoppingdag?

Det hele går løs på fredag den 29. november til Black Friday.

LendOn har samlet alt, du skal vide! Du behøver kun at læse med her, for at blive rustet til årets absolut største shoppingdag i Danmark.

Danskerne har for alvor taget udsalgsdagen til sig. Nedtællingen til juleaften er allerede i gang, så hvorfor ikke finde gaverne til Black Friday og spare penge på indkøbene?

Måske får du endda råd til flere overraskelser til en du holder af.

Lån Black Friday!


LEDER DU EFTER ET GODT TILBUD?

Butikker over hele landet går amok i tilbud og rabatter til Black Friday fredag d. 29. november.

Vi har snydt og fundet de gode tilbud frem her!


SHOP JULEGAVER TIL BLACK FRIDAY

Babysam – Børn er dyre i drift – og der er ikke noget at sige til, at forældre er vilde med rabatter og udsalg på baby- og børnetøj.

Luksusbaby – Også hos Luksusbaby kan du finde alverdens lækkert baby- og børnetøj. Men de har også meget lækkert legetøj og indretning til børneværelset med Black Friday besparelser.

Matas – Er du ude efter forkælelse og velværeprodukter, så kan du få de aller bedste tilbud hos Matas. De lover forkælelse og gode tilbud til hele familien.

Sportmaster – Står der sportstøj, sportssko, sportsudstyr og fritidstøj på ønskelisterne? Så skal du næsten forbi Sportsmaster og tjekke deres tilbud ud.

Ilva – Skal din bolig have nye møbler? Eller har du udset dig noget lækkert i Ilva, som du altid har ønsket dig, så lover Ilva helt vanvittige 30 % på Black Friday.

Boozt – Skal der bløde pakker under træet, så er Boozt kendt for at have store Black Friday besparelser.

Wupti – Fortjener din bedre halvdel et nyt komfur, eller en ny og smart radio til køkkenet, så lover Wupti masser af skarpe tilbud på elektronik og hårde hvidevarer.

KitchenOne – Hos KitchenOne finder du tilbud på køkkenudstyr og køkkenredskaber, som er nøje udvalgt til den kvalitetsbevidste forbruger. Produkterne og delikatesserne, du finder hos KitchenOne, er den perfekte gave under træet.

Imerco – er et rigtig godt bud, hvis du skal finde flere julegaver et samlet sted. De sælger nemlig alt fra værktøj, køkkenmaskiner til boligindretning og dekoration. Her kan du finde fantastiske Black Friday besparelser.

Fribikeshop – Det er ikke kun små pakker, der er på tilbud på fredag den 29. november. Du kan også finde cykler og cykeludstyr på tilbud med op til 50 %.

Er du overvældet over de mange ting, du gerne vil købe til Black Friday, men har du ikke penge på kontoen til at købe det?


BLACK FRIDAY LÅN HOS LENDON

Vil du ikke gå glip af tilbud på årets vildeste tilbudsdag, og har du brug for et lån? Så tilbyder LendOn et attraktivt lån.

Kredit 15.000 kroner

Start ansøgningen her !


Vi anbefaler, at du læser mere her!
Forskning viser at bruge penge gør dig lykkelig!
Lån til jul
Lån direkte fra telefonen
Sammenligning af lån


ANSØG OM KREDIT TIL BLACK FRIDAY

  • Kredit op til 15.000 kroner
  • Fleksibelt lån og fast rente
  • Ubegrænset løbetid
  • Ansøg med NemID
  • Hurtig og nem online ansøgning


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?

Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mailinfo@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,