laan-til-korekort-1

Lån til kørekort

At blive en sikker bilist kan være en dyr fornøjelse. Hos Lendon.dk kan du tage et lån til kørekort i form af en kredit. Sådan kan du låne op til 15.000 kr., helt uden skjulte gebyrer. Vi tilbyder dig endda de første 30 dage af dit lån som rente- og gebyrfrit. Dog gælder dette kun, hvis ikke du har lånt penge hos os før.

Det tager blot et par minutter at udfylde vores låneansøgning. Du skal blot klikke på låneberegnerenherunder, og så er du i gang. Ansøger du indenfor vores åbningstid, vil du have dit lån til kørekort på din konto i løbet af tre timer. Se meget gerne hvad vores andre kunder har skrevet om os på Trustpilot.

  • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
  • Ingen gebyrer
  • Ingen stiftelsesomkostninger
  • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Alt efter hvor i landet du bor, så kan kørekort være et must for dig. Men billigt er det ikke at blive kørende på de danske veje. Et kørekort kommer hurtigt op og koste mellem 10.000-15.000 kr. Derudover er der ekstremt lang ventetid hos landets mange køreskoler. Ønsker du at komme igang med dit kørekort nu, så kan du låne op til 15.000 kr. hos Lendon.dk, og dermed hurtigere blive bilisten bag rattet. Inden du ansøger om lånet, så giv dig tid til at læs denne side igennem. Søger du svar på nogle enkle spørgsmål, så brug oversigten herunder til at nemt og bekvemt at finde rundt på siden.

FÅ RÅD TIL KØRETIMERNE MED ET LÅN TIL KØREKORT

Hos os er det hurtigt og nemt at få råd til et kørekort. Ved at optage et lån til kørekort hos Lendon.dk bliver du fri for at brygge den store overbevisende tale og tage de tunge skridt ned til banken. Bankerne vil typisk ikke være så glade for at udstede lån til forbrug, hvilket et lån til kørekort er. Hos os har du i stedet muligheden for at oprette et lån til kørekort online med blot få klik. Når du hos os låner online, stilles du hverken til ansvar for at skulle forklare, hvad pengene skal bruges til eller hvor længe lånet skal løbe. Vi kræver ingen dokumentation eller sikkerhed fra dig og det eneste du skal bruge for at oprette et online lån er dit NemID og dine kontooplysninger.Læs mere om at låne til forbrug her:

Hvor meget kan du låne til dit kørekort?

Det er helt op til dig selv at bestemme, hvor meget du vil låne hos os. Du kan online låne fra 500 kr. og helt op til 15.000 kr. Vi tilbyder et minilån i form af en kredit, som du kan afbetale, når det passer dig. Med vores lån til kørekort, kan du altså helt selv bestemme, om du vil afbetale i små bidder eller om du vil afvikle, som én samlet tilbagebetaling. Som tidligere skrevet kan du låne op til 15.000 kr. rente- og gebyrfrit, hvis der tilbagebetales indenfor 30 dage. Efter de 30 dage låner du til en fast rente på 0,5% pr. dag, svarende til en fast månedlig rente på 15%. Du betaler selvfølgelig kun renter af dit udestående. Døgnet rundt kan du tilgå lånet på din online kundeprofil, som du får tildelt, når du opretter dit lån. Her kan du bl.a. forhøje dit lån til kørekort op til kreditmaksimum, hvis du får brug for flere penge eller forlænge løbetiden, hvis du har brug for længere tid til at afvikle lånet.

Gratis 30-dages lån til kørekort

Vi tilbyder altid førstegangslånere et 100% gratis lån på op til 15.000 kr. i 30 dage. På blot få minutter kan du blive godkendt til et lån til kørekort og du kan derfor hurtigt komme videre med din planlægning af teori- og køretimerne. Du har faktisk mulighed for allerede at have pengene på din konto indenfor 3 timer, hvis du ansøger om lånet indenfor vores åbningstid, som du kan læse mere om nederst på siden. Det gratis 30-dages lån til kørekort er optimalt for dig, som har brug for ekstra penge “her og nu” og har mulighed for at afdrage indenfor 30 dage. De første 30 dage slipper du nemlig for alt, hvad der hedder renter og gebyrer. 

laan-til-korekort-Gratis 30-dages lån til kørekort-LendonDK

SÅDAN OPRETTER DU DIT LÅN TIL KØREKORT

Er du klar til at oprette dit lån til kørekort nu? Ved blot at følge 4 simple trin i vores hurtige ansøgningsproces, bliver du på få minutter økonomisk stillet til, at kunne betale dit nye kørekort. De 4 trin til at oprette dit lån er følgende:Vælg beløb  På forsiden af Lendon.dk finder du vores låneberegner. Her skal du vælge det beløb, som du har brug for til dit lån til kørekort. Hvis din låneansøgning godkendes, er det præcis det angivne lånebeløb, som bliver overført til din konto. Og husk at låneberegneren også medregner de første 30 dage som et “gratis lån”. Tryk på “ANSØG NU” knappen for at gå videre til næste trin.Registrering  For at kunne godkende din låneansøgning, har vi også brug for, at du udfylder nogle få oplysninger om dig selv. Oplys venligst her dit CPR-nummer, e-mail, mobilnummer, bankoplysninger og din månedlige lønudbetaling.Bekræft med NemID  Næste trin er blot at bekræfte de oplysninger, som du har indtastet med dit NemID. Hurtigt og nemt kan vi indhente de nødvendige oplysninger, som vi skal anvende til at lave en kreditvurdering af dig ved, at du bekræfter dine oplysninger via NemID.Tilføj betalingskort  Til sidst skal du indtaste kortnummer til det betalingskort, som du ønsker skal være koblet op på dit lån. Ved at registrere dit betalingskort sikrer du dig, at der automatisk hver måned, som minimum, bliver trukket renter på dit lån. Så undgår du, at der bliver tilsendt dyre rykkere, og du behøver ikke selv at huske på den månedlige betalingsdato.

Personlig kundeprofil til dit lån til kørekort

Herefter er du faktisk færdig med din ansøgning og har kun tilbage at afvente bekræftelse om godkendelse på dit lån. Du vil indenfor kort tid modtage et opkald fra vores kundeservice. I opkaldet vil du blive informeret om, hvorvidt dit lån til kørekort er gået igennem eller ej. Hvis du ikke er blevet godkendt, kan det skyldes, at du enten står i et offentligt register, eller er i en økonomisk situation, hvor vi desværre ikke kan tilbyde dig vores lån. Når lånet er gået igennem, vil du også modtage login til din personlige kundeprofil. Du vil efter godkendelsen blive bedt om at logge ind på din kundeprofil og underskrive lånekontrakten. For at sikre, at du er den person, som modtager pengene, beder vi dig underskrive med dit NemID. Du vil øjeblikkeligt modtage pengene på din bankkonto, så snart kontrakten er underskrevet.

kundeprofil-til-laan-til-korekort -Personlig kundeprofil til dit lån til kørekort-LendonDK

Du har altid det fulde overblik over din lånesituation på din kundeprofil. Det er også herinde, at du kan afdrage på dit lån, hæve lånegrænsen samt forlænge løbetiden.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL DIT LÅN TIL KØREKORT?

Har du brug for lidt råd og vejledning omkring et lån til kørekort? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, indenfor vores åbningstid i hverdage mellem 9-16.30 på telefon 78 74 62 08 eller via e-mail på info@lendon.dk. Du kan også med fordel søge efter svar på vores online “spørgsmål og svar” sektion, hvor du kan finde ofte stillede spørgsmål. Hvis du kontakter os på Facebook, via e-mail eller på chat udenfor vores åbningstider, vil vi vende tilbage til dig den næstkommende hverdag.KundeserviceTelefon: 44 22 46 64
E-mail:info@lendon.dk
Facebook:Lendon.dk

Man – fre: 9:00 – 16:30Din sikkerhed

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed

ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

DU MÅ ELLER LIGE...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på