en-rigtig-flot-bil-laan-til-koerekort-LendOn.dk

Lån til kørekort

At blive en sikker bilist kan være en dyr fornøjelse. Det tager mange undervisningstimer både teoretisk og praktisk. Er du urolig for, hvor dyr din regning bliver? Bare rolig. LendOn hjælper med lån til kørekort.


ANSØG HER


HVOR MEGET KAN DU LÅNE TIL KØREKORT?

Prisen på et kørekort kan hurtig blive høj, for ofte er der en del ekstra udgifter forbundet med at tage kortet.

Eksempelvis er det ikke garanteret, at du består din teori eller køreprøve første eller anden gang. Og det kan koste mange penge.

Du skal huske at budgettere ekstra kørelektioner, køreprøve, teoribog og førstehjælpskursus, når du planlægger og sammenligner priser på kørekort. Disse ekstraudgifter kan i sidste ende betyde, at prisen på kørekortet vil være meget højere end forventet.

For at lette dit arbejde, har vi fundet køreskoler frem til dig:

Frederiksberg køreskole – Frederiksberg
Nicks køreskole – Aalborg
Ascot køreskole – Hjørring
Bøttern køreskole – Århus
Ibsens trafikskole – Odense
Glostrup køreskole – Glostrup
Åmarken Køreskole – Hvidovre


KREDIT – EN FLEKSIBEL LØSNING

Ønsker du at optage en kredit hos LendOn, kan du låne op til 15.000 kroner i en ubegrænset periode.

Du bestemmer altså helt selv, hvornår du vil tilbagebetale din kredit, hvilket du altid selv skal gøre via din private kundeprofil på Lendon.dk.

Der er flere fordele ved at optage en kredit hos LendOn. For det første giver en kredit fleksibilitet i hverdagen, fordi den fungerer som en ekstra økonomisk reserve til uforudsete udgifter.

Derudover har en kredit den fordel, at man kun betaler rente af det beløb, man låner ud til. Udfordringen ved en kredit er, at det er op til en selv at afdrage på selve lånet, fordi vi kun trækker renten af lånebeløbet hver måned.


LÅN TIL KØREKORT?

LendOn tilbyder to attraktive online lånemuligheder:

Kredit 15.000 kroner

Start ansøgningen her !

Læs mere her:
Leder du efter det bedste lån?
Låneberegner
Hvordan virker det?
Guide:Råd til Lån


KONTAKT OS MEGET GERNE

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig? Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshed


ER DU INTERESSERET?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,