Kvinde-soeger-på-laanebeloeb

Lånebeløb

At låne penge kan nogen gange være nødvendigt. Hos Lendon.dk kan du låne op til 15.000 kr. med en 15 % fast rente, ved at tegne en kredit. Det eksakte lånebeløb bestemmer du helt selv. Ved at trykke på vores låneberegner nedenunder, kan du sætte dit lånebeløb efter dit præcise behov.

Uanset lånebeløb vil de første 30 dage være rente- og gebyrfrie. Dette kræver blot, at du ikke har lånt penge hos os før. Vores produkter er 100 % gennemsigtige uden skjulte gebyrer og stiftelsesomkostninger. Dette har også resulteret i, at vi har en høj score på Trustpilot baseret på tidligere kunders erfaringer.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ingen gebyrer
 • Ingen stiftelsesomkostninger
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Hos Lendon.dk kan du låne op til 15.000 kr., ved at tegne en kredit. Det er som sagt dig alene, som er herre over, hvor meget du ansøger om at låne. Men hvordan vælger man lige det rette lånebeløb? Der er mange ting, som du skal være opmærksom på, når du ansøger om at låne penge. Blandt andet skal du sikre dig, at du kan betale lånet tilbage inden låneperiodens udløb. Her på siden kan du læse mere om, hvordan du vælger det rette lånebeløb for dig. Via oversigten herunder kan du nemt og bekvemt finde frem til de informationer, som du netop står og søger.

HVAD ER MIT MAKSIMALE LÅNEBELØB?

Størrelsen på det beløb du kan låne, afhænger af, om du ønsker et kviklån eller en kredit. Når du ansøger om et kviklån, er det maksimale lånebeløb 10.000 kr. Dette beløb er det maksimale beløb, uanset om du ønsker at låne i 5 eller 30 dage. Hvis du ønsker en kredit, er det maksimale lånebeløb 15.000. kr.

Ønsker du kun at låne et mindre beløb, kan det også lade sig gøre hos Lendon.dk. Det mindste du kan låne ved et kviklån er 100 kr. Hvad end du ønsker at låne i 5 eller 30 dage, er dette det laveste lånebeløb. Det laveste lånebeløb, hvis du ønsker en kredit, er 500 kr.

HVOR LANG LØBETID HAR LÅNEBELØBET?

Lånets løbetid er du næsten selv herre over. Ved kviklånet har du mulighed for at vælge, om lånet skal strække sig over 5 dage, eller om du ønsker at betale dit lånebeløb tilbage indenfor 30 dage. Kviklånet kan dog ikke overgå grænsen på de 30 dage.

Kreditten derimod er langt mere fleksibel. Kreditten har ingen grænse for hvor lang tid lånet strækker sig over. Her kan du vælge at betale lånebeløbet tilbage inden for eksempelvis 3 dage eller vælge at udskyde tilbagebetalingen til når det passer dig. Dette gør hele tilbagebetalingsprocessen ved vores kredit mere fleksibel for dig.Læs mere om lånebeløb her:

HVAD ER FORSKELLEN PÅ LÅNEBELØB VED KVIKLÅN OG KREDIT?

Der er en forskel på, hvor stort og småt dit lånebeløb kan være på kviklånet og kreditten. Kviklånet har en mindre grænse for det lånebeløb du kan låne, end kreditten. Rent faktisk, er den hele 5.000 kr. mindre, da kviklånet har en grænse på 10.000 kr. og kreditten har en grænse på 15.000 kr. Dog kan du via kviklånet, låne et mindre lånebeløb end det er muligt via kreditten. Her er det muligt at låne helt ned til 100 kr, mens det mindste lånebeløb ved kreditten er 500 kr.

KAN JEG LÅNE GRATIS?

Hos Lendon.dk har du muligheden for at låne helt gratis. Det vil sige, at du kan låne penge helt uden at betale renter og gebyrer. Dette tilbud gælder både via vores kviklån og via vores kredit. Det betyder helt konkret, at vi tilbyder et gratis lån til dig som førstegangslåner, såfremt du har mulighed for at tilbagebetale lånet indenfor en måned.

Kvinde-soeger-på-laanebeloeb-KAN JEG LÅNE GRATIS?-LendonDK

HVAD ER FORSKELLEN PÅ LÅNEBELØB VED KVIKLÅN OG KREDIT?

Der er en forskel på, hvor stort og småt dit lånebeløb kan være på kviklånet og kreditten. Kviklånet har en mindre grænse for det lånebeløb du kan låne, end kreditten. Rent faktisk, er den hele 5.000 kr. mindre, da kviklånet har en grænse på 10.000 kr. og kreditten har en grænse på 15.000 kr. Dog kan du via kviklånet, låne et mindre lånebeløb end det er muligt via kreditten. Her er det muligt at låne helt ned til 100 kr, mens det mindste lånebeløb ved kreditten er 500 kr.

Eksempler på lånebeløb:

Lån 5.000 kr.   
Her skal du vælge det beløb, som du har brug for, og det er præcis dette beløb, der bliver overført til din konto, hvis din låneansøgning godkendes.

Lån 10.000 kr.   
For at kunne behandle din låneansøgning har vi brug for nogle enkelte oplysninger om dig, som er CPR-nummer, e-mail-adresse, mobilnummer, bankoplysninger og dine månedlige lønudbetaling.

Lån 15.000 kr.   
Her bekræfter vi dine oplysninger via dit NemID, og indhenter de nødvendige informationer, så vi kan lave en kreditvurdering af dig. Du skal blot benytte dit NemID, som du er vant til med netbank eller E-boks

HVEM KAN GØRE BRUG AF VORES LÅNEBELØB?

Det er selvfølgelig ikke alle, der kan få det lånebeløb de ønsker, og der er også hos opstillet forskellige krav. Disse krav er dog ganske rimelige og nogle som størstedelen af danskerne kan overholde. For at kunne låne penge hos Lendon.dk, skal du opfylde følgende krav:

 • du skal mindst være 21 år gammel
 • du skal have et dansk cpr-nummer
 • du skal have adresse i Danmark
 • du skal have et gyldigt NemID
 • du skal have en aktiv e-mailadresse
 • du skal have et dansk telefonnummer
 • du skal have en dansk bankkonto
 • du skal vurderes kreditværdig af Lendon.dk
Folk der overvejer hvilket lånebeløb der er passende-LendonDK

BRUG FOR ET BESTEMT LÅNEBELØB NU? SÅDAN GØR DU

Står du og mangler et bestemt lånebeløb her og nu? Så er Lendon.dk klar til at til hjælpe dig med din udfordring. En hurtig og nem ansøgningsproces gør, at det ikke tager mere end få minutter at ansøge. Den hurtige ansøgningsproces om at låne penge indeholder så lidt som 5 nemme trin. Herefter får du svar på om du er godkendt til det ansøgte lånebeløb indenfor et par minutter. Processen ser således ud:

 1. Vælg lånebeløb  
  Her vælger du beløbet, du ønsker der skal stå på din konto hvis din ansøgning godkendes.

 2. Udfyld dine oplysninger  
  Herefter skal du udfylde enkelte oplysninger såsom CPR-nummer, e-mail-adresse, mobilnummer, dine månedlige lønudbetaling samt dine bankoplysninger. Dette er oplysninger, vi har brug for at kunne gå videre i godkendelsesprocessen. 

 3. Bekræft med NemID  
  I tredje step i processen skal du benytte dit NemID, som du er vant til fra E-boks og netbank til at bekræfte dine oplysninger. Denne bekræftelse skal vi bruge, for at kunne gå videre med kreditvurderingen af dig.

 4. Vælg dit betalingskort  
  Det næste vi skal bruge er oplysninger på dit betalingskort. Her skal vi bruge kortnummeret, på det betalingskort du ønsker at bruge. Vi trækker automatisk renterne hver måned, så betaling af renterne ikke bliver glemt. På den måde undgår du dyre rykkere og det besvær det kan være at skulle betale hver måned.

 5. Vent på svar  
  Når du har fulgt de 4 foregående trin er din låneansøgning fuldført. Herefter vil du blive kontaktet indenfor kort tid af vores kundeservice. De vil via telefonen informere dig om du som ønsket blev godkendt til det lån du valgte at ansøge.

Hvis det ender med at du bliver godkendt, vil du straks kunne gå igang med at ansøge om det godkendte lånebeløb. Hos os får du tildelt en personlig kundeprofil på Lendon.dk. Herfra kan du styre dit lån fra samtlige af dine enheder. På den måde kan du sikre dig, at du altid har det fulde overblik over det resterende lånebeløb på dit lån. Din profil giver dig blandt andet mulighed hæve lånegrænsen og ansøge om en eventuel forlængelse. Dette er med til at sikre dig fuld kontrol over dit lån, så du kan få større indflydelse på låneprocessen.

SPØRGSMÅL OG UNDREN OM VORES LÅNEBELØB

Er alle de ønskede svar om vores lånebeløb ikke fundet, og sidder du tilbage med spørgsmål, undren eller overvejelser? Hvis svaret heller ikke er til at finde i vores “Spørgsmål og svar”-sektion, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe, rådgive og vejlede dig så du ikke længere er i tvivl. Alle hverdage mellem 9:00 og 16:30 er vi klar til at hjælpe dig på telefon 78 74 62 08. Hvis du ikke ønsker at ringe, kan du i stedet sende os en mail til info@lendon.dk.ER DU INTERESSERET I VORES TILBUD?
KLIK HER OG ANSØG OM ET LÅN NU.

ANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på