en-masse-personer-sidder-og-arbejder-hvad-koster-et-laan-hos-lendOn

Hvad koster lån og hvor meget kan jeg låne?

Vi har mange kunder, som kontakter os, fordi de er i tvivl om, hvad et lån koster. Vi tilbyder to forskellige lånemuligheder til to forskellige behov.

Et afdragslån op til 20.000 kroner og et kreditlån op til 15.000 kroner.

Hvad koster et lån så? Det afhænger af, om du ønsker at låne et lille eller et stort beløb, og hvilket lån, du optager.

Først og fremmest, så foreslår vi, at du prøver vores simple og enkle låneberegner herunder. Vores låneberegner giver et godt overblik og forskellen og mulighederne med de to lånemuligheder.

Prøv vores LÅNEBEREGNER – Så meget koster et lån!


FORSKEL PÅ AFDRAGSLÅN OG KREDITLÅN?

Vi har mange kunder, som spørger os om – hvad koster lån hos LendOn. Svaret er, at det afhænger af, hvilket låneprodukt og låneperiode.
Der er nemlig en stor forskel på de to lånemuligheder.

Når du optager et afdragslån, så laver du samtidig en fast betalingsplan over, hvor meget du skal betale tilbage på lånet hver måned inkl. renten. Det er den plan, du skal forholde dig til i hele låneperioden – og derfor ved du også, fra du optaget lånet, hvad det vil koste dig at have lånet ud.

Det er omvendt ved et kreditlån, hvor du låner et beløb ud, men hvor du kun afdrager på renten af lånet hver måned.

Derfor skal kunder, som ønsker en kredit være opmærksomme på, at ønsker de at betale på selve kreditlånet, så skal de selv logge ind og gøre det via deres kundeprofil.

Vi anbefaler altid, kun vores kunder at optage en kredit, hvis de er gode til at råde over deres egen økonomi.

Det er nemt og sikkert – LÅNEBEREGNER – Det koster lån hos LendOn.

Prøv vores låneberegner på LendOn.dk I Nemt & Hurtigt


HVILKET LÅN SKAL DU VÆLGE?

Er du i tvivl om, hvilket lån, der passer dine behov bedst, så er du velkommen til at kontakte os, og så skal vi forsøge at guide dig til den bedste låneløsning.

Vores kunder er også meget tilfredse med vores gode kundeservice, og derfor har vi også flere tusinde gode anmeldelser på Trustpilot. Læs dem her.

TRUSTPILOT

LendOn er en nem og gennemsigtig låneudbyder:

 • Ingen gebyrer
 • Ingen stiftelsesomkostninger
 • Hurtig og let online-ansøgning


ANSØG OM LÅN


HVOR LANG LØBETID HAR ET LÅN?


Hvad koster lån – AFDRAGSLÅN

Når du ansøger om et afdragslån hos LendOn, kan du selv vælge om lånet skal strække sig over få uger, eller om du vil have lånet i 12 måneder.


Hvad koster lån – KREDITLÅN

Kreditten derimod har en fleksibel løbetid, som løber uendeligt.

Her kan du vælge at betale lånebeløbet tilbage inden for eksempelvis 3 dage eller vælge at udskyde tilbagebetalingen til når det passer dig. Dette gør hele tilbagebetalingsprocessen ved vores kredit mere fleksibel for dig.


HVEM KAN GØRE BRUG AF VORES LÅNEBELØB?

Det er selvfølgelig ikke alle, der kan få det lånebeløb de ønsker, og der er også hos opstillet forskellige krav. For at kunne låne penge hos Lendon.dk, skal du opfylde følgende krav:

 • du skal mindst være 21 år gammel
 • du skal have et dansk cpr-nummer
 • du skal have adresse i Danmark
 • du skal have et gyldigt NemID
 • du skal have en aktiv e-mailadresse
 • du skal have et dansk telefonnummer
 • du skal have en dansk bankkonto
 • du skal vurderes kreditværdig af LendOn.dk


BRUG FOR ET LÅN? SÅDAN GØR DU

En hurtig og nem ansøgningsprocess gør, at det ikke tager mere end få minutter at ansøge.

 1. Vælg lånebeløb  
  Her vælger du beløbet, du ønsker der skal stå på din konto hvis din ansøgning godkendes.

 2. Udfyld dine oplysninger  
  Herefter skal du udfylde enkelte oplysninger såsom CPR-nummer, e-mail-adresse, mobilnummer, dine månedlige lønudbetaling samt dine bankoplysninger. Dette er oplysninger, vi har brug for at kunne gå videre i godkendelsesprocessen. 

 3. Bekræft med NemID  
  I tredje step i processen skal du benytte dit NemID, som du er vant til fra e-Boks og netbank til at bekræfte dine oplysninger. Denne bekræftelse skal vi bruge, for at kunne gå videre med kreditvurderingen af dig.

 4. Vælg dit betalingskort  
  Det næste vi skal bruge er oplysninger på dit betalingskort. Her skal vi bruge kortnummeret, på det betalingskort du ønsker at bruge. Vi trækker automatisk renterne hver måned, så betaling af renterne ikke bliver glemt. På den måde undgår du dyre rykkere og det besvær det kan være at skulle betale hver måned.

 5. Vent på svar  
  Du får svar på din låneansøgning med det samme. Du skal logge ind på din kundeprofil på LendOn.dk og underskrive låneaftalen, og så overfører vi pengene til dig straks herefter.


ØNSKER DU ET LÅN?

LendOn tilbyder to attraktive online lånemuligheder:

Kredit 15.000 kroner
Afdragslån 20.000 kroner

Start ansøgningen her !


VIL DU VIDE MERE?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål til vores lån? Eller er du ikke sikker på, om LendOn er den rigtige løsning for dig?Så kan du med fordel besøge vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Skulle dit spørgsmål ikke høre herunder, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar til en uforpligtende snak om din situation.


KUNDESERVICE

Telefon: 44 22 46 64
E-mail: info@lendon.dk
Mandag – Torsdag: 8:00 – 18.00
Fredag: 8:00 – 16.00

Du ville måske også kunne lide......

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og dét tidspunkt på året, hvor venner og familier mødes over hyggelige og stemningsfulde dage. Men julen koster også mange penge, for det er dyrt at holde julefrokoster,

Billige billetter til ferien - du aldrig glemmer

Mangler du inspiration til din næste ferie? Og vil du gerne finde billige billetter? Så har vi her samlet en række rejsedestinationer og aktiviteter, som vil inspirere dig. Om du er på udkig efter

Ansøgning om lån

Hvorfor bruge unødvendig tid på en ansøgning om lån, når du kan gøre det nemt og hurtigt. Vi ved, at vores kunder har mange andre vigtige ting at bruge deres tid på - og ansøgning om lån,