blur-blurred-background-clouds

Lån uden dokumentation

Vidste du, at det er muligt at optage lån uden dokumentation? Det kan du hos Lendon.dk. Vi tilbyder en online kredit på op til 15.000 kr. til en fast månedlig rente på 15%. Du stiller ingen sikkerhed, hvorfor du hos os kan få et lån uden dokumentation. Alt du behøver, er dit NemID og dine kontooplysninger.

Ydermere kan vi også tilbyde dig at låne i 30 dage rente- og gebyrfrit. Det kræver blot, at du ikke har lånt penge hos os før. Vi har nogle af markedets mest gennemsigtige produkter, hvorfor flere hundrede kunder har givet os en 5-stjernet anmeldelse på Trustpilot. Kom i gang med dit lån via låneberegneren herunder.

 • Lån 15.000 kr. gratis i 30 dage
 • Ingen behov for lønsedler
 • Ansøg blot med NemID
 • Hurtig og let online-ansøgning

ANSØG OM LÅN HER

OVERSIGT

Som en del af vores service, kan du hos Lendon.dk låne uden dokumentation. Vi får ofte mange spørgsmål angående hvad det vil sige. Dem har vi forsøgt at besvare bedst muligt på denne side. Har du brug for at vide noget bestemt om at låne uden dokumentation? Så kan du nemt navigere dig rundt her på sitet og springe direkte til det emne, som du søger viden om. Klik blot på et givent emne herunder som du ønsker at læse mere om, og du vil fluks blive ført til afsnittet.

ER LÅN UDEN DOKUMENTATION SIKKERT?

Nogle kan måske have deres bekymringer ved, om et lån uden dokumentation er sikkert. Det skyldes primært, at vi i banken er vant til at ansøgningsprocessen tager lang tid, fordi der skal stilles sikkerhed for lånet, hvorfor kreditvurderingsprocessen som regel tager lang tid. Modsat banken, tager ansøgningsprocessen kun få minutter. Derfor kan det være vanskeligt at forestille sig, at lån uden dokumentation skulle være sikkert. Hertil kan vi fortælle, at vores online-lån er ligeså sikkert som et banklån, også selvom ansøgningsprocessen kun tager få minutter. Det skyldes, som sagt, at du ikke stiller sikkerhed for dit lån hos os, hvorfor vi kan kreditvurdere dig som låntager via NemID. NemID anvendes som sikkerhedsnøgle, eksempelvis i banker, hvilket er din sikkerhed for, at vores lån uden dokumentation er ligeså sikkert som banklån. Har du brug for penge, kan du således trygt tage lån uden dokumentation med i dine overvejelser, såfremt dit lånebehov er kortfristet. Har du et langfristet lånebehov, vil vi istedet anbefale dig at gå i banken. Dette falder dog allerede naturligt for de fleste, da langfristede behov ofte relaterer sig til større udgifter, såsom bolig eller bil. Læs mere om: Lån med NemIDLæs mere om at låne uden dokumentation her:

HVAD DÆKKER LÅN UDEN DOKUMENTATION OVER?

Lån uden dokumentation henviser typisk til diverse onlinebaserede lån. Således er lån uden dokumentation en overordnet betegnelse for de gængse låntermer, såsom kviklån, SMS-lån, mobillån mv. Forsimplet kan man dermed sige, at lån uden dokumentation henviser til stort set alle andre lån end bank- og realkreditlån. Vores lån uden dokumentation kommer i form af en kredit, hvor du kan låne op til 15.000 kr. til en fast månedlig rente på 15%. Den månedlige rente trækker vi automatisk fra det kreditkort du har angivet, så du undgår, at lånet pludselig når en uoverskuelig størrelse. Desuden bestemmer du helt selv, hvornår du vil betale dit lån tilbage. Du er derfor ikke bundet til den løbetid du har kalkuleret med, så hvis du allerede har pengene i hænde tidligere end planlagt, kan du med fordel betale dit lån uden dokumentation tilbage og på den måde spare renteomkostninger. Har du pengene i hænde indenfor 30 dage – og har du ikke før lånt hos os – er dit lån gratis.

kreditkort bruges til lån uden dokumentation-LendonDK

FORDELE VED LÅN UDEN DOKUMENTATION

Der er en række fordele ved lån uden dokumentation. Den største fordel er, at lånet kan optages hurtigt og nemt, fordi det ikke involverer en masse papirarbejde og lange godkendelsesprocesser som i banken. Ved vores lån uden dokumentation tager ansøgningsprocessen kun få minutter, og låner du i vores åbningstid, kan du have pengene på din konto allerede indenfor 3 timer. Desuden har lån uden dokumentation den fordel, at du ikke stiller sikkerhed for lånet, hvorfor du ikke skal retfærdiggøre overfor andre end dig selv, hvad du låner til. Det betyder også, at de krav vi stiller til dig som låntager, opfyldes af langt de fleste danskere. Selvom du ikke skal fortælle, hvad du låner til, er det vigtigt, at du stadig overvejer din økonomiske situation før du optager lån, således at du ikke sætter dig selv i en uheldig situation. Lån uden dokumentation har yderligere den fordel, at du selv kan påvirke tilbagebetalingen af lånebeløbet. Du kan vælge et afdragsfrit lån, hvor du først tilbagebetaler lånebeløbet ved løbetidens udløb, og dermed kun betaler renter frem til da. Du kan også vælge at afdrage løbende på dit lån uden dokumentation, hvilket gradvist reducerer renteomkostningerne. Du kan til hver en tid holde øje med dit lån fra din personlige kundeprofil på Lendon.dk. Det er også herfra du kan afdrage på dit lån, hæve lånebeløbet eller ansøge om forlængelse. Gennemsigtighed er altså en anden væsentlig fordel ved vores lån uden dokumentation.

kvinde tager lån uden dokumentation-LendonDK

HVEM KAN FÅ ET LÅN UDEN DOKUMENTATION?

Som sagt, stiller vi kun få krav til dig som låntager, hvorfor langt de fleste danskere kan få et lån uden dokumentation hos os. Ønsker du et lån uden dokumentation hos os, skal du opfylde følgende krav:

 • du skal være mindst 21 år
 • du skal have et dansk CPR-nr
 • du skal have en dansk adresse
 • du skal have et NemID
 • du skal have en aktiv e-mailadresse
 • du skal have et dansk telefonnummer
 • du skal have en dansk bankkonto
 • du vurderes kreditværdig af Lendon.dk

Bliver du godkendt, kan du begynde at optage lån hos os med det samme. Det er i denne del af processen du får tildelt en personlig kundeprofil på Lendon.dk. Du kan låne op til det beløb du er blevet godkendt til. Blev du ikke godkendt skyldes det, at der var nogle forhold i din låneansøgning, der gør, at vi desværre ikke kan tilbyde dig lån uden dokumentation på nuværende tidspunkt. Du er dog mere end velkommen til at ansøge igen, såfremt dette forhold ændrer sig.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL LÅN UDEN DOKUMENTATION?

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål vedrørende lån uden dokumentation, kan vi anbefale dig at klikke ind forbi vores ‘Spørgsmål og Svar’-sektion, hvor vi har samlet en oversigt over de spørgsmål vi oftest bliver stillet med tilhørende svar. Skulle du ikke finde svar på dit spørgsmål herinde, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice alle hverdage mellem 9:00 og 16:30 på telefon 44 22 46 64 eller via mail på info@lendon.dk.Kundeservice

Sikkerhed med NemID

Høj kundetilfredshedANSØG NU

Måske kan du også lide...

Guide: Mindeværdig julehygge på budget

Julen er hjerternes fest og ikke mindst en tid fyldt med julehygge. Det er den tid på året, der emmer af nostalgi, varme og tryghed. Nu nærmer juletiden efterhånden sig med hastige skridt, og det

17 billige og alternative rejser som du ALDRIG glemmer

Læs med her, hvis du mangler inspiration til din næste ferie. Vi har samlet en række rejsedestinationer som du nok kender i forvejen, men med aktiviteter du ikke vidste, at du er nødt til at

Ansøgningsprocessen

Ved sammenligning af lån kan den tid det tager at ansøge også være vigtig. Hvor lang tid tager det at ansøge? Det varierer hos de forskellige udbydere. Hos lendon.dk kan du ansøge om et lån på